REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
17.5° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

EGIPTEANUL care a AMENINȚAT că își OMOARĂ COPIII a continuat TEROAREA!

EGIPTEANUL care a AMENINȚAT că își OMOARĂ COPIII a continuat TEROAREA!

Replica API 24 iunie 2020 | 00:00 1380

Egipteanul Abdenaby Mohamed, care a ameninţat-o pe mama copiilor lui, pe video call, că îi va arde pe copii, pentru aceasta fiind condamnat pentru șantaj, a recidivat. De data aceasta, fosta concubina a cerut ordin de protecție împotriva lui pentru a-și proteja copiii.

Reclamanta pleacă din țară, pentru 6 luni

Reclamanta a solicitat emiterea unui ordin de restricție prin care dorește ca pârâtul să nu le facă rău copiilor, întrucât în data de 4.06.2020, ora 06:00 are avion și va pleca din țară, lucrează pe un vas de croazieră, contractul este până in luna ianuarie, cu posibilitatea de a veni in concediu in luna noiembrie.

Față de această situație solicită emiterea unui ordin de protecție pe o perioadă maximă, dacă se poate până in luna ianuarie când se va întoarce in țară, dacă nu se poate, pe o perioadă maximă, respectiv, 6 luni și păstrarea unei distanțe față de copii, la aprecierea instanței cu privire la distanță. Nu solicită păstrarea distanței față de aceasta, întrucât va pleca din țară.

Reclamanta arată că pârâtul nu se interesează de copii, o amenință că îi va lua, că va da foc la casă, că le va da foc copiilor. I-a solicitat actele de naștere ale copiilor pentru a-și face permis de ședere in România, însă l-a refuzat, întrucât nu mai are încredere in el, prin urmare in acest moment stă ilegal in țară. Față de cele arătate poate face dovada cu mesajele primite pe telefon de la pârât, prin care o amenință.

Reclamanta: Copiii au fost bătuți de tatăl lor

Reclamanta arătă ca pârâtul o amenință „că o sa vezi ce o să pățești de la mine”, o amenință că le va face rău copiilor și pentru aceste amenințări îi este teamă, mai ales că va pleca din țară pentru o perioadă lungă, ca pârâtul să nu le facă rău copiilor. Copii vor sta la sora sa și îi este teamă că va merge și îi va lua de acolo. Copiii au fost bătuți de către tatăl lor, știe ce poate și pentru acest motiv îi este teamă. Vrea sa îi dau actele de naștere ale copiilor pentru a-și lua permis de ședere in România. I-a trimis mesaje de amenințare pe telefon, a spus ca a stat in pușcărie un număr mare de minute și de secunde , din cauza ei. Îi este frica de el. Nu îi amenință direct pe copii, însă ca să îi facă rău, o amenință că le va face rău copiilor. Îi este frica pentru copii că știe de ce este in stare pârâtul, este foarte violent.

Motivarea instanței

În raport de circumstanțele speciale ale cauzei, instanța apreciază că minorii sunt supuși la suportarea unei forme de violență psihologică din partea pârâtului, care s-a folosit de ei pentru a o determina pe reclamantă să acționeze conform voinței lui. Amenințările repetate ale pârâtului, transmise prin mesaje text, în sensul că o va omorî pe reclamantă și pe minori, gestul de a așeza o butelie în mijlocul încăperii și a preciza că vei da foc minorilor, alături de trimiterea de mesaje reclamantei că se va răzbuna pentru perioada petrecută în pușcărie, probează violența pârâtului. Totodată, instanța reține că reclamanta a afirmat că se teme pentru viața minorilor, raportat la firea agresivă și impulsivă a pârâtului.

Instanța a emis un ordin de protecție pentru o perioadă de 6 luni de la data pronunțării în sensul că dispune ca pârâtul să păstreze o distanță minimă de 200 m față de cei doi minori.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ales bules crestinii! vine mahometii peste voi va iau femeile rup iile de pa ele fac sex cu ele si fac copii islamizati prin bataie.Sa vina china tata
1
0
Asta osa fie sofer la uber stiu eu asa mi a zis cauta loc de munca sa o urmareasca pe nevastasa
0
1
la toate curvele care cauta doar bani de la paduchiosii astia
5
1
Dupa expirarea ordinului respectiv,potentialul criminal poate sa bea vesel o bere cu politistii.
2
1
Sa ma pis pe scursurile astea musulmane!
6
0
Ce ai cautat ai gasit ! Egiptean iti trebuia ?
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108