REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ei sunt indivizii din CERNAVODĂ care au SPART LOCUINȚE pe BANDĂ RULANTĂ

Ei sunt indivizii din CERNAVODĂ care au SPART LOCUINȚE pe BANDĂ RULANTĂ

Replica API 3 octombrie 2020 | 00:03 4833

Urmare a cercetărilor în mai multe dosare penale care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat, la data de 30 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au pus în aplicare 9 mandate de percheziție domiciliară, pe raza orașului Cernavodă.

În urma descinderilor, 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 23 și 36 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Aceștia sunt suspectați că, în perioada iulie 2019-ianuarie 2020, ar fi comis mai multe furturi din locuințe pe raza orașului Cernavodă, a municipiului Constanța și a județului Buzău. Persoanele în cauză au fost introduse în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.

Totodată, Judecătoria Medgidia a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele celor 4 bărbați. Aceștia sunt: Iulian George Toader, Alexandru Nedu, Iulian Aurică Panait și Mihai Oprea.

L.I. D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Opaa..nu mai sunteti sifoane??numai dati in praduiala??nu mai tipati la betie ca sunteti smecherii ca il aveti in spate pe Plesa?? Ati ajuns fetite stai la puscarie la fel cum au stat si aia care iati dat in primire ...bagamias pula in rasa voastra nici acolo nici afara nu o sa aveti loc de acum incolo zdrentelor,sifoanelor,praduitorilor ati crezut ca daca dati lumea in primire scapati roata sa intors ce sa zic multa bafta in paravan
0
0
Bravo,politistilor din Cernavoda! Felicitari! I-ati pus cu botul pe labe cand nu se asteptau. Si-au luat-o in gura martafoii care spargeau locuintele din Cernavoda. Cat mai multa puscarie pentru Caras, Kalu, Toader, Ali Turcul, Polo si Sobo.
12
2
Sa ti iau muia in pula tie si politiei cernavoda niste impotenti si corupti pana in maduva oaselor Sa ma cac pe carpa numita comandant dumitrascu ajuns militian cu ajutorul lui marculescu.mintea lui mai tare decat creta.
7
7
si acum patru ani sau dat bani , alecu ia luat, ia papat si sa votat la mustata un candidat , bravo la el
1
0
Sunt un hot alaturi de polo
6
0
Fura ei primarii sa nu uitam ca avem si noi unul deocamdata din cernavoda care este la puscarie si acum in ziua de azi dar a fost arestat dupa multi ani de cercetari pe gainari i aresteaza imediat concluzie mai bine furi mai mult sau dai spagutadaca ai de unde cateva mii bune de euro pt un salariu decent chiar daca ai 7 clase si dormi linistit cu capul pe perna
3
1
Sugi pula zorro!
6
4
cand spargem buboiul din Cernavoda?
6
3
ai ...ales sa traesti ....murdar?Nu i frumos sa fi golan , morti ai si tu si mata , ca esti fiul vacii asta nu ar fi nimic, te scuza educatia!
1
3
Ptr cei care se plang de conditiile din cernavoda, tineti cont ca mare parte din cei 7000 de votanti si-au vandut votul cu sume intre 60 de lei si 300 lei, catre mai multi candidati. Ce pretentii sa ai de la o administratie publica in urmatorii 4 ani cand ei stiu ca ne-au cumparat? Suntem ca la ei pe mosie. Ganditi-va ca aveti cunostiinte, prieteni, vecini care au luat bani pt votul lor si astfel si-au batut joc de alegerile celor normali. Pana nu renuntam la obiceiul asta de lumea a 3-a nu vom face nimic.
5
2
Daca nu ai scoala sau vreo meserie, esti prost, daia muncesti pe 1200 de lei
3
7
Unde mortii matii poti trai decent in cernavoda pe munca cinstita boule nu toti avem pile sa ne angajam la primarie sau spital unde sunt salarii decente si se intra cu concursuri trucate futuvan gura de nenorociti in rest 1300 1400 ron un oras unde nu poti face mai nimic decat sa te duci la produs sau altceva murdar ca sa poti sa ti permiti sa ti platesti facturile scumpe oras nuclear cica
10
2
Cine sunt astia din articol!? Stiu ca sunt de pe valea tiganeasca de la liceu
7
1
Valabil pentru jigodia care a postat la ora 20:21: vorbeam de Politia orasului Cernavoda, gunoiule!!!
7
4
Desfiintati locali din Cernavoda,zero barat,niste analfabeti!
14
5
Valabil pentru toti frustratii si jigodiile care scriu la adresa Politiei Cernavoda: nu mai denigrati si injositi politistii acestui oras. Sunt convins ca nu i cunoasteti, nu stiti multe aspecte referitoare la munca lor, dar comentati. Vedeti va de mizeriile voastre, apoi va exprimati. O seara buna gunoaielor comentatoare !!!
8
8
cu mari posibilitati de a traii decent, prin munca cinstita este plin de hotomani, pesti , evazionisti, talhari si ...curve! Ce se intampla oare????
11
2
Va ocupati de fleacuri de doi lei in loc sa verificati casele rechinilor din Cernavoda pline de euroi,droguri,fetite duse pe cursa,aur,pistoale si sabii.Cand sau furat cantitati de aur si bani in oras ati fost zero barat
16
2
Pererva Marian zis Merry de pe hasdeu sa apucat iar de vandut droguri cu Pererva Ana si culetu , verificati in curtea scoli hasdeu seara unde se aduna si vand droguri la pliculete , ascunzatoarea drogurilor se afla in masini abandonate acolo isi tine drogurile
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108