REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

El este „ofițerul sub acoperire” de la pescăria din Piața Griviței

El este „ofițerul sub acoperire” de la pescăria din Piața Griviței

Replica API 15 iunie 2017 | 00:30 1169

Pescăria de pe strada Mercur, numărul 11, a devenit faimoasă în urma unui control al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului, care a avut loc marți, 13 iunie. La fața locului, comisarii au găsit peste 100 de kilograme de pește împuțit, muște moarte și condiții improprii pentru comercializarea peștelui și a produselor din pește. Produsele stăteau la temperaturi chiar și cu 20 de grade peste recomandăriile producătorilor.

Și un personaj s-a lăsat ușor remarcat. Este vorba de patronul pescăriei, care se afla în vacanță în Grecia și a făcut mare scandal la telefon, amenințându-l pe Horia Constantinescu, șeful CJPC, cu dosare penale dacă nu oprește acțiunea de control. Acesta nu s-a lăsat influențat de amenințările patronului și a continuat controlul. Astfel, patronul este Costel Antoce, iar firma pe care activează pescăria este MIR-CRIS FRESH FISH SRL. Aceasta activează din 2014.

Potrivit Monitorului Oficial, „Directorul Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța - Corina Țapu În baza cererii nr. 59665 din data 11.08.2014 și a actelor doveditoare depuse, directorul la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății comerciale cu următoarele date; - denumire: MIR-CRIS FRESH FISH - S.R.L.; - cod unic de înregistrare: 33477147; - număr de ordine în registrul comerțului: J13/1606/2014; - sediul social: municipiul Constanța, Aleea Grofiței nr. 3, bloc L79B, scara A, etaj 4, ap. 18, județul Constanța; - domeniul principal de activitate: grupa CAEN: 472 - Comerț cu amănuntul al produselor alimentare, băuturilor și al produselor din tutun, în magazine specializate; - activitate principală: 4723 - Comerț cu amănuntul al peștelui, crustaceelor și moluștelor, în magazine specializate; - capital social: tip capital: privat autohton 100%, capital social total 200 RON, integral vărsat, total părți sociale: 20 a câte 10 RON fiecare; - fondatori: 1. ANTOCE COSTEL, asociat, capital social total: 100 RON, integral vărsat, total părți sociale: 10 a câte 10 RON fiecare, cota de participare la beneficii: 50%, cota de participare la pierderi: 50%; 2. ANTOCE GABRIELA-MIRELA, asociat, capital social total 100 RON, integral vărsat, total părți sociale: 10 a câte 10 RON fiecare, cota de participare la beneficii: 50%, cota de participare la pierderi: 50%; - administrator: ANTOCE COSTEL, data numirii: 12.08.2014, tip durată: nelimitat; - durata de funcționare: nelimitată. Dispune înregistrarea în registrul comerțului a datelor din declarația/declarațiile tip pe proprie răspundere”. În 2016, pescăria avea o cifră de afaceri de aproape 400.000 de lei.

Ofițerul sub acoperire... nu prea este ofițer! Potrivit site-urilor M.A.I. și al Poliției Române, la declarațiile de avere nu apare nimeni cu numele Costel Antoce, șanse minime ca acesta să fie cine se dădea drept a fi.

C.C.

Citește și

Peşte împuţit la o pescărie din Piaţa Griviţei. Patronul A URLAT că e ofiţer sub acoperire şi a ameninţat cu DOSARE PENALE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
acesti acoperiti precum rafatu cand pui hartie pe el put atat timp cat nu vor sa-i demaste si sa terminam cu cretinii astia ce traiesc precum microbii pe spinarea poporului facand doar rau si numai rai poporului ! Niste larve ce rod orice doar sa le fie lor bine , sper ca nu a-ti uitat ce spunea turcescu si cum se inchina ptr. ca a scapat sa mai faca rau, Si uite cat bine face a cum oare nu merita calcati in picioare sa-i terminam ?
0
0
Acum nu mai e sub acoperire. Se numeste agarici descoperit.
3
0
sa manance el peste imputit, ofiterul p.... mele
3
0
serviciile nu tin idioti.ciupercarul trebuie bagat la basca.
2
0
Acest presupus ofiter sub acoperire nu a amenintat pe nimeni ca nu a vorbit cu nici un inspector al OPC asa ca domnisoara C.C. sper ca ai un avocat bun.....
0
5
E asa de sub acoperire ca au uitat sefi de el ! Vezi ce se intampla daca stai prea mult sub acoperire. In primul rand niciodata, dar niciodata vreun agent sub acoperire nu se v-a desconspira. Niciodata. Am asistat la un accident cu victima unde soferul nevinovat era ofiter . Nici macar nu a zis ca este angajat MAI cand au venit politisti de la rutiera. Asa ca de alde astia care au mancat peste stricat, gramada cu navodul !
4
2
mai este unul din C-ta care raspunde la nr.de telefon 0723404075 Theodor Teodorescu de la SRI si se lauda ca are 5 imobile proprietate,bani destui sa-i mai trebuiasca si mostenirea bunica-si care a decedat si doreste sa achizitioneze ap.din km.4-5 cu suma de 11mii euro.Interesant este cum se prezinta la telefon.
2
0
PISTOALE cand se dau pistoale. Sa vedeti voi atunci FILME CU CAWVACARI. Vedeti voi limbajul telefonic dara-mite suierat de gloante.
2
0
Ptr asta de mai jos Stai bland jigodie penala ptr ca nu esti tu poporul si nici macar ptr tine nu decizi!tu asculta de medic si i-ati pastilele
7
3
acesti zis acoperiti de kkt merita linsati fara dreptde apel ! ce au facut ei ptr. popor ? doar hotii si cretinisme fara a sti de situatia lor : Rugam sa fie demascati acesti cretini ca si noi poporul sa putem lua deciziile cuvenite !
6
7
pai daca lui Bureanu ii merge de ce nu ar incerca si el
6
0
Facut de GENERALUL OPREA IZMANARUL.
10
5
peste stricat se gaseste in toate pescariile,asa zise care na vand gunoaiele grecesti,putrezi si infecti la pret european
9
1
Filme cu prosti
10
0
Daca era ofiter in orice institutie a statului ar fi cunoscut legea! Pentru ceea ce s-a recomandat a fi,exista infractiunea de uzurpare de calitate oficiala la care organele abilitate se autosesizeaza!
11
19
Si voi sunteti cazuti in freza sa cautati un om pe diferite site-uri daca este acoperit, cred ca la matrimoniale o sa gasiti lista cu acoperitii din servicii.Omul a mancat peste stricat si a luat-o razna, dar voi ce ati mancat ?
14
1
Uzurpare de calitati oficiale, amenintari, impiedicarea sub orice forma a atributiunilor de serviciu, atentat la viata si integritatea persoanelor...destule.
17
25
este turnatorul vreunui ofiter sau asociat in afaceri, trebue dat in barnau,...
14
1
minciuni de presa
9
5
suntem gata de primire in mod corespunzator . cu respect dr.Ciomu
11
0
L-a scos duduia aia din foto de sub rochia ei,acolo il tinea ea strans intre pulpe sub acoperire!acum,dupa ce a mai respirat si el putin,il acopera iar
22
0
seamana cu Cristian Radu, primarul Mangaliei !!1
15
4
Un mitocan sub acoperire, cel mult, judecand dupa poza.
19
2
Uzurpare de calitati oficiale. Asta e infractiune
24
38

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108