REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Electric Castle CONTESTĂ AMENDA PRIMITĂ pentru că ar fi funcționat FĂRĂ AUTORIZAȚIE pe PLAJĂ!

Electric Castle CONTESTĂ AMENDA PRIMITĂ pentru că ar fi funcționat FĂRĂ AUTORIZAȚIE pe PLAJĂ!

Replica API 19 iunie 2021 | 22:54 1728

Anul trecut, în vară, turiștii s-au arătat nemulțumiți de faptul că nu aveau acces pe faleza Tuzla, întrucât, în zona adiacentă plajei Cochilia era o tabără de creație, organizată de Electric Castle (festival derulat de Festival Tickets Management SRL), care era cu circuit închis. Astfel, spre finele lunii iulie, Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa a efectuat controale, aplicând o sancțiune deoarece societatea nu ar fi avut avizele și autorizațiile necesare. Festival Tickets Management SRL a contestat amenda.

Tabăra de Creație Electric Castle, care a funcționat în zona adiacentă plajei Cochilia din Tuzla, a fost cu circuit închis, restricționând accesul turiștilor pe faleză. Acolo au fost amplasate circa 16 căsuțe, iar zona și evenimentul erau dedicate exclusiv artiştilor invitaţi de către festival pentru sesiuni de creaţie şi compoziţie. Nici primarul din Tuzla nu a stat deoparte, implicându-se și precizând, la acea dată, că va demola căsuțele, însă aștepta răspuns de la autorități, întrucât zona cu pricina era dezbătută de Primăria Tuzla și ABADL încă de acum câțiva ani.

foto: ziardecluj.ro

Între timp, însă, Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa a efectuat controale. Astfel, s-a reținut că, la data de 22.07.2020, Festival Tickets Management SRL a desfășurat activitate de prestare de servicii pe plaja Tuzla fără a avea avizele și autorizațiile necesare. În speță a fost aplicată o sancțiune.

Festival Tickets Management SRL a contestat sancțiunea la Judecătoria Constanța, dar cauza a fost declinată la Judecătoria Mangalia. Pe 30 martie, magistrații au decis: ”Respinge plângerea contravenţională formulată de petentă ca neîntemeiată. Cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare, cererea de apel urmând a fi depusă la Judecătoria Mangalia. Pronunţată azi, 30.03.2021, prin punerea soluţiei la dispoziţia părților prin mijlocirea grefei instanţei”.

Cum decizia nu a fost definitivă, s-a înregistrat apelul, pe 17.06.2021, care se va judeca la Tribunalul Constanța. Urmează să se stabilească termenul de judecată.

Despre Festival Tickets Management SRL

Sediul Festival Tickets Management SRL este în Cluj. Administratori și asociați sunt Păun Mihai Alin (96%) și Obogeanu Iulian (4%). Obiectul de activitate este: activități suport pentru interpretarea artistică (spectacole). 14 firme active sunt conectate direct cu aceasta.

Precizăm că Electric Castle este unul dintre cele mai cunoscute festivaluri din România.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108