REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
20.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Elena Ionescu, ex Mandinga, acuzată de fani că primește favoruri în schimbul promovării afacerilor de pe litoral

Elena Ionescu, ex Mandinga, acuzată de fani că primește favoruri în schimbul promovării afacerilor de pe litoral

Replica API 20 iulie 2022 | 00:00 3247

Elena Ionescu, fosta solistă a formației Mandinga, și-a petrecut weekendul într-o locație de pe litoral, situată în orașul Năvodari. Pentru că s-a simțit bine, într-o postare publică, artista le-a recomandat tuturor urmăritorilor să-i ia exemplul și să vină să se relaxeze în aceeași hotel. Doar că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, iar artista a fost acuzată că ar fi fost scutită de la plata cazării în schimbul promovării pe rețelele de socializare.

Elena Ionescu, ex Mandinga

E cunoscută de către întreaga țară, are sute de mii de urmăritori de rețelele de socializare, iar acesta este principalul motiv pentru care locația pare să-și asocieze imaginea cu ea. Este vorba despre Elena Ionescu, fosta solistă a formației Mandinga, care, mai nou, promovează și locațiile de pe litoral. De data aceasta este vorba despre un hotel localizat în orașul Năvodari, la doar câțiva metri de plajă.

Grand Dedal - Hotel Mamaia Nord

Elena le-a recomandat și următorilor săi să încerce locația în care a fost cazată, postarea fiind acompaniată de o fotografie în care trupul îi era acoperit de un costum minuscul. ,,Grand Dedal - Hotel Mamaia Nord este locația pe care eu am ales-o pentru acest weekend! Este un loc supeb , așezat lângă plajă, cu piscină și condiții de 4 stele! Multumesc pentru ospitalitate! Il recomand pentru cei care iubesc marea și distracția!”, a fost mesajul artistei.

Se pare că vedeta a fost luată ,,la rost” de către urmăritori pentru această postare, fiind acuzată că nu a plătit nimic în schimbul promovării pe rețele de socializare.

,,Evitați litoralul românesc dăunează grav bunului simț, domnișoara Elena Ionescu trebuia să puneți în postare cât costă 7 nopți cu totul inclus,așa ca idee!”, ,,Știam că face doar reclamă!” sau ,,Pentru ea e moca!”, sunt doar câteva dintre comentariile de la postarea artistei.

Nicole Cherry, imaginea afacerii lui Virgil Lixandru

Vă reamintim că, o altă artistă consacrată promova afacerile fostului consilier local municipal, Virgil Lixandru. Pentru a atrage clienții, afaceristul a apelat la o strategie care, speră el, nu va da greș. Plătește vedete care să-i promoveze afacerea. Astfel, acesta a ales-o pe Nicole Cherry.

"Am vrut mereu să stau aproape de mare și, în sfârșit, mi-am realizat acest vis. Totul e ca-n povești la Sea ON: de la poziționarea complexului, într-o zonă minunată a stațiunii, la rafinamentul cu care sunt amenajate apartamentele. Pentru aceste aspecte, dar și pentru multe altele, sunt cea mai fericită!", sunt cuvintele lui Nicole Cherry, alături de o fotografie pe care o regăsim pe o rețea de socializare a Sea On Mamaia.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Care-i diferenta fata de g***a care face reclama la sampanie cu excavatorul...
0
0
Sigur e Elena Ionescu ?Photoshopul nu a creat cumva o confuzie .**.
1
0
S a "comercializat " si ea ,cauta sponsori vreun mosnegut cu euroi,si da bine si la hotel.2 iepuri dintr un f**.
0
0
EXISTA INFRACTORI LA PRIMARIE, search on yt... ca sa vedeti ce face nea chelararescu
1
0
8 blocuri de 10 etaje unu intr-altul ... mii de apartamente vandute la prostime care spera sa se imbogateasca din inchiriere sezoniera ... prostii draq
0
0
Ma mir cum de nu a scris M****a articolul.. sau iar e pe o plaja si ia "interviuri" pe un suc?
0
0
ala nu.i hotel,e bloc,si cind iesi din el dai de un cartier mirlanesc betonat bloc peste bloc peste bloc.bun ptr tarani!
0
0
Daca nu pomeneati numele hotelurilor articolul poate avea un rost... Au platit reclama? Sau...
0
0
Fix ca si fripturista aia g***a de la ziar, macar asta arata a om.
0
0
Fata macar arata super , bravo ei ! Dar voi , cu p****l m****a in frunte , va ofticati ca sunteti...cum aratati ? Voi nu pupati in cur leprele din politica ? De Stroe Felix nu spuneti nimic , de Dumitrache , Moga sau Babus nici atat ! Ori de cat este p*****l Chitac , vreo vorba ca orasul e varza ? Maimutoilor !
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212