REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Elena Udrea, refugiat politic în Costa Rica

Elena Udrea, refugiat politic în Costa Rica

Replica API 14 aprilie 2018 | 00:30 643

Elena Udrea a dobândit statutul de refugiat politic în Costa Rica, asta le-a spus avocatul fostului ministru judecătorilor de la ÎCCJ, care judecă astăzi ultimul termen în dosarul „Gala Bute”. În primă instanță, ea a fost condamnată la 6 ani de închisoare.

De asemenea, Elena Udrea cere audierea sa prin videoconferință.

Ea se află în prezent în Costa Rica iar la termenul anterior a anunţat prin avocaţii săi că doreşte să dea o declaraţie în cadrul procesului, însă nu se poate prezenta, deoarece este însărcinată iar medicii i-au recomandat să nu se deplaseze.

Pe 29 martie 2017, Elena Udrea a fost condamnată la şase ani de închisoare cu executare în dosarul "Gala Bute" pentru luare de mită şi abuz în serviciu, scrie digi24.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
luatii banii si sa se descurcurce daca e asa buna stat paralel facut de ei si ele credeau ca o sa fie pe viata acolo sus ceausescu a fost omorit nevinovat nu puteam iesi din tara si acum iesim sa slugarim la altii afara se plimba alde bica udrea etc
0
0
Elena este nevinovata. Singura ei vina este ca arata superb si toata lumea vrea sa o futa.
2
0
Prostilor, nu va mai luati de acest chip angelic. E cea mai cinstita pasarica. Cine i-a dat un ban, i-a lustruit-o cu sarg.
6
1
ZDREANTA ASTA ESTE TRIMISA DE CHIORU SI EA SI BICA SUNT TRIMISE IN GRUP SA NU VOMITE CE STIU PENTRU CA ATUNCI VA FI VAI DE CURUL LUI CHOORU SI ALTI SECURISTI CARE AU SUTE DE MILIOANE DE DOLARI IN SUA BLOCURI IN MAIAMII SPATII IN TARA DE UNDE LE VIN BANII IN CONTURI PRIN INTERPUSI CHIORU ESTE SEFUL DE GRUP INFTACTIONAL CARE ESTE ACOPERIT DE SERVICIILE SUA II ARE LA MANA CU INCHISORILE SECRETE DE PE TERITORIUL ROMANIEI UNDE SE TORTURAU DETINUTII ARABI SI CU ALTE BENEFIICII FACUTE AMERICANILOR.
6
1
IMI ESTE SCIRBA DE TARA NUMITA ROMANIA SI CONDUCATORI EI CARE SE ACOPERA UNUL PE ALTI CA MIINE SI DRAGNEA FUGE IN BRAZILIA ....Cind Ceausescu a incercat sa fuga l-au impuscat pe ei nici nu ii mai urmaresta nimeni ca nu avem legi si sunt atitea cazuri concrete legile sunt pentru amariti ... O TARA FRUMOASA PACAT CA E LOCUITA.....
6
2
Cind ai milioane de euro in cont, "sponsorizati de poporul roman", poti cere ce vrei , oriunde in lume...vei primi. Cind esti rupt in cur, te extradeaza la prima hirtie...
4
0
Ai facut parte din statul mafiot.tu cu ponta ai puso la dna pe luluta roz.
9
2
media manipuleaza? chiar nu vezi ca aceasta media este o unealta in mana acestor praduitori precum Basescu si Iiescu? iar ceea ce s-a promovat pe la teveuri au fost numai non valori, ca sa tina lumea ocupata, sa dea "ocupatie" la prostime, ca oamenii sa nu mai aibe timp sa gandeasca si la realitatile de zi cu zi. Iar faptul ca au fost scoase in fatza toate nulitatile a fost si pt a arata ca se poate si fara sa ai carte, adica la ce-ti mai trebuie carte, daca n-ai parte, ai parte numai daca esti prostituata, penal, si multe alte vomitaturi d-astea.
5
3
Media e cea mai vinovata. Persoanele care au bani, indiferent de provenienta lor, sunt facute imediat vedete, chemate la f multe emisiuni, puse sa-si dea cu parerea despre orice iar moderatorii stau cu gurile deschise. Cei care au avut bani - vezi tigani, hoti, mafioti si penali, prostituate, drogati, homosexuali naomi, proaste analfabete sau cu pr. psihice au fost chemate de media si date ca exemplu. Media corupta si penala- 3 patroni sunt inchisi- a distrus aceasta tara. Media manipuleaza oamenii
5
2
Costa Rica este un stat mic , foarte , foarte mic ! O sa-si dea seama si panarama asta a lui Baselu ca si acolo circula libere , gloante , din dreapta , din stanga , si mai ales , din spate , catre ceafa cate unei maimute nesimtite si corupte ...
2
3
Sa dea banii statului inapoi si sa se duca dracului!
6
1
Aduceti lepra asta acasa si dati ani grei de puscarie.la cat a furat jigodia asta merita arestata si condamnata pe loc.ce umbla acum cu vrajeala cu sarcina si alte prostii.tertipuri pentru a scapa de parnaie.
7
1
Basescu ar trebui sa nu mai faca pe marele politician. Elena Udrea este produsul lui. Daca era nevinovata era in tara la ora asta. Dar aceasta curva a politicii din romanica la ora asta este refugiat.
8
1
Mai aveti 50 de ani rabdare pana o sa am guvernul meu.
12
1
Avocatul e retard.Una e sa soliciti statutul de refugiat politic si alta e sa ti se aprobe.Deocamdata e doar solicitat.Dar costaricenii nu s retarzi ca avocatul.
13
1
jegoasa dracului, licheaua
8
3
acesti PULiticieni au ajuns pe scaunele alea si cu voturile voastre, eu dupa 1989 nu am votat pe nimeni, voi i-ati ales, ei v-au furat, si sunteti complici pentru ca fara votul vostru acestia nu ar fi ajuns pe diverse scaune.E drept ca sistemul de dupa 1989 nu-ti da alternative, adica nu ai pe cine alege, poti alege intre hotii astia, ailalti sau ceilalti, altceva nu ai de ales, caci sistemul te vrea hot, cei cinstiti si care gandesc la interesul national sunt dati la o parte .............. dar macar NU MAI MERGETI LA VOT, nu mai validati acest sistem de HOTIE si INDOBITOCIRE.
14
5
Wow...Ce bunaciune! Mai e gravida????
7
7
sa moara nenorocita : sa moara ma-ta cu gura deschisa , sa-i dam la muie , bestie ! elena , justitia e de cacat , asa le trebuie !
4
5
bravo BASE
7
6
s a speriat de atata plua de aici. ce politica facea asta bai? politica banului?? ce zdreanta! nu e bine la puscarie cu atatea milioane furate, nu?
9
4
E frumos sa traiesti in rominia ptr ca e o tara vesela !-elena nu poate veni ptr ca moare geamanul ,.!-n-a fost niciodata insarcinata doar si-a batut joc de justitie si de tot banii erau plecati demult -ea si mazare si ghita etc rid de noi de se prapadesc
11
3
Sa moara odata cu progenitura la nastere.
4
12
Judecatorii care i-au ridicat restrictia de a parasi Romania sa plateasca in locul ei.
25
3
Nuti ai castigat o excursie gratuita la targsor.Intrarea libera.Sejur de 5 stele... verzi,daca te paruiesc fetele rele de musca.Poti vizita gratuit atelierele,camera intima,cabinetul medical...Hai nuti,nu stii ce pierzi!
12
5
Istoria se repeta,nazistii au plecat in Paraguay,Uruguay etc...
13
5
S-a refugiat nutzica cu tot cu tzatzele din dotare ca sa-i intarate pe costaricani.Le arata si lor treaba cu frunza.
13
5
sa i dai o limbuta pe ouale lui dragomir daniel...succesuri depline
6
10
Da, este foarte adevarat in ceea ce priveste - sarcina - ea tot timpul a fost insarcinata si este, dar sub limba.
8
4
Stai ca fuge acum si purcelusul dragomir daniel caca.te pe el.
12
7
La parnaie cu tine zdrt blonda huaa
13
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108