REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Elena Udrea: "Vor trimite după mine pe cineva cu neurotoxină, ca în cazul lui Serghei Skripal?"

Elena Udrea: "Vor trimite după mine pe cineva cu neurotoxină, ca în cazul lui Serghei Skripal?"

Replica API 7 mai 2018 | 00:33 652

Elena Udrea și-a pus problema dacă nu cumva va avea soarta fostului spion rus Serghei Skripal, otrăvit în Marea Britanie cu neurotoxină.

Elena Udrea, aflată în Costa Rica, se consideră o victimă a sistemului din România.

"[...] Nu sunt atat de relevanta pentru presa costaricana incat sa se oboseasca sa scrie despre mine.

Sunt insa extrem de importanta pentru Sistemul din Romania, care acum se zdruncina din temelii si care face eforturi disperate sa reziste. Si asta in ciuda demascarii tuturor abuzurilor si incalcarilor de lege pe care le-a savarsit, demascare care culmineaza cu aparitia Protocoalelor dintre SRI si toate institutiile care conteaza pentru ca Sistemul sa poata pune mana pe putere in Romania.

Ma intreb ce urmeaza. Or sa trimita pe cineva cu neurotoxina, dupa modelul incercarii de asasinat de la Londra din martie, impotriva fostului spion rus Serghei Skripal, refugiat acolo?

Aceasta actiune a Securitatii din Romania in Costa Rica nu face decat sa imi intareasca argumentele hartuirii si abuzurilor la care sunt supusa de trei ani de Coldea, Kovesi si toti cei care au slujit si slujesc acest Sistem de putere ilegala si abuziva.

Abuzuri care m-au determinat sa aleg sa cer protectie internationala intr-un stat care are un respect real, o legislatie adecvata si coerenta si o solida practica in ceea ce priveste respectarea drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului" este mesajul postat de Elena Udrea pe Facebook.

Serghei Skripal, 66 de ani, fost agent dublu (ex angajat GRU - Serviciul secret rus și colaborator MI6 - serviciul secret al Marii Britanii), şi fiica sa, Yulia, 33 de ani, au fost găsiţi inconştienţi, pe data de 3 martie, pe o bancă din orașul englez Salisbury. Cei doi au fost otrăviți cu agent neurotoxic. În prezent, Serghei Skripal este în continuare internat în spital, în timp ce fiica sa a fost tratată și trimisă acasă.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asta mai e gestanta sau i-a trecut ?
0
0
udrea tu cu ponta,cocos si basescu si cu parteneriatul strategic ati numit persoane semianalfabete in justitie. acum avem un stat mafiot.siktir.
8
0
Ha,ha,ha ! Auzi tu,sa se creada asa de importanta tuta..... Bai muiere,nu vine nimeni din servicii dupa tine, mai degraba sa ai grija sa nu te rapeasca niste proxeneti de pe acolo !
5
1
Este o femeie frumoasa si desteapta . De ce sa plateasca doar ea pentru toata gasca basista ? unde sunt rechinii , basescu , videanu , blaga , oltean ,si altii care au furat sub girul elenei . SA FIE TRASI LA RASPUNDERE TOTI , IAR BASESCU SA FIE LANGA ELENA , LA LOCUL LOR !
3
3
Mare vedeta se mai crede si asta!!!
4
1
Vezi ca umiditatea mare de acolo poate sa-ti strice pasarica . Asa ca treci la matarangi cu un costarican mai creol.
4
0
Chiar in jungla de se va ascunde , dupa fiecare copac , dupa fiecare boschet , dupa fiecare stanca , un glonte exploziv o va urmari ! Meritata pedeapsa si-o va primi in scurt timp . Panarama si secatura ...
3
1
noi nu putem intelege, ce pacate oare ai savarsit se te-au dus in siberii de costa rica? noi nu stim ,nu intelegem !
2
0
O meriti.Ati facut mult rau Romaniei!
3
1
s-or gasi o mana de patrioti sa aduca acasa o astfel de panarama ! Asta, crede ca ne poate prosti pe toti.
3
2
Pizdulici, cate milioane de euro mai ai in conturi?
9
0
Vor trimite un pluton de militari sa-ti repereze onoarea!
2
3
Propun o cheta nationala si SeRei sa livreze marfa ceruta de blonda. Nu de alta dar e insarcinata si pofticioasa
0
3
Nu te agita ca, capra in lant! Il ai pe iubi aici in tara cu dosarelele puse la dospit!
8
1
Nu eorotox vei sta frumos ca o coarda belita la diribau lepra ordinara !
9
1
Asta a fumat ceva!!!
7
1
Mai sugi tu pula turcalailor beliti, in parcarea de tiruri???
9
2
Mortii ma-tii de curva penala, uitati asta e statul de drept aparat de baschetbalista kovesi impreuna cu cel mai mare mafiot din istoria Romaniei Traian bashinescu.
10
2
vei fi nuti infectata cu virusul oaiei capie,ceilalti infecti nu au realizat decat sa te faca mai ridicola
7
0
In ce tara traim...furi dispari in neant, dupa care te victimizezi?! Urmeaza si mazare sa se planga de conditiile inumane din Madagascar?! Si cum vor veni sa-l salte...puii mei cand se vor termina genul asta de articole de promovare si victimizare a hotilor! Ajunge...gata pe bune!!!!
12
1
lol, gunoiul asta se crede mare spion.
10
0
Draga Elena! Nu mai astepta sa ti trimita astia ceva, ca nu o vor face, mai bine hai sa mai facem echipa si sa le aratam alora din Coasta din Rica ce putem si cat putem sa ciordim!
10
0
Oamenii cinstiti nu se tem de neorotoxine. Doar hotii se tem. Asa ca tu din ce categorie faci parte? De neurotoxine ar trebui sa se teama si presa si media care a facut din tine vedeta, te-a credibilizat in ochii oamenilor, ai furat linistita la greu cu complicitatea lor, iar acum ei nu sunt acuzati de favorizarea faptuitorului - cod penal ?
11
0
Dar cat de importanta se crede...la cat a luat de la stat.....trebuie sa se recupeeeze peejudiciul, ptre multe filme a vazut...
18
1
Wow, se crede spioanca acuma, sorry sa iti zic asta dar nimeni nu da 2 bani pe tine
18
1
o sa-ti trimita o p..a ca esti nesatula parasut-o
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108