REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Elevă din Valu lui Traian, dispărută. Ar fi plecat de la școală, dar n-a mai ajuns acasă!

Elevă din Valu lui Traian, dispărută. Ar fi plecat de la școală, dar n-a mai ajuns acasă!

Replica API 10 martie 2016 | 11:58 681

Elevă din Valu lui Traian, dispărută de acasă! Fata a plecat miercuri, 9 martie a.c., de la școală, însă nu a mai ajuns acasă, spune mama adoptivă a copilei.

„Vă rog mult, dacă mă puteți ajuta, fetița mea a plecat de la școală, dar nu s-a mai întors acasă! Fetița este în clasa a 8-a, la Școala nr. 1 din Valu lui Traian, are 14 ani, blondă cu ochi albaștri“, a scris, pe un grup de facebook, mama copilei, Anca Turlac.

Femeia a declarat, pentru Replica de Constanţa, că mai mulți colegi de-ai tinerei ar fi văzut-o, miercuri, la școală, în stare de ebrietate și euforică. Mai mult, eleva nu e la prima abatere. Ar mai fi dispărut de două ori, în trecut. „A dispărut în septembrie, în iarnă, iar ultima oară... acum trei săptămâni, fiind găsită într-o casă abandonată, din Valu“, a spus Anca Turlac.

Povestea fetiței este încredibilă. În 2001, a fost abandonată de cea care i-a dat viață, la doar 6 luni, fiind găsită de mama Ancăi Turlac. Femeia împreună cu soțul ei au crescut-o ca pe propriul lor copil. Însă, după decesul celor doi, copila a intrat sub tutela Ancăi Turlac. „Am considerat-o copilul meu. Suntem foarte afectați. Am zis că și-o reveni, dar, anturajul... Totul e bine, până la școală, până la învățat. Nu-i place să învețe. A mai dispărut, am găsit-o de fiecare dată. Ultima oară când a dispărut, i-am luat telefonul. Lua legătura cu bărbați, cu interlopi. A dat la un băiat un filmuleț și poze cu ea goală și a fost distribuit pe net. I-am luat atunci telefonul și nu i l-am mai dat. Acum, s-a dus poliția la casa părăsită, unde a fost găsită și data trecută. Atunci a venit și mușcată pe gât. A fost acolo, au găsit o rochiță de-a ei și o geantă, care este a mea. Deci a fost acolo, după care nu au mai găsit nimic. Cred că e plecată cu vreuna, vreunul. Am înțeles că tot dădea târcoale una pe la școală", a mai spus mama fetiței.

Directorul unității de învățământ spune că nu a fost informată de dispariția fetei. „Nu știu. Am auzit și eu, acum merg la poliție“, a declarat, pentru Replica, Lavinia Robe. Polițiștii au confirmat informația și vor demara cercetări în acest caz.

Update:

Eleva a fost GĂSITĂ!

Vezi și:

http://www.replicaonline.ro/eleva-din-valu-lui-traian-data-disparuta-gasita-de-tatal-ei-265576/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108