REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Elevii constănţeni s-au alăturat Campaniei 'Curăţăm Constanţa Noastră'

Elevii constănţeni s-au alăturat Campaniei 'Curăţăm Constanţa Noastră'

Replica API 19 octombrie 2018 | 15:54 315

Campaniei ”Curățăm Constanța Noastră” i s-au alăturat instituții de învățământ, asociații de proprietari, agenți economici privați, dar și societăți de stat, care și-au ales zonele de intervenție iar rezultatele se văd deja. Spiritul civic se învață de la cele mai mici vârste. Au dovedit acest lucru micuții de la Grădinița cu Program Prelungit nr.8 din Constanța. Înarmați cu saci și mănuși, prichindeii s-au pus pe treabă și au curățat curtea grădiniței. Iar după muncă a urmat și răsplata, adică o repriză strașnică de joacă.

Pentru a da un exemplu de responsabilitate civică față de mediul înconjurător, elevii Școlii Gimnaziale Nr. 11 “Dr. Constantin Angelescu s-au implicat activ în programul de curățenie generală, astfel că parcul de la Casa de Cultură strălucește de curățenie. Sute de de liceeni de la Colegiul Tehnic Energetic, Liceul Teoretic Ovidius, Grupul Școlar Gheorghe Duca și Liceul Teoretic Traian au arătat că, doar împreună, putem avea un oraș curat.

Tinerii și-au pus mănușile și au dat drumul la treabă. Au curățat mai intâi curțile instituțiilor în care învață și apoi au trecut la împrejurimi. După ce preşcolarii, şcolarii şi liceenii au arătat cât de harnici pot fi, a venit şi rândul studenților. Însuflețiți de entuziasm şi dorință de acțiune, peste 30 de studenți din cadrul Universității Maritime Constanța au lăsat pentru câteva ore studiul deoparte și au trecut la curățenie. Au igienizat parcul din fața Universității. Nici asociațiile de proprietari nu s-au lăsat mai prejos. Tot mai multe dintre ele au răspuns demersului inițiat de Primăria Municipiului Constanța. Până în acest moment, aproape 500 de asociații de proprietari s-au mobilizat și au făcut curățenie exemplară în jurul blocurilor în care locuiesc.

"Primăria Municipiului Constanța le mulțumește tuturor celor care s-au implicat în cea de-a şaptea ediție a campaniei "Curățăm Constanța Noastră" și îi invită și pe ceilalți să se alăture pentru a transforma Constanța într-un oraș curat și modern, aşa cum ni-l dorim cu toții. Înscrierea se poate face direct pe site-ul www.curatamconstantanoastra.ro. Orice contribuţie este binevenită şi apreciată. Toți voluntarii care se vor alătura campaniei vor primi echipamentele necesare pentru buna desfășurare a activității.", au declarat reprezentanţii Primăriei Constanţa.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Puneti mana pe carte si lasati Polarisul sa faca curatenie !
1
0
Cum ar fi facem o campanie: Elevii s-au alaturat campaniei EDUCAM CONSTANTA NOASTRA
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108