REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Elicopterul SMURD, în acţiune: un parapantist a aterizat pe cablurile de înaltă tensiune din Jupiter şi un bărbat a fost la un pas de a se îneca!

Elicopterul SMURD, în acţiune: un parapantist a aterizat pe cablurile de înaltă tensiune din Jupiter şi un bărbat a fost la un pas de a se îneca!

Replica API 8 august 2015 | 00:02 435

foto: Media Tv Medgidia

Apelurile prin 112 continuă! Vântul care s-a pornit la malul mării continuă să facă ravagii, sâmbătă, 8 august! Astfel, după ce doi tineri au murit înecaţi la Costineşti, un bărbat la Neptun, pe când alte persoane sunt la spital, iată că un parapantist a ajuns la spital şi un bărbat a fost scos inconştient din apa mării, la Jupiter.

Totul s-a petrecut în jurul orei 14. 00, când un bărbat se dădea cu parapanta. Acesta a fost luat de vânt şi izbit într-un stâlp de electricitate din Jupiter. În urma impactului puternic, stâlpul s-a rupt de la jumătate, la fel şi cablurile de înaltă tensiune. Militarii ISU din cadrul detaşamentului Mangalia, dar şi un elicopter SMURD au pornit către locul cu pricina, însă paramedicii au fost nevoiţi să intervină şi în cazul unui înecat.

Mai exact, când echipajele ISU au ajuns la faţa locului, oamenii din jur le-au îndrumat către un bărbat care fusese scos din mare inconştient. Aceştia au acordat primul ajutor, victima recăpătându-şi semnele vitale. A fost transportată la spital.

Ulterior, echipajele s-au îndreptat către locul unde a căzut parapantistul. Zona a fost asigurată, acolo intervenind şi echipele Enel pentru remedierea situaţiei cu cablurile rupte. Cât despre parapantist, acesta a suferit mai multe traumatisme, fiind transportat la spital.

Citeşte şi:

Valuri uriaşe în Mamaia! Salvamarii au arborat steagurile roşii

ALERTĂ pe litoral: încă o tânără s-a înecat la Costineşti!

Marea şi-a luat din nou tributul, în sudul litoralului: printre victime şi fondatorul "Salvamont" Predeal

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108