REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.5° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.5° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Elisei după împăcare! Vedeta regretă că n-au mers împreună în Franța

Elisei după împăcare! Vedeta regretă că n-au mers împreună în Franța

Replica API 5 iulie 2021 | 22:54 824

Nu mai încape niciun semn de îndoială! Pentru Oana Roman și Marius Elisei dragostea plutește în aer. După ce a avut loc marea împăcare, cei doi nu numai că-și fac declarații de iubire, ci se alintă în văzul tuturor, fără nicio reținere. Iată cum îl dezmiardă fiica lui Petre Roman pe fostul soț. Vedeta de la Antena Stars regretă că tatăl fiicei sale nu le-a putut însoți în vacanța din Franța!

Oana Roman pare mai îndrăgostită ca oricând după ce ea și Marius Elisei s-au împăcat. Pe lângă ipostazele tandre și declarațiile de dragoste pe care și le fac, fanii lor au aflat recent că aceștia se și alintă. Cea care s-a dat de gol a fost ea, în cadrul emisiunii „Mămici de Pitici, cu Lipici”.

Cum îl alintă Oana Roman pe Marius Elisei după ce s-au împăcat

În această seară, telespectatorii Antena Stars au avut ocazia să vadă cum s-au pregătit Oana Roman și fiica ei, Isabela, pentru vacanța de pe Coasta de Azur. Mereu atentă, vedeta a observat imediat că a fost la un pas să uite de măștile de protecție pentru micuță, astfel că atunci când și-a adus aminte, i-a cerut lui Marius Elisei să-i dea cheia să deschidă casa care era deja încuiată, scrie spynews.ro

Cu acest prilej, fanii emisiunii difuzate pe Antena Stars au aflat și cum îl alintă Oana Roman pe fostul ei soț, după ce s-au împăcat. Și ca să nu vă mai ținem pe gânduri, aceasta îi spune acum „iubire” lui Marius Elisei, încă o dovadă că au revenit la sentimente foarte bune după divorț.

„Măști ți-ai luat? Iubire, trebuie să deschizi casa să-i iau copilului mască, pentru că ea nu se gândește la nimic”, a spus Oana Roman la Antena Stars.

În continuare, Oana Roman a ținut să precizeze că regretă faptul că Marius Elisei nu le-a însoțit în vacanță, însă a precizat că relațiile erau altfel între ei atunci când a cumpărat biletele. Totodată, vedeta a ținut să precizeze că vor merge într-o vacanță toți trei atunci când se va întoarce din Franța.

„Ne pare foarte rău că tati nu o să vină cu noi, nu-i așa? O să ne fie dor de tati, pentru că noi am plănuit vacanța demult și nu știam că... Îmi pare rău că nu vine și tati. Dar o să treacă, da? Asta e, relațiile nu erau astea acum o lună jumătate când am luat biletele... Chiar mi-aș fi dorit să fim toți trei, dar asta e, o să plecăm după aia undeva toți trei”, a adăugat ea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
divort regizat pentru presa sa le dea atentie .Atata tot
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212