REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ema Uta a petrecut până în zori, de ziua ei! Loredana și Antonia au lăsat inhibițiile acasă

Ema Uta a petrecut până în zori, de ziua ei! Loredana și Antonia au lăsat inhibițiile acasă

Replica API 20 august 2022 | 00:00 2026

Ema Uta a împlinit 31 de ani și a organizat o petrecere pe cinste. Între invitați s-au numărat nume importante ale industriei muzicale din România, iar petrecerea a durat până în zori. Iată cum s-a distrat make-up artistul!

Ema Uta, Ilinca Vandici și Antonia

Ema Uta și Alex Bodi au decis să meargă pe drumuri separate în urmă cu puțin timă. Deși despărțirea este una recentă, Ema Uta refuză să se lase copleșită de emoțiile negative. Așadar, de ziua sa, a îmbrăcat cea mai provocatoare rochie și a organizat un party de pomină, într-un restaurant de fițe din zona de Nord a Capitalei.

Antonia și Alex Velea, Loredana Groza și fiica acesteia, Elena Boncea, Larisa Udilă au fost doar o parte dintre persoanele care au sărbătorit alături de frumoasa Ema.

Ținuta pe care a ales să o poarte Ema a fost una care a acaparat toate privirile. Make-up artistul a îmbrpcat o rochie strălucitoare, scurtă, care a lăsat la vedere picioarele tonifiate la sala de sport.

Trebuie să recunoaștem, Ema a strălucit la propriu și la figurat! Judecând după imaginile pe care le-a distribuit pe contul personal de Instagram, atmosfera a fost una incendiară, iar băuturile alcoolice nu au lipsit.

Ema Uta s-a distrat alături de Loredana Groza și Antonia

Fosta iubită a lui Alex Bodi nu a fost deloc zgârcită în ceea ce privește imaginile de la petrecere. Din contră, a distribuit fanilor zeci de fotografii și multe clipuri video. În unul dintre acestea, Alex Velea și Antonia dansează lasciv, iar în altul Loredana Groza face spectacol! Este un lucru cunoscut că Lori din Onești știe cum să se distreze și nu se teme de vorbele răutăcioase venite de la cei din jur, scrie click.ro.

Alex Bodi și Ema Uta s-au despărțit la scurt timp după ce au revenit dintr-o vacanță de lux, în Bali. Ema Uta a declarat că relația lor a fost una liniștită și nu a dorit să menționeze care au fost motivele care au dus la ruptură.

În plus, și Alex Bodi a vorbit în termeni buni despre fosta iubită și a subliniat că Ema este o femeie deosebită, cu multe calități, căreia îi acordă, în continuare, respect.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ema arata exact ca un trannie dupa cateva operatii reusite
0
0
niste tarfulitze de lux!
0
0
de unde ati mai scos si pitipoanca asta ? Cine este si unde lucreaza? Loredana asta s-a prostit de tot de cind e la menopauza .
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108