REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.8° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
18.8° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Etiquette și Entourage, AMENDATE pentru NERESPECTAREA LEGII FUMATULUI

Etiquette și Entourage, AMENDATE pentru NERESPECTAREA LEGII FUMATULUI

Replica API 15 februarie 2021 | 00:08 3996

În urma unui control efectuat de oamenii legii în seara de 13 februarie, localurile Etiquette și Entourage au fost amendate fiecare cu 5000 de lei pentru nerespectarea legii fumatului.

Potrivit informațiilor noastre, în aceste localuri nu se respectau nici regula de 30 la sută din capacitate și nici aceea de distanțare socială.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa ti iau fata aia in pula de cioara cu masca cu tot. Toti tiganii sa te futa cu masca pe gura covidatule. Sclavule mori bagatiai pula de oligofren cu covidu tau cu tot si cu cine te a facut prost ca noaptea
1
3
Tu sa iei muie cu cacat din curu nostru sluga ce esti. In covid nu credem dar muie iti dam cu tot cu cacat
1
5
Bai eu cred ca nu ruperi barurile ci VA RUPETI IN KUR K SOAKRAMEA PANA BA IESE MUSTARU PE TOATE ORIFICIILE bagamiash pula peste mata in kasa asta care nu crezi in covid
4
3
Ma doare-n plua de amenzile date. Oricum le contest si le anulez, ca doar am oamenii peste tot. Eu dau ora exacta in Cta baaahhhh, sarakiilor!
2
1
Jos geamurile
2
0
Ai vrea tu. Pana una alta dau covid si in entourage si etiquette si pe unde pidzda ma-tii mai umbli tu. Jumate de oras are covid dar tu n-o sa afli niciodata care e jumatatea aia. Stai ca prostea in casa iar noi restu rupem barurile cluburile pline de covid pentru ca. Nuuuu neeeee pasaaaaaa nici de covid nici de regulile de 2 lei. Stai sa vina vara sa vine fetele la cluburi
0
8
Prosti sunt aia, care va duceti!
7
0
In fiecare zi e asa, 100% ocupat, se fumeaza, etc... Bodegile astea ar trebui inchise definitiv! Si restul de 98% care la fel, nu repecta legea! Amenzile sunt mici.
15
0
mai terminati cu prostiile cine merge la restaurant isi asuma ca se poate imbolnavi dar de fapt asta nu se intampla. La supermarketuri e PLIN nu la restaurante. lasati oamenii in pace. Si daca se imbolanvesc sa presupunem oamenii care merg la restaurant au venituri deci platesc contributia de sanatate asa ca au dreptul sa mearga la orice spital. De fapt cei care se imbolnavesc sunt asimptomatici sau fac forme usoare si stau acasa. Nu mai mergeti bourenilor pe la spitale ca muriti acolo!
7
15
Contribui pe pizda ma-tii..sigur esti vreun rupt in cur care plange ca sta in casa.
11
2
Da contribui si iti dau la muie. O sa tot contribui pentru ca ma pis pe tine si pe raceala numita covit
5
11
15:37 sa inteleg ca esti oparit rau ca nu te mai vede lumea prin baruri cum te ..distrezi. Pai stii ce e ironic? Tu si prostii ca tine ati contribuit la prelungirea agoniei cu toate restrictiile.
10
7
Acest gen de patroni se inchina la un alt D-zeu, BANUL Mai de blamat este armata de rupti in cur, care sub pretextul unei false asa zise libertati, le umplu buzunarele. Cu totii nu sunt altceva decat niste scarnavii cu chip uman.
11
2
Machedoni imputiti, care se pisa cu bolta pe tot ce inseamna lege. Pariu ca vor contesta amenda?
13
8
Sa se dea drumul sa se fumeze in localuri colectiv nu a luat fic de la tigara deci sa se fumeze
3
16
si la Beta se fumeaza PRETUTINDENI, 30% nerespectat, baile infecte
18
1
Un covid pentru tineretul labagiu sau macar un pic de razboi si nu mai vezi unul pe strazi
3
6
Golanii astia trebuie bagati in puscarie ! Politia , fara mila cu descreeratii astia. Pt golani...puscarie!
12
3
Eu umblu cu covitu prin oras unde te prind iti dau si tie ii dau si lu ma-ta. Esti mai prost decat covitu. Ala e un cacat de raceala dar tu faci umbra degeaba pamantului
4
16
Ceai facut Bobita? Sti ce zic?
4
0
In cele 2 localuri nu s-a respectat niciodata, nici o regula. Doar au acoperit ferestrele sa nu se vada . Cum de au observat acum ca e ceva in neregula ? Sa fim seriosi, praf in ochi, ca si acum e full acolo.
17
4
Alo..V.S vezi ca regula e de 50% acum in localuri.nu esti la curent nici nu noile reguli nici cu ce scriu...colegii tai ca sa zic asa
6
5
Tony nu fi ingust la minte, cu distractia ta cu tot.. e prea greu sa pricepi ca poti sa iei virusul si sa imbolnavesti alti oameni, chiar sa ii omori indirect? Daca i-ar face cineva la fel lu ma-ta, te-ai mai distra?
14
5
Este sfidator ce se intampla in aceste localuri , stau camuflati , noaptea si ziua ca hotii . Nu au aviz de functionare de la ISU si totusi isi desfasoara nestingheriti activitatea . Trebuie amendati zilnic pana se inchid , macar asa reusim sa aerisim Constanta de tot felul de bodegi cu aere de fite
20
6
Ia stati voi in casa, cu plapuma-n cap, preventivii plm, nu va mai dati atata cu parerea, nu le mai purtati de grija celor ce vor sa se distreze, au stat desut inchisi in case aiurea!
9
24
sa fie amendate de Chitac pana se inchid.la ce ne trebuie locuri de munca in Constanta cand putem sa stam sclavi p-afara?
10
13
Entourage este mereu full. De ce nu au fost amendati pana acum???Inainte de a se camufla, stateau la gramada, toata lumea i-a vazut!
22
6
Jeguri de patroni cu afaceri dupa chipul si mintea lor. Sper sa va inchida de tot. Nu respecta nimic, niciodata. In alte tari n-ar putea sa faca nimic pentru ca nu le-ar merge cu plicul ... m-am gandit mai bine si sper sa va ia foc cotetzele.
24
8
Mizeriile astea trebuie sa fie culcate la pamant cu buldozerul
26
6
azi e 14 si nu e seara !!!
10
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212