REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Etnobotanicele i-au luat minţile: tânărul găsit mort în apele mării o luase pe căi greşite

Etnobotanicele i-au luat minţile: tânărul găsit mort în apele mării o luase pe căi greşite

Replica API 9 iunie 2014 | 00:00 272

Îşi forţa mama să-i dea bani de droguri

Îşi forţa mama să-i dea bani de droguri

Scafandrii care efectuau scufundări în zona Plajei Modern au avut parte de o descoperire macabră: au găsit în apă trupul neînsufleţit al unui tânăr, oamenii legii intrând imediat pe fir şi demarând cercetările. Cum pe corpul lui Robert Ursachi nu a fost găsit nici un semn de violenţă, s-a conturat ipoteza unui suicid. La scurt timp a venit şi răspunsul: băiatul avea grave probleme din pricina etnobotanicelor.

Avea în buzunare trei bancnote de 10 lei, o brichetă, un pachet cu ţigări şi telefonul mobil. Nu se pune problema unei furtuni amoroase întrucât iubita lui îi scrisese că îl iubeşte mai mult ca orice, că nu s-ar despărţi de el niciodată şi că el reprezintă totul pentru ea. Însă, la scurt timp s-a aflat şi teribilul motiv. Tânărul se învârtea într-un cerc dubios şi, de ceva timp, se apucase de etnobotanice. Din câte se pare, acesta nu se mai înţelegea bine cu apropiaţii, nici măcar cu mama lui, care suferă de epilepsie. Potrivit unor amici, Robert o obliga pe femeie să cerşească bani pentru ca el să îşi poată procura etonobotanicele, singurele care îl făceau "să se simtă bine", după cum ar fi susţinut chiar el. Nu se ştie ce a căutat pe plaja Modern, acolo unde a fost găsit înecat, însă mama lui nu l-a dat dispărut întrucât el pleca des şi nu-i spunea când se întoarce. Ca atare, se pare că drogurile îi luaseră minţile, totul încheindu-se cu o tragedie.

Cu scrisoarea de dragoste în buzunar

Reamintim că marţi, 3 iunie, la ora 12.30, poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în zona Modern, în apele Mării Negre, se află cadavrul unei persoane. Deplasaţi cu operativitate la faţa locului, oamenii legii au identificat un tânăr de 22 de ani, din municipiul Constanţa care, la prima vedere nu prezintă urme de violenţă pe corp. Tânărul avea 3 bancnote de 10 lei în buzunare, un telefon mobil, o brichetă, un pachet cu ţigări, dar şi o scrisoare de dragoste, de la iubita lui, care îi spunea că îl iubeşte şi nu vrea să se despartă de el. Pe deget purta un inel de culoare argintie. Trupul neînsufleţit a fost descoperit de către scafandrii care făceau scufundări în respectiva zonă. Aceştia l-au scos la mal şi au chemat poliţiştii Secţiei 3. Pe trupul neînsufleţit nu au fost descoperite semne de violenţă. Chiar dacă decesul ar fi survenit în urmă cu vreo 2 - 3 zile, poliţiştii au precizat că tânărul nu fusese dat dispărut. În urma cercetărilor, s-a stabilit că tatăl lui este decedat.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108