REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Europarlamentar PNL, despre ministrul Teodorovici: 'Nu am văzut niciodată ca, un ministru de finanțe să aibă un eșec atât de răsunător'

Europarlamentar PNL, despre ministrul Teodorovici: 'Nu am văzut niciodată ca, un ministru de finanțe să aibă un eșec atât de răsunător'

Replica API 16 martie 2019 | 00:00 396

Huțucă: Ministrul de finanțe este un om care acționează la comandă!

Huțucă: Ministrul de finanțe este un om care acționează la comandă!

Orlando Teodorovici

În cursul acestei săptămâni s-a întrunit Consiliul Uniunii Europene al Miniştrilor de Finanţe. Miniștrii de finanțe ai UE și-au propus să extindă o listă neagră privind paradisurle fiscal de pe glob. UE avea o listă neagră cu cinci paradisuri fiscal, însă și-a propus să extindă lista la 15 paradisuri fiscale. La început ședinței, ministrul Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor, a propus amânarea acestei decizii. Însă, toți miniștrii au fost împotriva lui, spune europarlamenatrul PNL, Siegfried Mureșan. ”UE vrea să extindă cu încă 10 țări lista neagră cu paradisurilor fiscale. Teodorovici nu a vrut acest lucru a cerut amânarea acestei decizii, toți miniștrii au fost împotriva lui. Nu am văzut niciodată ca, un ministru de finanțe, conducând ședințele miniștrilor de finanțe din UE, să aibă un eșec atât de răsunător. De ce a făcut acest lucru? Pentru a proteja, pentru a facilita evaziunea fiscală, spălarea de bani prin acele paradisuri fiscale”, a spus europarlamentarul, în cadrul unei conferințe de presă organizată la Constanța.

Și președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă, susține că Teodorovici nu este în măsură să conducă Ministerul Finanțelor, fiind doar o marionetă a mai marilor din PSD. ”Am lucrat cu el în ministerul de finanțe, l-am avut alături în Comisa Buget-Finanțe, încredibil câtă opoziție făcea măsurilor venite din partea PSD, incredibil cât de liberal gândea! Odată ajuns ministrul de finanțe, s-a transformat. Nu contează decât misiunea primită. Este un om care nu are coloană vertebrală, un om care a ales să acționeze la comandă, care nu face altceva decât să ia mingile plasate de Vâlcov”, a spus Huțucă.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa -ti luam pe fiica-ta in pula , ca ne-am saturat de obosita de nevasta-ta . Bai cancerosule , ocupate de educatia fetei , nu o mai lasa la muie , intreab-o de unde iti aduce bani , de la usr ?
0
3
traiesc cu speranta ca voi, haita completa de hoti, borfasi escroci, penali, securisti, puscariasi, criminali, haita ce si-a largit masa cu lunetistul criminal tudorel, presul si sluga ordinara dorneanu, adormitul poporului victor ciorbea care, in nemernicia lui, considera ca i se cuvine pensie speciala fara a se gandi o secunda daca se poate ridica la nivelul omologilor sai ce-si executa functiile in concordanta cu cerintele tarii si-ale oamenilor. Ai nostrii, niste slugi obediente psd-ului si hotului sef DRACnea.
3
1
Hutuca , stii ca esti evazionist si pupi'ncurist !
6
0
muie cu cacat chiparosului !!! Muie dragnea infractorul, muie pesede !!!
9
3
Nu este esecul lui este al psd-ului care ii impune niste lucruri si e obligat sa le faca
10
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108