REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

EXCLUSIV! BĂTAIE ca-n VESTUL SĂLBATIC: un BĂRBAT a fost CĂLCAT în PICIOARE!

EXCLUSIV! BĂTAIE ca-n VESTUL SĂLBATIC: un BĂRBAT a fost CĂLCAT în PICIOARE!

Replica API 5 august 2020 | 00:29 6959

Un scandal de proporții a avut loc în zona Far, la începutul verii, unul dintre agresori fugind. Acesta a fost de negăsit, până de dată recentă, când a fost prins și prezentat Judecătoriei Constanța, pentru confirmarea mandatului de arestare. Însă, cele petrecute sunt de-a dreptul desprinse din Vestul Sălbatic, agresorii folosind inclusiv pietre.

foto: arhivă

Unul dintre inculpaţi, prins recent

Mihai Laurențiu Munteanu este unul dintre inculpați, care a fugit imediat după scandal. A fost spre finele lunii iulie și prezentat Judecătoriei Constanța. ”Confirmă arestarea preventivă a inculpatului M.M.L.(...), dispusă prin încheierea nr. 734/10.07.2020 dată în dosarul nr. 14785/212/2020 şi executarea mandatului de arestare preventivă nr. 73/UP/10.07.2020, emis de Judecătoria Constanţa”, potrivit minutei judecătorești. Apoi, pe 4 august 2020, cei doi agresori au fost trimiși în judecată pentru vătămare corporală, fiind vorba despre Petrișor Alin Grigoreanu și Mihai Laurențiu Munteanu. Urmează să se stabilească primul termen în proces.

Cum s-a petrecut scandalul

Scandalul a izbucnit pe data de 9 iunie 2020, în jurul orei 23.30, când partea vătămată se afla cu încă o persoană pe bulevardul 1 Mai, în zona Far, când a observat că, dintr-un autoturism marca Volkswagen au coborât inculpații Petrișor Alin Grigoreanu și Mihai Laurențiu Munteanu, pe care îi cunoștea după poreclele Crețu și Miță. Astfel, agresorii s-au îndreptat către partea vătămată, care i-au aplicat mai multe lovituri la nivelul capului și corpului. Toată scena a fost suprinsă de camerele de supraveghere din zonă. După ce au analizat imaginile, anchetatorii au observat cum persoana vătămată este trântită la sol de către Grigoreanu. Apoi a luat o piatră și i-a aplicat bărbatului căzut mai multe lovituri în zona capului și spatelui.

În acelașii a intervenit și Munteanu, care a lovit persoana căzută cu pumnii și picioarele la nivelul capului și abdomenului. Cum înregistrările au fost audio-video, s-a putut auzi cum cei doi inculpați i-au adresat cuvinte jignitoare victimei, în timp ce persoana care se afla cu victima îi implora să se oprească. În cele din urmă s-au oprit. Munteanu a fugit de la fața locului, fiind prins spre finele lunii iulie. Persoana vătămată a suferit leziuni ce au necesitat, potrivit certificatului medico-legal, 35 – 40 de zile de îngrijiri medicale. De asemenea, victima suferise și o intervenție chirurgicală, adică avea splina scoasă, astfel că anchetatorii au stabilit că loviturile primite în timpul scandalului i-ar fi putut provoca decesul.

Acum, cei doi sunt arestați preventiv și trimiși în judecată, urmând să înceapă judecata.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nauzi ca mita e vai de mama lui si de zile lui nare nici dupa ce bea
0
0
sa zica cretu cate wc spala pe zi
5
0
doua slugi cretu si mita lumea vorbeste ca o ard pe la barbati astia ..
7
0
Cioara, pe cine au batut?
4
0
Mergeti la puscarie da va dracu de aurolaci
5
0
Mai intai impuscati si apoi judecati !
4
7
Voi care va credeti jurnalisti la replica, plecati in masa si nu mai fiti catlusii patronului vostru. Lasti comentarii la judrcatoarea care se plange..sa vada si judecatorii cum e cand un om e nedreptatit si moare cu dreptatea in mana prin instante. Sa va spun eu cati nolnavi de cancer isi cer drepturile prin instante si judecatorii se caca pe ei si isi bat joc de batrani sufrrinzi. Vedeti ca palma lui Dumnezeu nu tine cont ca edti judecator sau procuror....asa ca fiti drepti! Ca sa fiti judecati drept!
8
1
auzi, cretu si mita, niste martoage de cartier de periferie care se vor duce multi ani la penitenciar
3
2
Cum adica de la cine a primit replica ordin sa elimine comentariile despre judecatoarea bolnava,ordinul a fost primit de la vreun coleg al judecatoarei pentru ca astia sunt cei mai speciali dintre speciali si cu toate ca sunt platiti de stat sa apere adevarul,daca le spune cineva adevarul despre ei judecatori fac crize de nervi.
8
1
Cica Replica e ziar independent... De la cine a primit ordin sa elimine rubrica de Comentarii de la judecatoarea bolnava?!
4
0
aia e poarta 6 toata ziua tu va n gura de pripasi. se vede ca sunteti o adunatura de natarai platiti de partide politice pe post de jurnalisti. nici macar nu cunoasteti constanta kakaciosilor... daca ceva se intampla pe 1 mai nu inseamna ca este la far. pana si in poza iti dai seama ca esti in poarta 6.pan la far mai ai 5 statii de autobus nr 2.se vede podul de la dorally si calea ferata pe care ruleaza un tren cu containere... vai de capul vostru de moldoveni aterizati in cta
11
0
Aici e clar vorba de tentativa de omor. Pedepsele pentru asa ceva sunt mici in Romania,procurorii si justitia in general aplica pedepse dictate politic ,nu ajuta deloc la asanarea societatii. Populatia in general se fereste de ambele toxicitati sociale,adica infractorii consacrati dar si autoritatile statului,reprezentate de indivizi care de fapt agreseaza si abuzeaza populatia oricand li se scoala sau primesc ordine sa o faca,. Ca mai apar la stiri niste actiuni reale impotriva infractorilor este ceva de exceptie,un fel de spot publicitar. Realitatea o simtim cu totii. Tara e periculoasa .
10
1
cuvinte jignitoare!
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108