REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

EXCLUSIV! PATRONUL unui LOCAL din KM-4-5 ar fi snopit în bătaie un băiat de 15 ani, de față cu propria fiică

EXCLUSIV! PATRONUL unui LOCAL din KM-4-5 ar fi snopit în bătaie un băiat de 15 ani, de față cu propria fiică

Replica API 14 martie 2021 | 19:46 20358

PATRONUL unui restaurant din Km 4-5, la un pas să omoare în bătaie un minor de 15 ani? Sunt acuzațiile unui minor în vârstă de 15 ani, care a trăit, spune el, clipe groaznice, în urmă cu două săptămâni. Totul ar fi pornit de la relația victimei pe care o avea cu fiica așa zisului bătăuș. Andrei ar fi fost amenințat și sechestrat într-o mașină de către un individ, ulterior făcându-și apariția patronul, care i-ar fi aplicat minorului mai multe lovituri la nivelul picioarelor. Totul s-ar fi întâmplat sub privirile fiicei agresorului, care își ruga părintele să nu-l mai lovească pe iubitul ei. În scandal ar fi intervenit și soția lui, care i-ar fi aplicat lui Andrei mai multe lovituri în cap, cu o sticlă. Bărbatul se află sub control judiciar.

Grozăvia s-a petrecut pe data de 27 februarie, spre seară, iar mama victimei a descris cu lux de amănunte clipele de groază prin care a trecut fiul ei.

Scandalul a pornit de la o fată?

Totul ar fi pornit de la o fată, iubita lui Andrei, respectiv fiica așa zisului agresor, ne-a spus mama lui Andrei, care încă este în stare de șoc după cele întâmplate. Mai mult, copila a fost și ea de față. Aceasta ar fi încercat să-l scape din mâinile tatălui ei, însă nu a reușit decât după ce minorul a primit o bătaie soră cu moartea.

rănile de la nivelul capului lui Andrei

”Pe 27 februarie, băiatul meu se afla în KM 4-5 cu o gașcă de prieteni, stăteau la Școala 37. A primit un sms de la prietena lui, fiica patronului, să meargă la ea că ai ei părinți sunt la un eveniment, ei dețin un restaurant. Băiatul a refuzat-o, spunându-i că-i e teamă de părinții ei. A plecat spre magazin să-și ia un suc, iar la un moment dat, a venit fata cu un taxi după el, îmbrăcată doar în tricou, fără geacă, și i-a spus lui Andrei că a venit să-l ia acasă la ea. El a refuzat-o din nou, și a condus-o în stația de taxi, pentru a o însoți până acasă. N-a apucat să ajungă la stați de taxi că a apărut o mașină din spetele lui. I-ar fi zis ”Țaclă, urcă în mașină”. Băiatul a spus că nu urcă, dar l-a amenințat, i-a spus că e înconjurat. A urcat și față cu el, ușile de la mașină au fost blocate. La un moment dat s-a pomenit cu un cot în frunte. ”Taci, țigane, că te sparg cu bătaia” i-ar fi spus individul care l-ar fi sechestrat. A vrut să coboare, să sară, dar nu a reușit, îl tot amenința. Au dat ocol în cartier, iar la un moment dat s-au oprit aproape de o mașină, era a tatălui ei. Laurențiu, tatăl iubitei lui Andrei, a coborât, a deschis portiera mașinii și a început să-l ia la bătaie, i-a smuls telefonul și l-a bătut de l-a snopit. Fata țipa și taică-su spunea ”Te omor, nenorocitule, te omor!”, a declarat mama lui Andrei, pentru Replica. De precizat că aceste declarații au fost făcute de Andrei și polițiștilor, în prezența mamei lui.

Potrivit femeii, implicată în scandal a fost și soția bărbatului acuzat, care ar fi accentuat starea de tensiune, aplicându-i și aceasta lovituri băiatului. ”A apărut din altă mașină mama fetei, a dat ocol mașinii și a venit pe partea opusă. L-a lovit cu o sticlă în cap pe care a găsit-o în mașină, de trei ori. Fata l-a mai protejat cât de cât. Într-un final, cu ajutorul ei, au reușit să iasă din mașină”.

Ignorat de polițiști?

”Când am sunat la 112 mi-a răspuns o doamnă, i-am explicat despre ce este vorba, mi-a făcut legătura cu un domn polițist, căruia i-am povestit ce s-a întâmplat. Mi-a închis telefonul, fără să asculte până la capăt. Am încercat din nou să sun, dar din nou mi-a închis telefonul în nas. Ulterior, a ajuns ambulanta și am plecat la spital”, a povestit Andrei, victima de 15 ani. Totuși, la fața locului a sosit și un echipaj de poliție.

Agresorul, plasat sub control judiciar

Pe numele agresorului a fost deschis un dosar penal. Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a luat joi, 11 martie, măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 zile, faţă de inculpat, cetățean român, fără antecedente penale, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe.

”Pe 27 februarie, în intervalul orar 20:30-20:40, inculpatul l-a agresat fizic pe numitul A.P.A, în timp ce se afla în dreptul unui imobil din Constanța, lovindu-l cu pumnii și cu o sticlă în zona capului, agresiuni care i-au cauzat leziuni ce au necesitat 3-4 (trei-patru) zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, tulburând totodată ordinea și liniștea publică prin violențele și amenințările comise împotriva persoanei vătămate. Este vorba despre un minor în vârstă de 15 ani”, spun procurorii.

Cercetările vor fi efectuate în continuare de către organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispusă o soluţie în cauză faţă de inculpat.

De precizat că Andrei și iubita lui sunt cunoscuți de către polițiștii Secției 5, prin escapadele lor romantice. Au fugit de acasă, la un moment dat, s-au dus la hotel în Mamaia, fiind găsiți de polițiști, după ce i-a alertat părinții băiatului.

Precizăm că bărbatul nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere

A.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Totul este fals!
2
0
Un tata disperat! Daca baiatul a vazut ca nu e placut de familia fetei de ce nu a lasat o in pace ... orice parinte disperat ca fata lui sa nu ajunga pe mana unuia Pe care nu il place e in stare sa faca orice
6
7
Tineti fratilor cu tiganii,care va drogheaza copiii prin 4-5.Aia e o copila inca,ce minte sa aiba la 15 ani??A fost un tata disperat sa isi salveze copilul,toti am fi procedat la fel.Politia nu vede cum se vand droguri la scoala 37???Dormiti toti pe voi!!!
9
6
Care sunteti tati de fete intelegeti reactia acestui om!
10
9
hahahahaha
6
3
ptr Sile e frica lu Laur ca el stie ce e pescaria blestemele partarule cate pizde ai ars tu acum e vremea sa platesti,
5
1
Tiganul borat o trimitea la produs daca nu lua atitudine tatal fetei...
13
7
Probabil l-a prins pe cel mic vreodata cu cocaru in pupatoarea copilei si de acolo tot scandalul...
11
7
Habar nu aveti niciunul ce s a intamplat defapt...mai scrieti si ca niste agramati...n aveti altceva de facut decat sa cititi articole false si eronate si sa mai si comentati. Gasiti si voi alte hobby uri
10
3
Care minor de 15 ani ca e ultimul drogat vai de capul lui
18
5
Moarte Ciorilor...
10
4
Mai bine o educa pe fisa ca le sugea la baietii din p6 si prin spate pe la 37 la intuneric... sa fim sinceri acum ca stie cartieru
16
5
Un arogant basinos. Cei care au avut vreodata contact cu scarbosenia asta de om stiu cu siguranta despre ce vorbesc
22
6
Cum a fost maica-sa ,asa este si fiisa acum doua corde nimfomane . Ce putea sa iasa dintr-o coarda? alta coarda normal, doar nu vreo directoare de banca. Maica-sa au intins-o toti, si cine a fost ultimul la rand, a luat-o de nevasta, a facut-o din curva nevasta. Asa ca despre ce vorbim,despre curvele astea
24
6
Politia exista degeaba.
23
3
E masa invidioasa, fisa la 15 se arde si eu m-am ars la 16 cu prostul din sat si stau mare doamna cu taranu din oras. Dosar penal!!! Si bani la minor ,despagubiri cat o garsoniera sa stea copii linistiti.
25
8
minor 15 ani 40 de kg sechestrat batut cu sticla,pumni in cap Telefonul furat din mana sa nu anunte parinti si politia ALO !!! Nu suntem in jungla
31
11
Unde e bordelul de lux din km 5 ?
18
4
Ce sa faca SECTIA 5 cand toata ziua masina e parcata pe Str, ANA IPATESCU si baieti stau la bar la FASOLE pe str 1MAI,oare chiar nui vede nimeni
25
6
B bulache ai ajuns sa dai in copii ba tu ce ai fost,nevastata ce a fost ce vreai sa iasa din voi slugo,patron de cacat care la batut pe tasu sa ia curtea unde are pitaria din 4 5 .poate la gala te verifica si pe tine cineva daca ai actele pe constructie, noi vecini din bloc stim cu va certati si va aruncati hainele pe geam,Lachita vopsestete la par si iesi pe treaba ca pe vremuri ca cu Covid mai deschis tu la pppp salonul si ratele vin din mobila nu scoti nici de rate la masini
26
4
Sectia 5 politie este una din cea mai corupta din constanta! Toate rebuturile de politisti cu vedere la gleznute si super pensati,plictisiti si plini de lene,acolo gasesti. Nu generalizez,dar asa este!
40
6
ciori imputite
18
7
de- acasa !ca restul a fost aiurea , parintii ,societatea,fata poarta vina !
12
1
Comportamentul de huligana al dlui patron casi al altora denota ca vor sa para altceva decat sunt niste CAP-pisti inculti dar atotstiutori cu insticte de derbedei
15
11

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468