REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Explicaţia lui Dan Voiculescu pentru ochelarii cu o singură lentilă

Explicaţia lui Dan Voiculescu pentru ochelarii cu o singură lentilă

Replica API 30 iulie 2013 | 00:00 686

Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, sugerează că lentila lipsă a ochelarilor săi de soare cu care a venit luni la DNA a avut rolul de a transmite un mesaj.

"Eu am foarte multă încredere în inteligenţa românului. Dacă am nişte rezerve că am rămas în urmă cu sănătatea, cu civilizaţia, cu educaţia, la inteligenţă, care e nativă, nu am rămas în urmă. Cred că au înţeles measajul meu", a spus Voiculescu la Realitatea TV.

Vociulescu a explicat şi mai devreme, pe blogul personal, de ce s-a prezentat luni la DNA cu o pereche de ochelari de soare cu o singură lentilă.

"Am auzit deja o multime de speculatii in privinta aparitiei mele de azi la DNA cu o singura lentila :) .

Ba ca am vrut sa arat cum se vede lumea dintr-o perspectiva trunchiata (ca atunci cand iti lipseste-un ochi), ba ca asa ar arata justitia partizana din Romania (care, in loc sa fie oarba, trage cu ochiul intr-o singura directie), ba ca am sugerat ca marinarul are de infruntat de-acum un pirat in toata regula.

Oricum ar fi, e limpede ca am lansat o moda si am descoperit o oportunitate pe piata oftalmologica, drept pentru care nu m-ar mira sa vad in urmatoarele zile o "solidaritate a ochelarilor c-o singura lentila" :) .

Care, vai, amintesc flagrant de Legea Talionului, singura lege care pare sa se aplice in Romania de azi adversarilor Suspendatului: ochi pentru ochi. Asta, desigur, pentru cine are ochi sa vada...", a scris Dan Voiculescu pe blogul său.

sursa: realitatea.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108