REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
17.1° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Explozie și incendiu la un spital din București!

Explozie și incendiu la un spital din București!

A.F. 26 iulie 2023 | 00:00 1937

Pompierii au intervenit marți, 25 iulie a.c., pentru stingerea unui incendiu produs la un transformator cu propagare la două autoturisme, pe strada D. Minca, în curtea Spitalului Robănescu.

Explozie si incendiu la un spital din Bucuresti!

Incendiul se manifestă cu flacără violentă și degajări de fum, în acest moment se acționează pentru localizarea acestuia și limitarea propagării la spital.

Explozie si incendiu la un spital din Bucuresti!

Spitalul a fost evacuat, inclusiv copiii, aceștia fiind transferați la Marie Curie.

Au fost alertate 8 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 2 autospeciale de intervenție și salvare de la înălțime, descarcerarea, detașamentul special de salvatori, CBRN, autospeciala cu azot și 2 ambulanțe SMURD.

Explozie si incendiu la un spital din Bucuresti!

Spitalul de copii "Nicolae Robănescu" a fost alimentat cu energie de generatorul propriu mai mult de o oră, marţi seară, în urma unei pene de curent, iar când energia electrică a revenit, transformatorul a explodat provocând incendierea a două maşini din apropiere.

Incendiul a fost lichidat și nu s-au înregistrat victime., scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A luat foc un transformator de pe strada nu spitalul dar suna mai bine la stiri .
2
0
r*mânia fără spitale noi cu fonduri UE rămâne cu mult în urma multor state din vest Incendii în spitale ar putea să mai apară fiindcă totul e vechi iar în r*mânia doar se cârpește spitale noi nu se construiește
2
0
ba berbecilor,a cazut curentul si a intrat dgul.cind a revenit curentul,nu s.a mai decuplat probabil dgul si kboom.
2
0
Bag mana in foc ca AUR, NOUA DREAPTA, SOS, "UNITI SUB TRICOLOR", "NOII GOLANI", Miscarea Legionara, AAA, PRM, PRU, PPU, PPDD sunt in spatele acestui atentat terorist prin care vor cere "intamplator" DEMISIA LUI VLAD VOICULESCU? Facem pariu ca fix asta va scoate pe gura trompeta Rusiei in ROMANIA, AURolacul GEORGE SIMION, fiul al batausului si betivului satului CONSTANTIN SIMION care a batut 5-6-7 politisti romani? Sunteti gata sa pierdeti pariul? 24 de ore, incepand de acum! Start!
25
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108