REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Facebook va eticheta organizaţiile media controlate de state precum Rusia şi China

Facebook va eticheta organizaţiile media controlate de state precum Rusia şi China

Replica API 5 iunie 2020 | 00:00 984

Facebook va începe să eticheteze organizaţiile media controlate de state precum Rusia şi China, iar mai târziu în această vară va bloca orice fel de reclame ale acestora care au ca ţintă utilizatori din Statele Unite, transmite Reuters, citată de news.ro. Pe lista organizaţiilor de presă care vor fi etichetate de Facebook se află Sputnik, Press TV din Iran, agenţia de presă Xinhua News din China şi altele.

Reţelele de presă americane nu vor fi etichetate pentru că Facebook a constatat că şi organizaţiile gestionate de stat au independenţă editorială, a declarat într-un interviu Nathaniel Gleicher, director pentru politică de securitate cibernetică la Facebook.

Facebook, care a recunoscut că nu a reuşit să împiedice utilizarea de către Rusia a platformelor sale pentru a se implica în alegerile prezidenţiale americane din 2016, a anunţat anul trecut planuri extinse de a crea o etichetă pentru presa de stat, scrie hotnews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
aceeasi prosteala cu rusia si china sant aia nenoriciti baubau iar americanii si occidentul sant aia buni si corecti
0
0
Evident partinitor si am sa explic de ce. Citeam ca Youtube a interzis un filmulet in Rusia pentru instigare la ura, filmulet ce satiriza un cuplu de homosexuali ce adoptasera un copil , in considerarea referendumului pentru familie ce urmeaza sa aiba loc. Youtube nu a reactionat la Colo al nostru, acel personaj care incita la viol, de o maniera grobiana pana ce nu a luat atitudine un ONG.Oare exista aceiasi unitate de masura ?
0
0
Sa vedem cum va rezolva cele afirmate.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108