REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Făgădău a SEMNAT autorizația pentru un nou Kaufland în cartierul BOREAL

Făgădău a SEMNAT autorizația pentru un nou Kaufland în cartierul BOREAL

Replica API 12 octombrie 2020 | 00:27 5727

Așa cum ne-a obișnuit încă de când a pierdut alegerile, Făgădău se menține destul de ocupat să rezolve anumite aspecte prioritare. Unul dintre acestea se îndreaptă spre zona urbanistică.

*sursa foto: www.uct-media.com

După ce a semnat, înainte de alegeri, autorizația de construire investitorului Impact Developer & Contractor pentru ansamblul de 341 de apartamente, 450 mp de spații comerciale și 427 locuri de parcare în ansamblul Boreal, iată că Făgădău a mai trântit o semnătură. De data asta, pentru construirea unui nou hypermarket Kaufland, in cartierul Boreal.

*sursa foto: www.uct-media.com

Autorizația a fost semnată vineri. Este cel de-al șaselea magazin construit de germani la Constanța.

*sursa foto: www.uct-media.com

Grupul Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.100 de magazine în 7 ţări, in Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croaţia, Bulgaria şi România.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
alt sens baga-mi-as pula
0
0
Las ca vine Claudiu Palaz , cel cu 2%, la alegerile locale, candidat PMP la parlamentare. De rasul Lumiii......
1
0
s.au terminat puscariile ptr fagabou si gasca de hoti pesedista?luati urma banilor si bagati.i! ba dna,vedeti judecatoarea aia care l.aalbit pe iorgus,cu cevile s.a ales ea saunemaul ei prin olimp,si bagati.o la pirmaie!inainte de asta,taiati.i pensia speciala.speciala ca sa poata fura!
1
0
ultimul buf... urmeaza noul primar...comanescu gsp...fratilor urmati-mi sfatul parasiti constanta...de unde o sa mai suga ??
0
1
Semneaza cum voteaza masa cu sapte maini.
5
0
Ai pierdut alegerile. Ai fost un primar de cacat. NU MAI SEMNA NIMIC, ANIMALULE. MARSH ACASA !!!
7
1
Ce lege e asta?Trec alegerile,nu mai esti primar,dar mai semnezi si dai aprobari cateva saptamani dupa!Spagi si,,tunuri " cat cuprinde in ultimele saptamani,pe ultima suta de metri!Modificati legea !
14
1
Fagadau a avut in cap doar sa pompeze bani la partid.Asta este scopul unui primar,sa pompeze bani la partidul care il sprijina si sa deschida robinetul afacerilor cu statul pentru clientela lor politica.Daca este nevoie se sacrifica .Istoria va consemna intr-o zi,fie ea si indepartata,cati bani a incasat si apoi a dat la partid acest nemerinic rosu din TAXELE DE PARANDARAT de 20%.Primarii sunt carne de tun pentru partide,hotii din linia a I a sau "talpa" cum bine spunea Mareana.Asa se explica interesul lor pentru marile batalii politice:BANUL
24
1
Al 6- lea? Sl 5 - lea care este?
7
0
Mai apare un sens giratoriu pe DN !
18
0
Pentru o scoala generala in zona aia n-ar fi semnat animalu
43
2
Un clar exemplu de coruptie la cel mai inalt nivel, unde romanii prosti se lasa violati anal pe termen lung de straini. Muie fagapizda.
29
9
Si le cauta singur, prin tunelurile si cazematele aflate sub faleza din peninsula. Cat tam-tam mai facea cu marile lui descoperiri, acum vreo 10 ani... Penibilul dracului!
15
3
vezi asa ceva, n ai sa vezi in Germania ca un antreprenor roman sa falimenteze micii comercianti. si daca ar deschide aia nu sunt ca romanii, pt 2lei diferenta o omoara si pe ma sa, traiasca germanii Kaufla si Lidk, baieti destepti, i au executat pe romani cumparand marfa cu tirul aha taxe la raft, cum sa nu faci sute de milioane euro profit? tara de cretini
18
10
Eu am o singura grija: dupa ce dispare Fagabou, cine ii ma da stiri din primarie lui Zetu Harry, fomistul de serviciu de la uct-media?
17
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108