REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Făgădău: ‘See you at NEVERSEA!’. Festivalul la care SUNT INTERZISE genţile şi dronele!

Făgădău: ‘See you at NEVERSEA!’. Festivalul la care SUNT INTERZISE genţile şi dronele!

Replica API 3 iulie 2018 | 00:00 441

Iată programul

Iată programul

A început numărătoarea inversă până la festivalul NEVERSEA, iar la Constanţa sunt aşteptaţi, cu ocazia acestui eveniment, zeci de mii de turişti. Autorităţile au susţinut festivalul de la malul mării şi asigură participanţii în legptură cu metodele de siguranţă aplicate. Astfel, luni, 2 iulie a.c., autoritățile locale au discutat despre “distracţia organizată” pe timpul festivalului în cadrul unei conferințe de presă.

Se anunţă un sfârşit de săptămână “incendiar”! Muzica va răsuna mână-n mână cu marea. Zeci de mii de persoane sunt aşteptate anul acesta la festivalul care a “zdruncinat” litoralul românesc şi anul trecut. Aflat la a doua ediţie, Festivalul “Neversea” s-a împrietenit cu atmosfera unică de pe litoralul nostru şi de data aceasta, împreună cu autorităţile, va oferi participanţilor siguranţă şi confort.

“Se dorește ca Neversea să fie un festival în care oamenii să fie bine, să se simtă în siguranță. A doua ediție s-a transformat într-o întâlnire între prieteni. Mă bucur că Neversea pare că este aici dintotdeauna. Anul acesta ne-am propus să depășim ceea ce am făcut anul trecut. Este un festival la care mi-aș lasă copilul să meargă oricând. Copiii dumneavoastră sunt pe mâini bune, sunt supravegheați ca și cum dumneavoastră ați fi aici. See you at NEVERSEA!”, a declarat primarul Constanței, Decebal Făgădău.

“Am reușit să creăm un model de siguranță pe partea aceasta de festivaluri din țara noastră. Am făcut un apel publicului să se transforme în parteneri pentru siguranță. Am avut anul trecut undeva la 20 de amenzi și 15 infracțiuni constatate și transmise mai departe Poliției Române. Aș vrea să atrag atenția asupra unui aspect foarte important, prezența dronelor care se constituie o abatere de la lege. Pentru participanți menținem regulile de anul trecut cu rugămintea de a nu aduce asupra dumneavoastră genți pentru că nu este permisă intrarea cu ele. Zilnic în jur de 400 de lucrători ai MAI vor acționa pentru siguranță festivalului.”, a precizat reprezentantul Jandarmeriei Române.

De asemenea, se acţionează pentru siguranţa participanţilor la eveniment şi prin amplasarea a două puncte de prim ajutor. “Anul trecut nu am avut cazuri grave. Anul acesta ne-am pregătit având şi experienţa anului trecut. Vom asigura pe timpul festivalului 2 spitale amplasate. Vor fi 3 şenilate, o maşină de stingere a incendiilor. Vom lucra cu aproximativ 80 de oameni permanent, 80 noaptea si 27 ziua.”, a delcarat în cursul zilei de luni, 2 iulie a.c., Popa Daniel Gheorghe, inspector şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea.

RATC va circula non-stop: “Alegeţi transportul în comun pe perioada Neversea”

Traficul rutier va fi restricţionat pe perioada festivalului de la malul mării. În acest context, autorităţile locale prin reprezenanţii Regiei Autonome de Transport Public Comun recomandă participanţilor să utilizeze autobuzele cu destinaţia Neversea. Punctul de plecare al acestor autobuze este Staţiunea Mamaia.

“Alegeţi transportul în comun pe perioda festivalului. Circulăm non-stop şi avem un autobuz special Neversea care are ca punct de pornire Staţiunea Mamaia.”, a precizat directorul RATC, Bogdan Niţă.

Programul pe zile, la Neversea!

Reamintim că timp de patru zile și patru nopți, fanii festivalului vor avea parte de cele mai intense apusuri și răsărituri de soare acompaniate de muzica valurilor Mării Negre dar și de muzica celor mai buni artiști ai lumii.

Headlinerii festivalului și o parte din artiștii anunțați deja vor concerta pe cele șapte scene ale festivalului după cum urmează:

JOI, 5 iulie: Hardwell, Alan Walker, GTA, Yellow Claw, Modestep, NGHTMRE, Satra B.E.N.Z., DOC, Acid Pauli, Blond:ish, El Mundo, Nightmares on Wax și mulți alții.

VINERI, 6 iulie: Steve Angello, Galantis, Jonas Blue, Kungs, Redfoo, Nina Kraviz, Lucy, Mumdance, DJ Premier, Pendulum DJ Set, Rusko, Deliric&Silent Strike, Claptone, Lum, NU, Rampue, Yokoo și mulți alții.

SÂMBĂTĂ, 7 iulie: Armin van Buuren, John Newman, Sunnery James & Ryan Marciano, Tujamo, AME, Priku, Sit, Charlie, Premiesku, Sublee, Camo&Krooked, Chase&Status DJ Set, Dope D.O.D, Macanache, Paraziții, Christian Loffler, Jan Blomquist & Band, Marwan și mulți alții.

DUMINICĂ, 8 iulie: The Script, Axwell&Ingrosso, Steve Aoki, Subcarpați, Scooter, W&W, Jamie Jones, Eats Everything, Dan Andrei, Emi, Kozo, VincentIulian, Dub FX, Noisia DJ Set, Culese din Cartier, Grasu XXL, Begun, Black Coffe, Satori Live, Stavroz Live și mulți alții.

Programul este parțial și poate suferi modificări.

Paula SOLOMON

Citește și: https://www.replicaonline.ro/neversea-iata-lista-cu-strazile-inchise-si-zilele-cand-sunt-restrictii-in-trafic-359894/

Sursă video: Primăria Constanţa/Facebook

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
see you in mormant. pe tine, pe mazare, pe familile voastre, si pe tot neamul vostru. sa va vad familile arse in chinuri. cum chinuiti un oras intreg si va bateti joc de ele, asa sa isi bata si viata joc de familile voastre. sa ii vad la 3 metrii sub pamant si sa fac shushu pa ei
0
0
pe plaja la navodari, la corbu, intre venu si saturn. Ce dracu cautati in centrul Constantei sa tulburati linistea unui intreg oras ?
3
3
sa ti dau muie tie si lu' ma ta cacat infect de primar. Fagadau , cel mai mare dobitoc avortat al planetei! in loc sa cureti plajele si orasul tu te ocupi de festivalul pizdii ma tii.
2
2
sau adunat homo,,,lesbi ,,drogati pe plaja la Modern.
3
2
Atentie la ultima fraza fraiericilor posesori de bilete.Programul poate suferi modificari - adica jumate dintre aia anuntati nu vor veni.
3
3
la ce scoruri sunt vor veni numai copii de beiazide, tarfulite, interlopi si toata lumea buna a tarii....ca la ce tarife sunt, astia de muncesc ca sclavii, cinstit pe 2000 de lei net, nu si permit. vorba aia...au si alte facturi de platit!
6
3
nu va mai kkati pe voi, daca se facea la cluj laudati neversea de mama mama, acum va pute
7
3
See you at neversea? Bine fraiere daca vrei sa faci la ambitie pe banii nostrii las ca vezi si tu si partidul in 2020. Pai bai prostule cine te voteaza pe tine? Noi astia sufocati de neversea sau agaricii astia drogati cu bumti bumti in scafarlie?
10
4
Vai de apul constantenilor!; drogati betivi, gunoaie si zgomot, 24 din 24 ore; si asta ca sa cistige citiva samsari in frunte cu Fagadau.
11
7
Tichie de margaritar ! In rest le avem pe toate !
13
3
Nu imi vine sa cred ca nimeni nu i-a intrebat pe barbosi cum ii cheama si de unde vin ei.
8
3
Astia isi bat joc de constanteni cei care platesc taxe.nu ai cum sa blochezi strazi pentru straini in defavoarea celor care platesc taxe locale.Poponarii de la rezist fac scandal doar daca corporatiile straine au de suferit.
9
13
Vin si eu cu bunica si bunicu
10
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108