REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

FĂGĂDĂU zice că România s-a SCHIMBAT în BINE

FĂGĂDĂU zice că România s-a SCHIMBAT în BINE

Replica API 24 august 2020 | 23:09 1865

Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța, este noul președinte al Ligii Aleșilor Locali și membru al Biroului Permanent Național al Partidului Social Democrat.

Acest statut a fost obținut în urma Congresului Extraordinar al Partidului Social-Democrat, organizat ieri, pentru alegerea noii conduceri a formațiunii politice.

Decebal Făgădău a transmis un mesaj de susținere miilor de candidați pentru consiliile locale comunale, orășenești și județene din întreaga țară:

“Vreau să vă mulțumesc pentru munca dumneavoastră de zi cu zi. De jos în sus țara s-a schimbat mult și în bine. Știu cât de greu este să fii lângă oameni, în permanență lângă oameni, să construiești drumuri de la zero, școli, spitale și cu toate acestea să fii mereu lângă oameni. Le urez succes tuturor colegilor mei, care se pregătesc acum pentru un moment electoral important. Sunt convins că Partidul Social Democrat va câștiga aceste alegeri!”

Noua structură de conducere a Partidului Social Democrat a fost aleasă în premieră prin video-conferință și prin intermediul votului online, de către 1460 de delegați din 38 de zone ale țării. După numărarea voturilor, moțiunea susținută de Marcel Ciolacu și echipa sa a obținut 1310 voturi.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daaaaa. Mai ales Constanta s-a schimbat! A devenit BEHEHE-TON. La propriu.
0
0
Klaus,iti dau mare dreptate,vestul a fost si a ramas departe de balcanismul Constantei.Ideea e ca asa oras asa primari,numai unul si unul.Asta cel putin nu pot sa-i zic primar,e cal mai slab si prost pregatit.Nu vor si se incapataneaza sa nu faca nimic pentru cetateni,vor doar sa le creasca buzunarul propriu.Un primar ales pe criteriul ca daca e la putere PSD ,va face ceva,dar degeaba ,s-a vazut chiar si daca au avut majoritate ,tot degeaba.Slab pregatiti si fara a avea habar de administratie.Africa Alba!!!
3
0
Din fericire , nu toata Romania este Constanta . Altfel ar fi un dezastru de civilizatie . Si da...Nord Vestu tari s-a dezvoltat . Acolo de la primar si pana la omu de rand , este o mentalitate , total opusa Constantei . O sa ma injurati , este normal . Dar luati trenu sau masina si faceti un tur in Banat , Transilvania , Crisana si Maramures . Apoi reveniti la Constanta . Daca va place bunu simt , civilizatia si respectu fata de tot....o sa simtiti puternic , diferentele dintre regiunile tari .
6
0
de aia pleaca lumea de aici ? de prea mult bine
3
0
Fagabou nebun de legat . Neam de zdrente si secaturi. Aleg Chitac ori Ion
7
0
In nebunia lor astia chiar cred ceea ce spun. Eu constat ca de fapt noi traim in doua Romanii. Una a majoritatii, o putrefactie cu viermi colcaind si una a viermilor infruptadu-se din Romania noastra. Unde dracu vad astia progres!?
6
0
hai pa!! Nu esti live pe fb?
2
0
Probabil pentru toti securistii care au fost pe val cu hotia. NU EXISTA PIC DE VIITOR PENTRU CEI CARE NU SUNT IN GRUPARI MAFIOTE ALE SISTEMULUI. Nu exista urma de civilizatie in orasul borfasilor, Constanta, wc ul Romaniei.
10
0
oare care este schimbarea in bine a Romaniei pe care noi ne incapatanam sa o descoperim?
8
0
Va dau si voua un teren pentru casa in mamaia langa city
2
0
...i-a zis lui Ciolacu la Congresul PSD...ca de altfel el este doar un habarnist...Dinu Paturica de Beidaud...
10
0
numai panarame peste tot.vai de noi
5
0
UN CRETIN! A distrus Constanta! Dracu te mai voteaza! Si cretinii tai!
19
3
mwepnl!!!!
1
9
Te voteaza mama !
14
3
Este constant in nebunia lui, trebuie sa apreciezi asta cumva...
19
1
23August ziua cand exprincipele Nicolae il lauda pe bunica-sau ca a intors armele la razboi si Romania si-a pierdut respectul ca natiune.
18
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108