REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Familia Bin Laden vrea să investească în Premier League! Patronul Sheffield United recunoaște negocierile: „Aș fi fericit să facem afaceri!”

Familia Bin Laden vrea să investească în Premier League! Patronul Sheffield United recunoaște negocierile: „Aș fi fericit să facem afaceri!”

Replica API 20 septembrie 2019 | 00:00 481

Prințul Abdullah Bin Mosaad Bin Abdulaziz Al Saud, principalul finanțator al lui Sheffield United, spune că ar intra oricând în afaceri alături de familia Bin Laden.

Prințul Abdullah, membru al familiei regale din Arabia Saudită, are planuri mari cu formația din Premier League și încearcă atragerea unor noi investitori.

„Sunt sută la sută devotat acestui club. Banii sunt un factor important, dar dacă era vorba doar despre asta, vindeam clubul chiar acum. Scopul meu principal este să atrag alți sponsori din zona Arabiei Saudite.

M-am simțit ofensat când am auzit că numele familiei Bin Laden este unul rău famat. Fiecare familie poate avea un om mai puțin responsabil, dar nu trebuie să generalizezi.

Nu am încheiat nicio afacere cu ei în trecut, dar aș fi fericit să o fac! Nu sunt oameni pe care trebuie să îi stigmatizăm. Am vrut să cumpere acțiuni la club. Am urmat toți pașii necesari, dar tranzacția a căzut în ultima clipă”, a declarat Prințul Abdullah, citat de BBC.

Sheffield United e nou-promovată în Premier League și a avut un start destul de greu de sezon. Formația pregătită de Chris Wilder a strâns doar cinci puncte în primele cinci etape.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai bine cumparau NY WTC.Sau facea FC bin laden new york
0
0
Este firesc, Europa este vanduta pe diverse cai migrantilor. Nu numai cei "salvati" din mare sunt migranti. Curand se vor vedea efectele.
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108