REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Familia lui Cameron Boyce, vedeta Disney care a murit la 20 de ani, confirmă că acesta suferea de epilepsie

Familia lui Cameron Boyce, vedeta Disney care a murit la 20 de ani, confirmă că acesta suferea de epilepsie

Replica API 12 iulie 2019 | 00:00 766

Cameron Boyce

Actorul american şi star al Disney Channel, Cameron Boyce, care a murit la sfârşitul săptămânii trecute în somn la vârsta de 20 de ani, suferea de epilepsie, a confirmat miercuri familia sa, relatează joi AFP.

Cameron Boyce a murit în Los Angeles, California, "din cauza unei crize în urma unei patologii (...) care era epilepsie", a declarat familia sa pentru revista People.

"Continuăm să solicităm ca intimitatea să ne fie respectată, astfel încât familia sa şi toţi cei care îl cunoşteau şi îl iubeau să-i poată plânge dispariţia şi să organizeze înmormântarea", au adăugat rudele sale.

Biroul medicului legist din Los Angeles a declarat luni că a fost efectuată o autopsie pentru a determina cauza exactă a morţii lui Cameron Boyce, care nu a fost încă comunicată. El a anunţat de asemenea că actorul a fost găsit inconştient în locuinţa sa din North Hollywood sâmbătă după-amiază şi a fost declarat mort la faţa locului.

Actorul în vârstă de 20 de ani era cunoscut pentru rolurile sale din franciza Disney Channel "Descendants" şi din popularul serial "Jessie".

Boyce s-a născut în California şi s-a făcut remarcat totodată prin acţiuni umanitare.

La vârsta de nouă ani, tânărul actor pistruiat a debutat în actorie cu un rol în filmul horror "Mirrors" din 2008, apoi a apărut în comedia "Grown Ups" din 2010, în care l-a interpretat pe unul dintre fiii personajului jucat de actorul Adam Sandler.

La începutul anilor 2010, Boyce a început să joace personajul negativ Luke Ross în serialul "Jessie", care a fost difuzat timp de patru sezoane pe postul Disney Channel. El l-a interpretat apoi pe Carlos de Vil, fiul maleficei Cruella de Vil din "101 Dalmaţieni", şi a jucat în seria de lungmetraje "Descendants" produsă şi difuzată de acelaşi post de televiziune prin cablu.

Boyce, care publicase un selfie pentru cei 9,4 milioane de admiratori ("followers") ai săi de pe Instagram în cursul zilei de vineri, fusese distribuit recent în episodul-pilot al unui serial produs de HBO, intitulat "Mrs. Fletcher". AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108