REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Farul Constanţa a scos un egal la Brăila, cu un gol primit în ultimul minut de joc

Farul Constanţa a scos un egal la Brăila, cu un gol primit în ultimul minut de joc

Replica API 3 martie 2014 | 00:00 113

Au pierdut 2 puncte

Au pierdut 2 puncte

În ciuda faptului că acum are (cât de cât) asigurat sprijinul financiar al omului de afaceri Florin Cârligea, CF Brăila tot nu joacă absolut nimic, se arată într-un articol publicat de liga2.prosport.ro. Nu de alta, dar cei apromativ 300 de spectatori au regretat amarnic că nu s-au dus la "Polivalentă" să vadă meciul de handbal început la aceeaşi oră cu cel de fotbal, şi au asistat la un meci foarte prost făcut de gruparea antrenată de Alin Pânzaru, încheiat cu scorul de 1-1 (0-1).

A fost o primă repriză extrem de slabă făcută de ambele echipe, în care fazele de poartă au cam lipsit cu desăvârşire. Singurele faze notabile au fost cele din minutele 18 şi 36, iar în restul timpului nu s-a jucat absolut nimic. În minutul 18 s-a deschis scorul după o fază demnă de filmele cu proşti: Băjan aruncă o minge în adâncime pentru Igiroşeanu, Necoară şi Ghiocel se ciocnesc cap în cap, mingea ajunge totuşi la jucătorul vizat, iar acesta, aflat singur cu portarul, l-a învins pe Comănescu: 0-1! Putea fi 1-1 în minutul 36, dar Ndigwe a trimis de la numai un metru pe alături (cu toată poarta goală în faţă!) centrarea perfectă venită de la Neagoe. Cam atât se poate spune despre prima parte, în rest nimic! Zero absolut!

Repriza secundă debutează bine pentru brăileni, dar şutul lui Claudiu de la 25 de metri trece de puţin peste poartă! Apoi, acelaşi Claudiu Ionescu trimite "în plopi" de la numai 6 metri, mingea primită de la Spătaru, iar apoi este rândul lui Comănescu să prindă cu siguranţă şutul anemic al lui Ivanovici de la 16 metri! A urmat şutul în bară a lui Ignat de vreo 40 de metri, iar Ivan l-a blocat în extremis pe Cristea la numai 12-13 metri de propria poartă (min. 66). În minutul 68, Frunză degajează greşit din propriul careu, dar Ladariu a trimis mult peste transversală de la vreo 18 metri! Un minut mai târziu Spătaru vede primul cartonaş galben pentru o simulare în careul constănţean, iar în minutul 77 l-a primit pe cel de-al doilea fiind eliminate. Dar egalitatea numerică a fost restabilită în minutul 83, atunci când Florea a primit şi el al doilea cartonaş galben şi a fost trimis şi el la cabine mai devreme. Cum la "pasărea chioară Dumnezeu îi face cuibul", în minutul 89, Băjan a intervenit neglijent la Iordache iar centralul Cristian Georgescu a indicat ferm punctul de la 11 metri. A executat penalty-ul Claudiu Ionescu şi CF Brăila a reuşit să "scoată" un punct "în extremis" în condiţiile în care după evoluţia din acest meci a demonstrat că nu-l merita.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108