REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Feli a lansat o piesă inedită de Crăciun. Mesajul îți merge direct la suflet. VIDEO

Feli a lansat o piesă inedită de Crăciun. Mesajul îți merge direct la suflet. VIDEO

Replica API 7 decembrie 2021 | 00:00 1100

S-a dat startul melodiilor de Crăciun, care în luna decembrie rulează în buclă la radio, la televizor și în căștile iubitorilor de muzică. Nu doar colindele sunt la mare căutare, ci și piese noi, lansate de vedete cunoscute. Luni, de Moș Nicolae, Feli ne prezintă „Moș Crăciun ești și tu”, povestea muzicală a Moșului Crăciun care se ascunde de fapt în sufletul fiecărui om.

Feli Donose

foto: HaHaHa production

În piesa sa, duioasă ca un basm de iarnă, Feli aduce lumii, cu muzică și versuri, mesajul primit în dar de la Moș Crăciun: ”Învață de la iarnă să te bucuri, Crăciun să-ți fie orice anotimp, să ai mereu familia alături și inima să-ți fie mereu caldă! Învață de la fulgi să te lași liber și nu mai alerga în contratimp! Învață de la cer să fii senin, curat și bun cum ești oricum, dar să revin, ce vezi în mine chiar există, Moș Crăciun ești și tu”, spune Feli Donose, în versurile piesei. Videoclipul este simplu, dar emoționant. Feli apare îmbrăcată în alb și argintiu, cu un machiaj festiv și ne cântă din interiorul unui glob, în care ninge feeric. Moș Crăciun îi ține companie, iar mesajul îți merge direct la inimă.

Feli: „Piesa este o conversație la o masă cu tine însuți“

Co-producție HaHaHa Production și Cat Music, „Moș Crăciun ești și tu” are versurile scrise de Feli, muzica semnată de Feli și Șerban Cazan și producția realizată de Șerban Cazan. „Piesa este o aducere aminte și o oglindire a fiecărui om care vede frumosul și bunătatea doar la exterior. Este o conversație la o masă cu tine însuți în care îți dai voie și accepți că bunătatea, curajul și iubirea Moșului sunt și în inima ta. Că așa cum el împarte toate aceste calități cu lumea întreagă, să nu uiți că în lumea ta, cu toți ai tăi, asta emani și tu. Iubire ești și TU”, povestește Feli.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108