REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

FEMEIE ÎNECATĂ, găsită pe plajă în Mamaia. Bilet de adio: „Mă droga de 30 de ani!”

FEMEIE ÎNECATĂ, găsită pe plajă în Mamaia. Bilet de adio: „Mă droga de 30 de ani!”

Replica API 14 mai 2019 | 00:05 1156

Un apel la 112 anunța autoritățile, în această dimineață, în jurul orei 6,30, de faptul că pe plaja din dreptul hotelului Vega, din stațiunea Mamaia, se află trupul unei femei. La fața locului a ajuns o ambulanță SMURD C, dar și polițiștii. Cadrele medicale au constatat că femeia era decedată.

Oamenii legii au demarat o anchetă pentru a stabili în ce împrejurări a survenit decesul femeii. Din primele informații, apelul la numărul unic de urgență a fost dat de o persoană care alerga pe plajă. Victima este o femeie de 46 de ani, din București, pe nume Marinela G.

Criminaliștii se află la fața locului și fac cercetări. Principala ipoteză care se conturează este cea a sinuciderii, mai ales că în poșeta femeii a fost găsit și un bilet de adio în care femeia aduce acuzații grave soțului ei. În documentul de adio, intitulat „autodenunț”, femeia mărturisește că nu mai poate continua viața, că este drogată de propriul soț de mai bine de 30 de ani și că este modul ei de a scăpa din „captivitate”.

În poșeta femeii a fost găsită și o sumă importantă de bani, respectiv 5.000 de euro și 1.200 de lei, dar și o serie de documente medicale, din care reiese că aceasta suferea de depresie și anxietate.

Cercetările au mai scos la iveală că femeia era cazată la două hoteluri din stațiunea Mamaia.

Oamenii legii au înștiințat familia, care urmează să recunoască trupul neînsuflețit.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Constanța au precizat, referitor la acest caz: „În această dimineață, în jurul orei 06:30, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că, pe o plajă din dreptul unui hotel se află trupul unei persoane, posibil decedată. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că persoana în cauză este o femeie, de 46 de ani, din București.

La fața locului s-a găsit o poșetă care conținea mai multe bunuri. Trupul persoanei nu prezintă urme vizibile de violență, acesta fiind transportat la Morga Cimitirului Central în vederea efectuării necropsiei. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca se desfasoara o ancheta, de unde stiti voi jurnalistii ce scria in biletul de adio, si daca a fost gasit asa ceva in geanta femeii? Nu va mai dati cu presupusul ca s-ar putea intoarce impotriva voastra.
5
0
Video chatul naste monstri .. Adio rugaciuni si frica de Dumnezeu
4
0
Copii n-avea? Avea si actele medicale la ea ca sa nu fie prea credibil motivul.
2
1
este foarte posibil sa fie
10
2
se pare ca reporterul ESTE BOU . revenim cu stiri
21
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920