REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
20.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Femeie LOVITĂ cu o bucată de AZBOCIMENT și VIOLATĂ de soț! 'Da, este adevărat, dar vorbește cu unul la telefon'

Femeie LOVITĂ cu o bucată de AZBOCIMENT și VIOLATĂ de soț! 'Da, este adevărat, dar vorbește cu unul la telefon'

Replica API 5 aprilie 2019 | 00:00 351

sursa foto: wonderslist.com

O femeie din județul Constanța a solicitat emiterea unui ordin de protecție pe numele soțului, pe motiv că o agresează și o violează. Ultimul episod a avut loc recent, atunci când a lovit-o cu o bucată de azbociment în zona occipitală. Polițiștii care au intervenit la fața locului au emis un ordin de protecție provizoriu, după care dosarul a ajuns în instanță.

Instanța a procedat la audierea în ședință publică a părtilor, iar reclamanta a declarat: „Pârâtul mă bate zilnic, sunt mușcată, violată cu forța și, de curând, mi-a aruncat cu o bucată de azbociment în cap”. Prezent a fost și intimatul, care a recunoscut: ”Este adevărat ce spune soția mea; suntem împreună de 25 de ani și avem doi copii impreună; i-am promis că luna viitoare plec în Germania la muncă; o lovesc pentru că vorbește cu unul la telefon și sunt gelos; știu că există și alte soluții și imi pare rău că am bătut-o; acum eu stau pe drumuri și dorm în gară..”, a spus el. Acesta a promis că nu se va mai atinge de ea. Analizând actele și lucrările dosarului, instanța a reținut că, în data de 17.02.2019, în timpul unei dispute domestice între soții intimați, în timpul căreia aceștia și-au adus injurii și s-au lovit reciproc, bărbatul și-a lovit soția cu un obiect dur „tip piatră” în zona capului, provocându-i o plagă deschisă, ce a făcut necesară intervenția unei ambulanțe SMURD și transportarea ei la Spitalul Orașului Medgidia, potrivit rolii.ro. Din actele dosarului rezultă că pârâtul devine violent în timpul crizelor de epilepsie și rezultă că au existat și alte acte de violență exercitate. Astfel, din documentația depusă la dosar rezultă că intimatul nu are ocupație și suferă de epilepsie. Din verificările efectuate de postul de poliție rezultă că, în perioada în datele de 27.11.2016, 28.12.2017 și 21.02.2018, Serviciul de Ambulanță a fost solicitat de 3 ori la locuința părților, ca urmare a crizelor epileptice suferite de intimat și a manifestărilor violente a acestuia din timpul crizelor. Totodată, a rezultat că serviciul 112 a fost apelat pentru aplanarea scandalului dintre intimați, în data de 04.09.2016 și 6.02.2019. Astfel, instața a admis cererea și a emis un ordin de protecție pe numele bărbatului, pe o perioadă de 3 luni. Mai mult decât atât, reclamanta a precizat că va cere divorțul.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asta face orice ca sa ne excite
3
1
mda va cere divortul si aia in 3 luni goleste apartamentul proprietate comuna. comunistii se folosesc de femeile proaste rele de gura si de musca sa confiste proprietatile romanilor sau sa le impiedice uzufructul!
8
0
violata cu forta
3
4
Aspecte sociale extrem de urate !
7
1
DA-CA E REA DE GURA ,,II DAU IN GURA ,,DA-CA E REA DE FUND ,II DAU LA FUND,,ASA MA INVATAT PARTIDU.
13
2
... inseamna ca o supui la perversiuni sexuale ?!?! In urma acestui articol va trebui sa dezbatem aceasta dilema printr-un referendum national !
12
5

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212