REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Femeie transformată în SAC de BOX de către soțul GELOS!

Femeie transformată în SAC de BOX de către soțul GELOS!

Replica API 22 ianuarie 2019 | 13:13 584

O femeie din Constanța a sunat la Poliție întrucât a fost agresată de soț, pe fondul geloziei, acesta lovind-o cu pumnii în zona feței și în zona toracică. Bărbatul a fost evacuat din locuință, oamenii legii eliberând un ordin de protecție. Totodată, în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție, la data de 21 ianuarie a.c., în jurul orei 22.40, au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 35 de ani, din municipiul Constanța, despre faptul că la domiciliul său are loc un scandal. Echipajul de poliție deplasat la fața locului a stabilit faptul că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și al geloziei, soțul femeii în cauză, în vârstă de 29 de ani, ar fi lovit-o cu pumnii în zona feței și în zona toracică. Astfel, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu conform procedurilor legale, bărbatul în cauză fiind evacuat din locuință. Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Menționăm că acest ordin se emite pe loc şi îi creează victimei protecţie suplimentară, continuă de la momentul în care sună la 112 şi până în momentul în care instanţele de judecată se pronunță în vederea emiterii unui ordin de protecție ce va fi valabil circa 6 luni. Documentul provizoriu este valabil 5 zile, până când instanţa va emite un nou ordin. Odată încălcat, agresorul riscă închisoarea.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dati-le in gura ca la coasa ,stie vecinul de la trei de ce.Si musai contract prenuptial cu zdrentele!
0
2
niste penale !
2
1
In timp ce o futeam pe una ea vorbea la telefon cu barbasu : " da iubi da puiu " merita bataie ?
3
1
Desteptilor, sunt animale nu pot fi numiti oameni,ca si voi deoarece ganditi ca el, care la bautura devin brute si au o satisfactie imensa dand intr-un om fara aparare
2
5
Pai si ce omu isi bate nevasta asa din senin, o fi cheltuit bani vorbit urat cine stie... Isi mai merita femeia, asta ii e soarta
5
3
Te-as bate doar pentru ca vorbesti prostii, plus in timp ce iti rup ficatu am minteq clara stiind exact ce fac si unde dau daca te face sa te simti mai bine bulangiule
5
4
Tigrule !! Bizonas !! asa frumosule fi barabat !!
2
1
Corect, corect.
1
4
Cand o femeie nu te mai vrea,o lasi. Daca dai in ea,esti cel mai de cacat om din lume. Un om care loeste un alt om din alte considerente decat de autoaparare sau misiune militara este clar un cacat si trebuie sa fie etichetat asa pana la indreptarea lui. Orice violente inseamna lipsa clara a judecatii.
6
5
de aia femeia trebuie batuta preventiv
10
2
hai ca s-a dat drumul la amanti legal in casa
9
2
Comentariile cu iz moldovenesc sunt minunate.
4
6
Asa ii trebuie. Fara foc nu iese fum
7
4
Sotu bate bine , amantu fute bine si tot asa in cerc .
10
8
Altii nici nu le bat si se plang ele la politie la misto, ca ea si amantul sa nu fie deranjati de sot .
14
7
daaa e bine,,il dai afara pe Propietar si il bagi pe amant fara ordin de protectie.
13
12

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108