REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ferran Torres, hattrick la Man City în sezonul de debut! Guardiola, uimit de calitatea ibericului

Ferran Torres, hattrick la Man City în sezonul de debut! Guardiola, uimit de calitatea ibericului

Replica API 16 mai 2021 | 00:01 1155

Manchester City a devenit deja campioană în Anglia, dar băieții lui Pep Guardiola sunt în continuare motivați la maxim să câștige meciuri în Premier League.

Manchester City a câștigat aseara un meci nebun în deplasarea de pe St. James Park în fața lui Newcastle, scor 4-3 în favoarea "cetățenilor". Omul meciului pentru noua campioană a Angliei a fost de departe noul-venit, Ferran Torres, care a reușit un hattrick în fața echipei lui Steve Bruce.

Transferat pe 20 august 2020 de la Valencia, Ferran Torres s-a adaptat de minune la stilul de joc din Premier League și a înscris un hattrick pentru trupa de pe Etihad la primul său sezon în Anglia. Torres a marcat în întreaga lui carieră două hattrick-uri: unul aseară, cu Newcastle, și unul la naționala Spaniei în fața Germaniei.

Pep Guardiola, uimit de calitatea de joc a lui Ferran Torres

La conferința de presă, Pep Guardiola s-a declarat uimit de calitatea din joc pe care o arată ibericul la primul lui sezon petrecut în Premier League: "Sunt încântat de cele trei goluri marcate de Torres, el are deja cifre incredibile pentru un prim sezon în Anglia. Nu a jucat prea mult pe durata a două luni. A venit ca extremă având capacitatea să coboare pe teren, dar poate la fel de bine să joace ca atacant, are un adevărat simț al golului", a spus tehnicianul la conferința de presă.

Manchester City a devenit marți matematic campioana Angliei, după ce Manchester United a pierdut pe teren propriu contra lui Leicester, scor 1-2. Echipa de pe Etihad nu mai poate fi ajunsă de marea rivală din Manchester și poate sărbători al 7-lea titlu din istorie și al 5-lea din ultimii 9 ani. Pentru Pep Guardiola este al 3-lea titlu câștigat la cârma "cetățenilor", scrie eurosport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108