REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Fiica actriţei Shirley MacLaine susţine că mama ei a forţat-o să îşi piardă virginitatea la 17 ani

Fiica actriţei Shirley MacLaine susţine că mama ei a forţat-o să îşi piardă virginitatea la 17 ani

Replica API 26 octombrie 2020 | 00:00 1352

Shirley MacLaine este o figură destul de controversată. a vorbit întotdeauna deschis despre viaţa ei amoroasă tumultuoasă şi a devenit în timp o persoană destul de controversată. În timp ce mulţi ar privi-o privi cu sprâncenele ridicate, MacLaine crede că mariajul deschis este o cale de urmat.

Shirley MacLaine

Shirley MacLaine a avut o căsnicie de 23 de ani, dar în vreme ce ea lucra în America, soţul ei trăia în Japonia.La un moment dat s-a produs şi divorţul. Cei doi au avut împreună o fiică, Sachi Parker, care a devenit şi actriţă.

În 2013, Sachi a dezvăluit un adevăr şocant despre copilăria ei, comunicând lumii ce fel de mamă era Shirley. Când tatăl ei, un important om de afaceri, s-a mutat la Tokyo, Sachi a fost trimisă să locuiască acolo. Tânăra a împărţit o casă cu Steve Parker şi cu amanta acestuia.

Ea îşi vizita mama în vacanţele de vară dar, în timpul unui sejur, Shirley a prezentat-o ​​terapeuţilor sexuali Eberhard şi Phyllis Kronhausen.

Într-o zi, când iubitul lui Sachi, Brad, a venit în vizită, Eberhard a întrebat-o pe Parker, care în acel moment avea 17 ani, dacă fuseseră sex până atunci. Acest lucru nu se întâmplase. Kronhausen i-a sugerat să treacă la fapte imediat , iar apoi să discute totul cu el şi soţia sa.

Sachi a avut un şoc când mama ei a încurajat-o să-i asculte pe cei doi terapeuţi sexuali. "Suntem cu toţii aici pentru a vă ajuta, dulceaţă”, i-a spus faimoasa actriţă.

Şi aşa a făcut.. În ciuda situaţiei incomode, Sachi crede că ar fi trebuit să fie recunoscătoare, pentru că acela a fost unul dintre acele rare momente în care mama ei a manifestat un interes pentru viaţa ei.

McLaine nu a recunoscut cele spuse de fiica sa şi a susţinut că povestea este una de ficţiune, scrie okmagazine.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108