rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 23 februarie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Sprijinit de actualul primar al municipiului,

Finanţistul Odor candidează din partea PNL la Primăria Medgidia cu o condiţie: profesionişti pe lista de consilieri

Marian Odor

A fost o adevărată surpriză decizia liberalilor în ceea ce priveşte Primăria Medgidia - şi anume desemnarea unui „outsider” care să candideze la alegerile din această vară pentru funcţia de primar. Motivul răzbate din sondajele efectuate de partid în municipiu, şi care arată că actualul primar în funcţie, liberalul Marian Iordache, nu mai are şansele de altă dată. A acceptat faptul că este momentul să se retragă, pentru a da şanse partidului să aibă primar la Medgidia şi în următorii patru ani. Dacă finanţistul Marian Odor va reuşi să convingă electoratul, rămâne de văzut. Până una-alta, Odor spune că este preocupat de problema locurilor de muncă în municipiu, de rezolvarea problemei serviciului de salubrizare, cât şi de cea a tramei stradale.

Reporter: De ce candidaţi la Primăria Medgidia? Cum aţi luat această decizie?

Marian Odor: De ce? Este o Întrebare mai grea, dar sunt cetăţean al Medgidiei. Am ajuns la o vârstă când consider că pot să mai fac ceva pentru municipiu. Acesta este răspunsul meu clar: dorinţa de a face ceva pentru Medgidia. Sunt născut, crescut, copil al Medgidiei, format la Medgidia. Cu mici excepţii - facultatea şi perioada cât am deţinut o funcţie de conducere în Ministerul Finanţelor, la Constanţa -, efectiv am 35 de ani de administraţie fiscală la Medgidia.

Rep.: Dar trecerea aceasta, de la finanţe la politică, nu este grea?

M.O.: Încep să mă obişnuiesc şi cu politica. Dar este încă o provocare pentru mine.

Rep.: De ce aţi ales PNL?

M.O.: Ca intelectual şi gândesc şi din prisma profesiei mele, consider că singura şansă a unei societăţi democratice e liberalismul. Liberalismul care să asigure tuturor agenţilor economici o dezvoltare corespunzătoare, iar de acolo într-adevăr să se întoarcă către societate o parte din fonduri, din bani, pentru a sprijini şi partea cealaltă, socială.

Rep.: Când aţi acceptat ideea de a candida din partea PNL la primărie, aţi pus şi problema listei de consilieri locali pentru următorul mandat?

M.O.: Da, pentru că în gândirea şi accepţiunea mea, doresc să fiu înconjurat numai de un colectiv format din profesionişti, dar profesionişti din toate domeniile - economic, medical, învăţământ şi, să nu uităm, oameni de afaceri care şi-au dovedit clar calităţile prin prisma afacerilor pe care le desfăşoară. Nu vorbesc de buticuri, ci de oameni care au o întreagă activitate în spate.

Rep.: Presupun că sunt oameni cu care v-aţi intersectat având în vedere profesia dvs.

M.O.: Corect, şi sunt oameni de apreciat, sunt oameni care nu s-au apucat peste noapte de afaceri, ci oameni care, începând din ’90-’91, au demarat afaceri şi le-au dezvoltat. Au afaceri solide, cu cel puţin 20-30 de angajaţi şi, dacă vreţi, şi rezultatele lor economice îi recomandă pentru aşa ceva.

Rep.: Ce faceţi cu cei care sunt consilieri în funcţie în momentul de faţă? Se vor regăsi şi ei în lista de candidaţi, sau undeva... „mai la coadă”?

M.O.: O parte din ei se vor regăsi, pentru că într-adevăr şi-au dovedit profesionalismul inclusiv în consiliul Local.

Rep.: Dacă ar fi să reproşaţi ceva actualului primar, care oricum vă sprijină în acest demers de candidatură, ce anume i-aţi reproşa?

M.O.: Interesantă întrebare. Îi reproşez domnului Marian că nue ste ferm cu administraţia, pe de o parte, iar un alt reproş - şi o spun cu toată responsabilitatea - faptul că nu refuză pe nimeni. Nerefuzând pe nimeni, toată lumea are aşteptări de la el şi, într-adevăr, nu se pot face toate. Sunt anumite limitări, unele prevăzute de lege. Eu îi spun în faţă.

Rep.: Dar dumneavoastră cum veţi proceda?

M.O.: Simplu. Voi rezolva, pe perioada mandatului meu, acele cereri care sunt cu impact asupra populaţiei, iar cele care vizează un grup restrâns, în măsura posibilităţilor financiare sau vor fi rezolvate în următorul mandat. Desigur, având în vedere profesia mea, am fost obişnuit să pun legea în faţă. În momentul în care vreo cerere va exceed cadrul legislative, voi refuza.

Rep.: Contracandidaţii îi cunoaşteţi? Ce îmi puteţi spune despre ei?

M.O.: Am auzit de ei şi îmi doresc să vină să discutăm principial despre toate problemele cu care se confruntă Medgidia, fără atacuri la persoană. Voi refuza din start să reproşez ceva oricărui candidat sau să fac afirmaţii care nu-şi au rostul.

Rep.: Ca obiective, ce veţi încerca să rezolvaţi prima dată, dacă veţi fi ales primar?

M.O.: Voi demara cu toate, nu doar cu un obiectiv. E clar că voi aplica şi în administraţie, la primărie, un principiu pe care l-am aplicat şi în domeniul meu de activitate: un cetăţean care vine la primărie nu are voie să stea mai mult decât strictul necesar. Nu pot să accept ca cineva să fie plimbat de la un birou la altul, de aceea mă gândesc că e posibil să se înfiinţeze un birou unic, la care să se înregistreze orice doleanţă, şi să primească un răspuns într-un termen rezonabil. E primul gând cu care plec. În acelaşi timp, mă gândesc la tineri, mă gândesc la copiii pe care îi avem, să le creăm şi o educaţie care să îi pregătească pentru viaţă, dar să încercăm să îi stabilizăm în Medgidia. Vom găsi posibilităţi. Mă gândesc la cei care sunt la o vârstă mai înaintată. Pentru ei este o problemă – au plecat copiii, dar îmi doresc ca măcar nepoţii să se întoarcă pe la bunici şi să rămână cu o imagine idilă a Medgidiei, aşa cum era odată. Practic, prin memoria lor vom rămâne noi şi Medgidia.

Alexandra ANTON

sâmbătă, 26 martie 20163271
Comentarii

02pt locuitor al medgidiei(31 mar 12:57)
poate confundati satul...va asteptam sa vedeti ca nu e asa ...mintiti..
21un locuitor al Medgidiei(30 mar 23:06)
Vrabie ce afacut pentru Pestera ?Mergeti in Izvoru Mare ,vara inoti in praf pana la genunchi si iarna in noroi.Manelistul nu stie decat dilaila.Urmariti viata lui personala.
32Vecin(29 mar 09:01)
Am imprumutat de mai multe ori masina lu Odor sa zicem asa care este un Opel Frontera din 97 parca, pe care o foloseste impreuna cu fatele sau la apicultara, activitate banoasa care implica foarte foarte multa munca, va zic din experienta. Revenind la masina, aceasta are asigurare si ITP efectuate in Romania. Cat despre cele comentate mai jos, 80 la suta numai idiotenii..
12emy(28 mar 10:43)
.... si cand ma gandesc, ca eu Odor, am si conduc o masina cu numere de inmatriculare bulgaresti ?!
02ptr ma bufneste rasul(27 mar 19:47)
urmarii se scrie urmari, acuma referitor la expresiile celui de mai jos, il dezaprob total. insa, lumea e nemultumita de nivelul impozitelor care s-au dus la cer. taxele erau mai mici chiar si pe timpul comunistilor, culmea e sa ii dau pe ei exemplu. cauza cresterii taxelor este hotia, se fura mult, se recupereaza putin. cum s-a facut la greci, iar la un moment dat oamenii nu au mai platit taxele, se saturasera de platit hotiile altora. un singur megahot poate fura toate taxele, uitati-va la republica moldova, uitati-va la noi, cu hotia nu e de joaca, poate sa puna economia in blocaj financiar
13ma bufneste rasu(27 mar 17:41)
pentru ca daca nu stiati se pot urmarii adresele IP si se poate vedea cine si de unde scrie, m-as bucura daca s-ar putea dubla amenzile alea.. ahahahaha si sa nu mai zic ca daca cine scrie idiotenii daca nu le scrie de la un internet cafe chiar se poate afla numele celui care are contract cu cei care furnizeaza internet sau numarul de telefon.. poate primieste si domnul de mai jos un telefon de salut, domnilor operatori ai sitelui, se poate, va rog!
62ptr Odor(27 mar 16:53)
Sa ti dau muie din cotor.Toata ziua imi trimiti scrisori cu sume sa va platesc...Sa ma kak pe tine si pe tot guvernul de kkt al tiganiei numita Romania.
57pt Vrabie(27 mar 14:25)
Dl Vrabie la Pestera a cumparat un x5 din banii primariei bineintels, la medgidia Dl Iordache a cumparat un Duster tot din banii primariei, diferenta de pret ar fi cam inca 5 Dusteruri cel putin. Sa vedem ce masini conduc copii lor, a lu Iordache un Logan model vechi, a lu Vrabie un bmw seria 5 ultimu model si sa nu ii uitam pe a lu Odor, cred ca un opel astra din 99-2000. Trageti si voi cateva concluzii ca toti sunt bugetari..
611Cetatean(27 mar 09:20)
Odor moinescu iordache pintilie fosti comunisti acum revolutionari si masoni aceiasi gasca doreste sa puna Mina pe primarie Aveti 280 de ani Lasati pe cei Mai Tineri va ajunge cit a ti furat. Dl mason odor iti Aduci si amanta la primarie ca impreuna. Sa furati tot ce Mai este de furat Tupeu nenorocit Tori
67vasile lupu(27 mar 05:20)
Razi, golanule! Stii si tu ca e o vrajeala ce spui, dar sluga lui Dragonir trebuie sa sluna ceva! Vezi de treaba ca o sa cada si el intr-o zi! Tu o sa vezi in campania electorala! Cavalerul lui Mircea, mason nenorocit !
89Cristi(26 mar 22:47)
Marlanul asta de la liberali se pricepe bine la profesionisti . Ca doar astia au condus tara pana acum . Profesionisti in ale hotiei ...
87ion(26 mar 20:53)
cu ce se ocupa in 1996-2004, ca nu stim, vii si arunci gogosi in vrabie fara sa ai argumente concrete ! probabil in perioada aceea se ocupa de paduri.
66vai mama voastra de medgid-iot(26 mar 20:13)
oare stiti cu ce se ocupa Vrabie pe la Remus Opreanu in 1996-2004,sigur nu-l mai alegeti,multe multe curgea,,Iar ODOR ACOPERA TOTI EVAZIONISTI DIN MEDGIDIA
109pesterean(26 mar 19:18)
Noi aven un parc la pestera unde veniti voi toti Medgidieni . Voi la Medgidia ce aveti ? cu ce puteti sa va laudati ? .Dar rautaciosi uita ca a modernizat 4 scoli ,a construit o scoala noua ,a renovat 4 camine culturale ,a pietruit 25 km drum ,a reabilitat iluminatul public ,a asfaltat 5 km ,a alimentat cu apa satul ivrinezu mic ,a modernizat tot sistemul de apa reducand pretul apei la 1 leu mc. sustine toti elevi la liceu si facultate ...etc daca vreti adevarul se vede cu ochiul liber dar sunteti rautaciosi si aruncati cu noroi in singurul primar care a facut din rahat bici si sa auzit in t
24iancu(26 mar 18:00)
suntem satui de replici de binefaceri si promisiuni pana cind ajung la putere si tot o laie primim
79pt Vrabie(26 mar 17:19)
poate ca o sa ajunga Curtea de conturi, Inspectia fiscala, sa verifice si ce cheltuieli cu reclama si publicitate s-au facut la Pestera. Trebuie sa stie si prostimea care te tot lauda. Poate pune dl Odor o vorba buna si o sa pierzi foarte repede procentele pe care le ai in urma publicitatii si a cultului de personalitate pe bani publici. La Pestera in afara de parcul din localitate si de spectacole ce ai realizat. Daca ploua 2 zile iar este Pestera inundata. Dar prostimea poate este FOARTE BUCUROASA ca transformi Pestera in mica Venetie, doar la partea cu nivelul apei
67SUCIU ELENA(26 mar 16:33)
COMPLIMENTE VA DORESC SUCCES AVETI TOATE MERITELE UN OM DEOSEBIT
108neneaTiti(26 mar 15:32)
Eu zic sa o luam logic, Odor, este revolutionar, poate sa iasa oricand la pensie. Vrabie se pare ca vrea sa ajunga cat mai sus, deci vrea sa produca cat mai mult pentru reclama si pentru cei care o sa il sustina si in viitor. la Pestera nu prea mai are cum pentru ca banii de la eoliene nu mai trec pe la primarie si cam de cand nu mai trec s-a si decis sa candideze la Medgidia. Vrabie o sa asculte de directive in continuare mult mai mult decat M.O. care nu cred ca mai vrea altceva decat sa isi lase numele in istorie si sa arata ca inca din scoala a fost nr1 si de aia este in elita societatii.
612odo(26 mar 14:28)
seful lui vrabie este stroe de la raja, seful psd. o stie toata lumea, nu are rost sa ne ascundem. vrabie deschide seiful Medgidia, stroe se autoserveste, simplu.
1313Ami Turcu(26 mar 14:19)
Diferenta dintre Vrabie si Odor,este ca seful lui Vrabie este CETATEANUL,in schimb sefii,ca sunt foarte multi,ai lui Odor sunt MASONERIA,Dragomir pnl cta,Iordache,Titi Radu si toata sleahta de machidoni din jurul lui.Sa ne prezinte si nou dl Odor ce a facut bun pt Medgidia,in afara de a sta in scaunul de la fisc si in afara de a ne lua taxe si impozite.Si daca ma convinge,poate ma mai gandesc la vot,dara pana atunci votam cu totii Vrabie.Asta sa fie foarte clar.
64din public(26 mar 13:56)
are dreptate ec. Odor, e plina Medgidia de profesionisti.
108Andrey(26 mar 13:42)
Ce a facut odor pt societate ? Ce garantie avem noi ca odor nu va asculta de partid ca doar o viata a fost invatata sa primeasca ordine!? . Doar vrabie na demonstrat ca este capabil sa se lupte cu partidele pt interesul cetatenilor,el este omul faptelor omul de care medgidia are nevoie. Odor intoarcete la fisc ca doar te.ai suspendat in loc sa fi barbat si sa iti dai demisia.rusineee
1311wtf(26 mar 13:30)
Cine e Odor asta? Cine ar vota un finantist, unul care lucreaza cu banii pe care statul ii jupoaie de la oameni? o sa voteze cineva cu asta care ia bani, sau cu Vrabie care a aratat ca el da la oameni? in timp ce ODORizanul asta de la masina liberalilor reprezinta imaginea birurilor, iar Vrabie pe a darurilor... cred ca e clar pe cine vrea omul de rand. Mai bine un padurar onest, decat un mason uns cu toate alifiile.
1211ODOR(26 mar 12:40)
TREBUIE SA RECUNOSC FAPTUL CA VRABIE O SA MA SPULBERE LA ALEGERI.EU NU SUNT DECAT UN SOLDAT DE CARTON BAGAT LA INAINTARE DE SEFUL MEU DRAGOMIR DE LA PNL CTA.VOI CREDETI CA EU AM VRUT SA CANDIDEZ?BINENTELES CA NU,DAR DACA ESTE ORDIN CU PLACERE CHIAR DACA NU AM NICIO SANSA ALATURI DE IORDACHE,TITI RADU SI TOATA GASCA MACHIDONEASCA.NU AM AVUT DE ALES.HABAR NU AM DE POLITICA,DAR MAI ALES DE ADMINISTRATIE PUBLICA,DAR TOTUSI CANDIDEZ.VOTATI-MA CU INCREDERE..
1414Ion ion(26 mar 12:39)
Dc sa alegem o marioneta ca odor? Valentin vrabie e sansa noastra un om plin de realizari care a ajutat lumea nu unul care toata viata a ascultat de superiori un pupincurist. Vrabie e iubit de cetatenii medgidiei .
1013VRABIE(26 mar 12:11)
ASA ESTE.AVETI DREPTATE.NU MA POT COMPARA CU ODOR,UN OM DESTEPT,PE CAND EU UN MIC PADURAR SI UN MARE MANELIST
811Eu Medgid(26 mar 11:54)
eu il cunosc pe acest om personal si pot sa zic ca e cel putin corect daca nu exigent. E foarte implicat in ceea ce face si cred ca oricine era in locul lui daca isi facea treaba trebuia sa trimita instiintari si sa se asigure ca vin banii la bugetul de stat, adica la guvern, nu local, adica la municipiu. E sarac, pt functia pe care o are, in afara un directoras la fisc, nu unu mare de judet, are viloi si masini de lux pt ca are zece mii eu salariu pe luna, nu ca aici in ro cinci mii de lei. Copii lui sunt f modesti si cuminti pt ca asa au fost crescuti si da nici ei nu sunt bogati.
1213Narcisa(26 mar 11:22)
Omul e OUT ! Postul de sef la Medgidia se desfiinteaza prin regionalizarea ANAF ului si mutarea sediului pe regiunea SE la Galati ! Mai are 2 ani pana la pensie si are mare nevoie de un servici caldut !
310Lumea e proasta rau(26 mar 10:24)
vrem sa ajungem ca in vest dezvoltati si civilizati, dar e greu.. numai din comentarii imi dau seama ca suntem in urma cu o suta 2 de ani.. in vest acolo unde ne place masoneria conduce lumea, adica doar oameni destepti, cinstiti si cititi, aici in ro e invers prostii ne conduc pt ca sunt pe aceasi unda cu prostimea care ii voteaza mereu. Masoneria e un lucru pe care prostii pot sa il blameze pentru ca nu o sa intre nici o data..
1313Ana(26 mar 09:43)
Masonul asta sa isi vada de Loja lui si sa lase orasul Medgidia in pace. Cetatenii vor un primar care a dovedit prin faptele sale ca a facut pentru oameni, nu pe cineva care a jupuit cetatenii prin taxe si impozite. Mercenarii lui Dragomir din finante sa stea in bancile lor!!
1617Aurel(26 mar 09:39)
Cel mai onest si cel mai priceput primar ramane Vali Vrabie, va fi primarul Medgidiei pentru urmatoarele cel putin patru mandate.
205Cristi(26 mar 08:01)
Votati Moinescu , este cel mai bun la aceasta data !!Prceptori ai statului , care in cei 35 de ani de FIsc , nu a cautat sa dea Medgidiei niciun cent , este foarte greu sa crezi ca tine la orsul sau ???
1412vasile(26 mar 07:04)
Nu mai poate de profesionisti pe lista de consilieri!!???. De aia o dezbate tot timpul, la o cafea, cu nea Titi Radu, bosorogul care trage sforile in PNL Medgidia?
1020Cezar(26 mar 07:04)
Cei care votati Vrabie, o sa va convingeti de el, de vrajelile lui....
2216Ionel(26 mar 06:55)
cine este odor un angajat la stat de 35 de ani ce afacut bun pentru medgidia a stresat agentii economici si persoanele fizice cu somatii de plata Si acum doreste primar pentru asta .. S au ca este mason revolutionar vinator si pockerist si pentru ca a inchis ochii cind amanta a furat patru miliarde de lei din trezoreie unde este sef nesimtire totala
1519Cetatean(26 mar 03:43)
Nu il mai muscati de cur, omul e super profesionist. Merita din plin sa ajunga primar.
1917eu cetateanul(26 mar 03:12)
Esti un nimeni care nu are curajul sa isi dea demisia ca Vrabie doar se suspenda.din aceasta atitudine reiese faptul ca este constient ca v.a pierde alegerile. Vrabie primar
1621narcis(26 mar 01:22)
Bravooo, omule ! Rupe-l pe Vrabior care se vede deja primar !
mai mult...Replica
23 feb 11:16ReplicaACȚIUNE în FORȚĂ în gara din Constanța: Bărbat luat pe sus de polițiști VIDEO!

Oamenii legii au acționat în forță în zona gării din Constanța, un bărbat fiind luat aproape pe sus de către...537

23 feb 11:02ReplicaHoria Constantinescu și-a dat DEMISIA din PSD!479
23 feb 00:00ReplicaBOMBA TOXICĂ TICĂIE la Constanța! URMĂRILE pot fi DEZASTRUOASE!770
22 feb 19:47ReplicaSimona Halep, CAMPIOANĂ la Dubai!

Simona Halep a câștigat turneul de la Dubai după ce a învins-o în finală pe jucătoarea Elena Rybakina, din...2099

22 feb 19:37ReplicaALERTĂ - 355 de români sunt în carantină în Italia: Comunitatea în care trăiesc a fost lovită de coronavirus77051
22 feb 00:00ReplicaFamilia fostului prefect Albu ar fi încercat să ofere bani rudelor victimei2745
22 feb 15:35ReplicaFC Farul Constanța-Concordia Chiajna 3-1

Într-un meci contând pentru etapa a 22-a din Liga a doua de fotbal, Fc Farul a învins-o pe Concordia Chiajna cu...851

22 feb 15:24ReplicaGheorghe Frigioi a OBOSIT: m-am RETRAS din toate funcţiile politice1970
22 feb 15:25ReplicaHoria Constantinescu: Demisia din PSD este de bun simţ!2782
22 feb 10:55ReplicaTRAGEDIE la Valu lui Traian! O familie întreagă, INTOXICATĂ cu GAZ

Vineri noapte, pompierii Detașamentului Palas s-au deplasat cu o autospecială de stingere, o ambulanţă Smurd B și o...10027

22 feb 13:28ReplicaALERTĂ! Incendiu în zona Trocadero, după ce a EXPLODAT o butelie1780
22 feb 00:00ReplicaINTERLOPUL PISTOLAR din Crazy, PROXENET din GAȘCA lui Nițoi! Video19603
Vremea
10.1°10.1° - 11.7° duminică, 23 februarie 2020
ConstanțaUmiditate: 42%
Vânt: 6.72 m/s
Presiune: 1021 milibari

Loto
6/494925283848
5/405613153827
joker122227424313
Horoscop
mai mult...SPSportRT
23 feb 00:00SportLevante - Real Madrid 1-0

Real Madrid se împiedică pe terenul lui Levante, echipă care pierduse 5 din ultimele 6 întâlniri. Revenit ca...242

23 feb 00:00SportSimona Halep a câştigat dramatic turneul de la Dubai (WTA)

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul doi mondial, a câştigat turneul WTA de la Dubai (Emiratele Arabe...399

23 feb 00:00SportChelsea, victorie importantă în fața lui Tottenham, scor 2-1

Aflate în lupta pentru Top 4, rivalele Chelsea și Tottenham s-au duelat în etapa a 27-a din Premier League. Echipa...197

23 feb 00:00SportFiorentina a remizat cu AC Milan, scor 1-1, în Serie A

Formaţia Fiorentina a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, sâmbătă, pe teren propriu, în compania...192

Local
22 feb 00:00LocalCondamnați pentru furt și trafic de droguri, depistați de politiști

Polițiștii constănțeni au depistat joi, 20 februarie a.c. doi bărbați pe numele cărora au fost emise mandate de...377

22 feb 14:26LocalUn hoț a atentat la telefonul unui copil

Polițiștii din cadrul Secției 4 au fost sesizați la data de 20 februarie a.c., de către un bărbat, prin apel 112,...507

22 feb 14:25LocalA FURAT peste 700 de lei dintr-un magazin!

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Dăeni, la data de 20 februarie a.c., au fost sesizați cu privire la...443

22 feb 00:00LocalConstănțeni, unde ieșiți în weekend?

Publicul constănțean este invitat vineri, 21 februarie, de la ora 19:00, la comedia „Ghici cine te sună?!”, o...430

22 feb 00:00LocalContinuă campanie de adopție a câinilor fără stăpân

Tot mai mulți constănțeni aleg un animal de companie din rândul cățeilor abandonați care ajung la adăpostul...386

22 feb 00:00LocalȚigări descoperite la bordul unei nave sosită în Portul Midia

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit, ascunse pe o navă sosită în Portul Midia sub...433

22 feb 00:05LocalIonescu de la Hârșova închide gura celor care-l critică

În ultima perioadă, primarul din Hârșova, Viorel Ionescu, a fost atacat din toate părțile. Este și normal, având...474

22 feb 00:00LocalEvenimente în weekend la Constanța. Jandarmii asigură ordinea și liniștea publică

În acest sfârşit de săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa...358

22 feb 00:00LocalRADET citește contoarele!

R.A.D.E.T. Constanța anunță că în intervalul de timp 24.02.2020 – 29.02.2020 se vor efectua citirile contoarelor...392

22 feb 00:04LocalLăsatul Secului de Carne pentru Postul Mare

Duminică, 23 februarie, Biserica Ortodoxă va fi în Duminica Înfricoșătoarei Judecăți sau a Lăsatului sec de...859

Politică
22 feb 00:00PoliticăHoria Țuțuianu, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța

Horia Țuțuianu candidează pentru încă un mandat la CJ. Anunțul a fost făcut de președintele PSD, Felix Stroe, la...453

22 feb 00:00PoliticăPMP a anunțat candidații la primăriile din județul Constanța!

Partidul PMP, filiala Constanța, a organizat o conferință de presă la Pavilionul Expozițional, în prezența lui...613

22 feb 21:20PoliticăIorguș a REVENIT în forță, se pregătește de alegeri: S-a creat o dictatură la Mangalia. VIDEO

PSD Mangalia susține o conferință de presă, prilej cu care a fost anunțat candidatul la primărie, în persoana lui...553

22 feb 00:00PoliticăPro România și-a desemnat candidații la trei primării din județul Constanța

Pro România a organizat o conferință de presă pentru a anunța candidații la mai multe primării din Constanța....465

22 feb 00:00PoliticăOvidiu Cupșa: Domnul Chițac s-a lansat în politică și și-a făcut notorietatea cu PNL

Ovidiu Cupșa rămâne veșnic al PNL-ului și se pregătește să intre în cursa pentru Primăria Constanța. Este...382

22 feb 00:00PoliticăFlorin Roman (PNL): Putem discuta de alegeri anticipate în prima parte a verii acestui an

Liderul deputaţilor liberali, Florin Roman, s-a arătat convins, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută în...353

22 feb 00:00PoliticăMarcel Vela, despre relaţia cu Raed Arafat: În MAI, contradicţiile duc la progres

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Marcel Vela, a venit vineri cu precizări legate de relaţia sa cu şeful...351

22 feb 00:00PoliticăMureşan (PE): De la 1 ianuarie 2021, acordarea fondurilor europene pentru România va fi condiţionată de independenţa Justiţiei

Criteriile care corelează acordarea fondurilor europene cu independenţa Justiţiei şi cu funcţionarea statului de...318

22 feb 00:00PoliticăVela, la bilanţul DSU: Am obţinut de la Guvern o majorare la 0,32% din PIB pentru unităţile din MAI

Ministrul desemnat al Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, la bilanţul Departamentului pentru Situaţii de...335

22 feb 00:00PoliticăVosganian: Nu participăm la şedinţa de luni - nu boicotăm, suntem parlamentari şi nu putem boicota Parlamentul

Deputatul ALDE Varujan Vosganian a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la Iaşi, că...361

Monden
22 feb 00:00MondenAlexandra Ungureanu, aspru criticată de Raluca Bădulescu. „O consider, fără nici o supărare, un «alien» ciudat”

Alexandra Ungureanu a fost dur criticată de Raluca Bădulescu, în cadrul emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities, de la...407

22 feb 00:00MondenÎnregistrarea apelului telefonic făcut de Andreea Antonescu la 112! Ce le-a spus cântăreața operatorilor

Andreea Antonescu a intrat în atenția poliției ieșene în urma unui apel fals la 112, prin intermediul căruia...426

22 feb 00:00MondenRose Adhiambo, mulatra lui Radu Măzăre, s-a înscris la „Gospodar fără pereche”

Între fetele înscrise în cursa pentru inimile celor 8 gospodari de la Pro Tv se numără și Rose Adhiambo. Mulatra...647

22 feb 00:00MondenAndreea Bălan și George Burcea, divorț inevitabil? Ce spune nașul Temișan despre problemele finilor

Săptămâna aceasta, știrile despre divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea au ținut prima pagină a...498

22 feb 00:00MondenLili Sandu a publicat primele imagini cu burtica de gravidă! Silviu Țolu, mesaj romantic pentru viitoarea mămică

Lili Sandu trăiește în prezent una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa, după ce a aflat că va deveni...371

22 feb 00:00MondenCarmen Grebenișan a făcut atac de panică la Asia Express. Proba care i-a pus viața în pericol. „Nu mai țin minte nimic”

Carmen Grebenișan, partenera Alinei Ceușan la Asia Express, a trecut prin momente grele în timpul cursei. Blonda a...354

22 feb 00:00MondenNicole Kidman, probleme din cauza anorexiei? Cât de schimbată e actriţa

Nicole Kidman, în vârstă de 52 de ani, a apărut total schimbată pe platourile de filmare de la ultima producţie...382

22 feb 00:00MondenAndy Garcia este de nerecunoscut! Cum arată la 63 de ani actorul care îl va interpreta pe Constantin Brâncuşi

Andy Garcia, considerat un sex simbol în Hollywood-ul anilor `80-`90, a făcut furori în filme precum Naşul, Pantera...469

22 feb 00:00MondenAlanis Morissette anunţă un turneu european şi lansarea noului său album

Cunoscuta cântăreaţă Alanis Morissette a anunţat vineri cele 13 date de concert ale noului său turneu mondial...306

22 feb 00:00MondenTrupa sud-coreeană BTS a lansat noul album ''Map of the Soul: 7''

Trupa sud-coreeană BTS a lansat vineri noul său album de studio "Map of the Soul:7", care a suscitat o amplă...333

Mapamond
22 feb 00:00MapamondVladimir Putin: Se încearcă 'separarea' Ucrainei de Rusia pentru a elimina un concurent global

Cooperarea ruso-ucraineană irită numeroase ţări, deoarece le creează un concurent global, consideră preşedintele...340

22 feb 00:00MapamondAtacurile de la Hanau relansează dezbaterea despre armele de foc şi radicalizare

Recentele atacuri din oraşul Hanau au relansat dezbaterea din Germania despre necesitatea înăspririi legislaţiei...298

22 feb 00:00MapamondNATO şi Moscova salută acordul între SUA şi talibani

NATO a salutat vineri anunţul referitor la încheierea unui acord între SUA şi talibani, secretarul general al...306

22 feb 17:25MapamondPompeo anunţă că SUA se pregătesc să semneze un acord cu talibanii la 29 februarie

SUA se pregătesc să semneze un acord cu talibanii, condiţionat de o perioadă de reducere a violenţelor în...310

22 feb 00:00MapamondParlamentul Portugaliei adoptă legi permisive privind eutanasia

Parlamentul Portugaliei a adoptat joi mai multe legi care deschid calea către dezincriminarea eutanasiei, informează...308

22 feb 00:00MapamondJulian Assange ar putea solicita azil în Franţa, anunţă avocatul său francez

Fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, aflat în detenţie în Marea Britanie şi a cărui extrădare a fost cerută de...304

22 feb 00:00MapamondUE condamnă atacul cibernetic comis asupra Georgiei în 2019; Rusia neagă orice implicare

Uniunea Europeană a condamnat vineri atacul cibernetic care a avut loc în octombrie 2019 asupra Georgiei şi s-a...316

22 feb 00:00MapamondSUA: Un deţinut condamnat la moarte a fost executat pe scaunul electric, în statul Tennessee

Un deţinut condamnat în urmă cu peste trei decenii pentru înjunghierea mortală a unui alt deţinut a fost executat...373

22 feb 00:00MapamondUn bărbat a fost înjunghiat într-o moschee din Londra

Poliţia londoneză a anunţat joi arestarea unui suspect după ce un muezin a fost rănit prin înjunghiere într-o...320

22 feb 00:00MapamondCoronavirus - Un cetăţean italian, testat pozitiv în regiunea Lombardia

Un cetăţean italian a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, conform unui comunicat emis vineri dimineaţă de...349

Sănătate
22 feb 16:42SănătateKinetoterapia: ce este și când este necesară

Kinetoterapia, cunoscută și drept kinetologie medicală sau chineziterapie, este atât o formă de terapie, cât și o...339

22 feb 00:00SănătateCum poți estompa petele apărute deasupra buzelor

Sarcina sau îndepărtarea părului facial inestetic cu ceară pot duce, în timp, la sensibilizarea pielii și astfel...322

22 feb 16:37SănătateCafeaua ajută la pierderea kilogramelor în plus?

Noile cercetări arată că doar 4 cești de cafea pe zi te pot ajuta să scapi de surplusul de grăsime. Dacă...337

22 feb 00:00SănătateCe să mănânci dacă ai rinită alergică

Rinita alergică sau febra fânului este denumirea umbrelă pentru un grup de simptome care afectează buna funcționare...334

22 feb 00:00SănătateDiferența între viață și 'neviață'

O durere lombară obișnuită poate ascunde o enigmă a existenței. Asta pentru că nu există boli, cât există...321

22 feb 16:21SănătateRaed Arafat, declarații ALARMANTE privind privatizarea sistemului de sănătate: O vizită la UPU ar putea costa 10.000 de lei!

Previziunile sumbre privind privatizarea sistemului de sănătate sunt confirate de fondatorul SMURD, Raed Arafat....362

22 feb 16:18SănătatePrimăria Sectorului 4 construiește cea mai modernă secție din România, pentru tratarea marilor arși

Urmare a unui parteneriat între Primăria Sectorului 4 și Spitalul Clinic de Urgență “Bagdasar – Arseni”, noua...312

22 feb 16:15SănătateIzolarea nu este o soluție: Epidemia de coronavirus explodează în închisorile din China

Închisorile din China sunt lovite de epidemia de coronavirus. Cel puţin cinci sute de cazuri de infectare cu noul...359

22 feb 16:12SănătateSTUDIU! Privatizarea sistemului de sănătate va ADUCE HAOS: Românii nu vor să își facă asigurare privată de sănătate

Privatizarea sistemului de sănătate va duce la haos. Conform unui studiu, mai mult de jumătate din români nu au şi...763

22 feb 16:11SănătatePână și Rusia dă stimulente financiare părinților care aduc pe lume copii: 7.330 de dolari la prima naștere și aproape 10.000 de dolari la a doua

Rusia încearcă să oprească declinul ratei naşterilor prin ajutoare financiare consistente pentru cei care devin...487