REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Firea amenință cu DEMISIA din PSD!

Firea amenință cu DEMISIA din PSD!

Replica API 6 martie 2018 | 00:58 342

Gabriela Firea a spus luni, la Palatul Parlamentului, că ia în considereare posibilitatea de a-și da demisia din toate funcțiile PSD, dacă într-un timp scurt problemele grave ale Capitalei nu vor avea rezolvare.

„Dacă într-un timp rezonabil problemele grave ale Capitalei nu își vor regăsi o rezolvare, eu îmi voi da demisia din toate funcțiile politice”, a spus Gabriela Firea, care a acuzat că nu primeşte ajutor din partea miniştrilor, în sensul punerii în eplicare a proiectelor sale.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mare paguba!!!!! Una dintre curvele partidului vrea sa plece?? Sa plece si sa le ia si pe celelalte tarfe cu ea!
4
0
doamna japita sa-si dea demisia si din pesedeu,asa precum in titlu,dar nu deoarece in acest caz ar pierde functia de primar si cine ar mai intretine pe bani multi dorintele faraonice ale securistului daniel,cheltuielile uriase ale copiilor nelegitimi ai ventrilocului care nu era casatorit nici legal nici religios cu ana,cat de bucuresti acesta suge mai ceva ca teleormanul,de patru ori mai mult decat produce,c-ta ramanand in continuare contributor net la bugetul acestor hoti
3
0
Moldoveanca tupeista, aroganta si mare pocnitoare, vrea sa-i stea tot pesedeul la picioare, se crede buricul pamantului, nu mai pot bucurestenii fara ea.... Asa CREDE ea, oare !? Joaca o mare carte madam asta, daaa...... Mare atentie !
6
0
Sa se duca dula Ceausescu!
3
0
Sa o chis in freza .
4
0
Daca problemele grave ale Constantei, Iasiului si oricarei alte localitati cu primar PSD nu se rezolva, de ce pula mea nu-si da demisia? E primar al orasului, sa le rezolve. Sau asteapta banii de la buget, bani la care contribui si eu la Constanta si amaratul de la Iasi ca sa isi faca ea treaba si sa para primar competent? Apropos, parca la origini e din Moldova. De ce nu-si da demisia pentru mizeria de la ma-sa la poarta?
8
0
Fii rea cine te mai crede toampo??? Dute unde a intarcat mutu iapa... Si i-al si pe Oprescu prietenul tau...
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108