REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Firea DĂ TONUL: Se fac mitinguri PSD peste tot în ţară!

Firea DĂ TONUL: Se fac mitinguri PSD peste tot în ţară!

Replica API 4 decembrie 2017 | 01:58 384

PSD a anunţat organizarea unui miting de protest pe 9 decembrie, împotriva aşa zisului 'stat parale' începe să prindă contur. Chiar dacă unii lideri din judeţe sau premierul Mihai Tudose nu s-au raliat la acest deziderat, primarul Capitalei, Gabriela Firea, a dat semnalul. În direct la România TV, Firea a anunţat totul, conform stiripesurse.ro.

"Fiecare organizaţie îşi organizează un miting în judeţ. Bucureşti-Ilfov se va organiza în Capitală. Toată lumea pe data de 9" a spus Firea.

Cea mai mare manifestație politică va avea loc la ora 15:00, însă nu a fost stabilit, deocamdată, locul mitingului din București. Totul se va decide într-o ședință a PSD ce urmează să se desfășoare marți.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pe asta o denumeau carcotaiisrambeanu storea ca era la antena 1 la stiri balbaita. era maritata cu ala bolnav de canceer si se parlea cu primaru de pantelimon, turnat si 2 copii. e o tatica proasta va spun eu ca ma facut jurnalism cu ea. ce realizari are pt bucuresti? nimic. poate doar piste pt autobuze esec total, porci de paste si targ la misto la p ta victoriei sa nu mai ulre lumea. acu se vde si presedinta. sa mor de nu fug din tara si iau cat mai multi oameni normali daca e asa. sa ramana barbu si gheorghe si sa fluiere la plug cu psd. si cu cate 10% pensii mai mai pe an la inflatie de 15
3
0
SA VA DAU LA MUIE !
4
1
Noua Elena Ceausesu Firea ancearca sa-l ajute pe noul Niculae Ceausescu Dragnea dar chiar si ca atunci poate ca lumea se antoarce anpotriva lor.
4
1
o toapa proasta, o flamada de moldoveanca, o fitoasa, s a urcat scroafa-n copac
7
0
Barbule,te rog sa vii cu exemple de oameni simpli,muncitori,profesori,etc care au fost nevinovati si au fost hartuiti de procurori,politie sau securitate asa cum spui tu.Dar sa nu -mi vii cu nume de politicieni si alti functionari care ,stim cu toti de ce sunt in stare.
7
0
Ce aveti mai idiotilor de mai jos? Firea a fost votata de o mare majoritate bucuresteana,nu de constanteni. Plangeti la morminte straine,idiotilor ! Si pe urma voi sunteti admiratorii aiuritilor care urla pentru sprijinul celor care fac tara de cacat? Bravo,inteligentilor! Sa traiasca securistii si procurorii care isi bat joc de nevinovati,care distrug familii,care aduc oamenii la sinucideri? Bine,sa aveti parte de ei atunci,sa vedeti si voi cum este !!!
2
7
gabi ...te vreau.pe centura
3
1
ce realizari, concret, targuri, concerte, beculete, totul dar absolut totul, din banii nosrtri. Copii ce mor zilnic, lipsa medicamentelor nu este prioritatea lor. Cine vrea distractie , sa se multumeasca cu ea, dar cand vor ajunge dependenti de medicamente ptr care nu le ajung banii, sa se duca la concertele asigurate de firea
5
2
are realizari , va doare ! toti cacatii care o barfeasca sa treaca la laba de zi cu zi , atat pot face , sau gurita ...!
2
13
O curveta moldoveanca, o parasuta... Da tonul la mitinguri !? Daca asta vreti hotilor si penalilor, veti vedea ce va fi. Poporul chiar nu va mai suporta si voi nu realizati, nu intelegeti... E greu, e greu cu pesedeii, veti rupe si alianta, caci Tariceanu nu doreste mitinguri. Da, inceputul sfarsitului !
9
2
Pandele pregateste autobuzele cu enoriasii de la Cuvioasa!Da stimati enoriasi,daca v-au placut sarmalele si vinul moca,acum imbarcarea si la zbierat aiurea-n piata.Aveti totusi grija ca lumea este tare pornita pe grupul de mafioti care va impinge de la spate.
9
1
Dupa ce termin eu...
3
0
Draga de ea, pana acum a supt-o doar in birou, acum s-a emancipat! Vrea s-o suga in vazul lumii, ce daca se face de cacat, curva-i tot curva!
10
1
Fosila abramburica e trufanda pe langa firea. Buna rau abramburica
8
1
Au mancarimi in cur pesedistii ! O sa le punem sare si piper ...Parazitii !
16
2
boarfa pesedista
16
1
aia din spate e buna rau
2
3
Ai dat tonul la revolutie?daca asta vrei ,o sa fie mai ceva CA in 1989 ,hoato,si tu si puscariasul de Pandele,numai la furat VA e gindul,dar poporul,nu doarme,stie ce are de facut,panaramelor
22
1
mitingul bucuresti- ulfov se va tine in bucuresti--- a hotarat fanilia de primari pandele firea- Nu va este rusine, cerl putin aveti bun simt si tyaceti ptr a nu inrai oamenii si asa umiliti de voi. Banii lor, pe pomeni electorale, beculete, targuri platit, pe bani grei, cantareti, . Spitalele, cine se ocupa de ele, de bebelusii ce mor zilnic, cine raspunde? la puscarie cu voi
18
1
si ce? s-a legalizat hotia ca sa sarbatoriti?
18
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108