REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Firea s-a dezlănțuit la adresa lui Dragnea: 'În ultimele zile, a vândut poziţia de preşedinte PSD Bucureşti mai multora'

Firea s-a dezlănțuit la adresa lui Dragnea: 'În ultimele zile, a vândut poziţia de preşedinte PSD Bucureşti mai multora'

Replica API 6 septembrie 2018 | 00:36 427

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat miercuri că în ultimele zile preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, ar fi "vândut" mai multor persoane funcţia de preşedinte PSD Bucureşti, adăugând totodată că se aşteaptă ca acesta "să scoată la licitaţie" şi funcţia de primar general.

"În ultimele zile, domnul Dragnea a vândut poziţia de preşedinte PSD Bucureşti mai multora. Mă mai aştept să o scoată la licitaţie şi pe cea de primar general. Numai că aici e un pic mai greu", a precizat Firea, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la sediul Primăriei Generale, conform agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
@europeanu mai avem si clone sper ca stii termenul !Dar ce inseamna statul de drept ,nici nu au carait aia din Madrid care au demonstrat impotriva PM Dancila fugeau cu morcovul in cwr de le sfaria calcaile urmariti cu dubele de politiei ,acte confiscate si sa vezi amenzi , au crezut ca le merge ca in Romania Romanii nu se lasa daca nu se fac de cacat si pe afara Felicitari politiei spaniole, jandarmeria romana caiet pix si luati lectii.Europeanu suge cacatul pesedeilor Mwie europeanu si celor pe care ii sustii ,multa, multa mwie de la toti pesedeii si alde .Sunt generos Firea iti apartine
3
3
Nimic mai frumos decat sa vedem cum se mananca intre ele javrele psd-iste!!!!
3
2
de teleorman e in cacat pana la mustacioara.mai ia o gurita de aer,una de cacat pana oboseste si se duce la fund.
1
2
asta care si- o tragea cu altul in timp ce barbat-su agoniza bolnav de cancer! dragnea a fost idiot ca sustinut putoarea sholdoveanca la primarie, la ce sa te astepti de la o asemenea jigodie?
4
1
cand ma-ta facea sex cu arabii , tu aveai o bona moldoveanca pe care o puneai sa te invete limba romana , tu stiai doar arabeste . Ce zici daca ma-ta s-a pensionat , te dam pe tine la turci , ca lor le plac astia cu curul mare si dobitoci ca tine !
5
2
mishule de ce-l faci pe taticul tau infractor ??? Vrei sa ti-o dea si el la muie ??? Ca de la mine iei numai cacatul in gura pesedistule prost. Muie dragnea,muie firea,muie pesede !!!
2
5
De ce l-am impuscat pe Ceausescu! Ca sa conduca tara un HOT penal inconjurat de alti hoti penai!! Aveam o economie dezvoltata, oamenii erau egali si traiau bine, acum avem o mana de hoti milionari in euro sau dolari si, 90% saraci pamantului. Robi in tara lor. Aia care traiesc bine, sa voteze psd, ceilalti sa-i ia cu parul sa-i faca sa se ascunda singuri in puscarii de furia poporului pe care l-a jefuit.
3
0
Mai jegosule , pe ce lume traisesti ? Esti infestat cu pesta porcina sau esti vreun beneficiar de ajutor social sau ai primit 10 lei la pensie ? Sau poate esti infestat de ''CIUMA ROSIE "? Sau bei pisatul de la Antene ? Mergi blegule la munca cinstita si nu mai privi la Antene si Romanii tv , ca se urineaza aia pe tine !!!
4
0
Este greu de acoperit eticheta de criminala
3
0
Toate functiile din politica se vand. Cat a dat nea Pandele la PSD pentru a avea voie nevasta lui sa fure din greu? Toate functiile de unde se poate fura de la stat se cumpara cu avans si apoi cu procent din jaf.
10
1
Dihorul Venetic Homosexual de la Cotroceni Chiolhannis 6 Case Penale va fi suspendat si apoi DEMIS de Poporul Roman.Dihorii Activisti Neonazisti Hastago-PNL-epre se vor tavali in chinuri cand va disparea de la Cotroceni Dihorul pe invers Chiolhannis
3
14
A cantarit gresit sfatul lui Pandele care i a zis sa atace acum Dragnea fiind slabit dar nu au luat in calcul sclavii din jurul lui care sunt niste argati pupincuristi gen cap de pula codrin stefanescu
13
0
care o fi motivul real al supararii doamnei Firea? si de unde a prins curajul sa incalce legea tacerii?
13
0
Ta-ai trezit tarziu Firea!! N-ai ce sa-i mai faci infractorului Dragnea s-a asigurat bine printre slugi submisive!
15
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108