REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Fiu de politician săltat după ce a bătut un poliţist

Fiu de politician săltat după ce a bătut un poliţist

Replica API 15 iulie 2016 | 00:14 269

Fiul unui politician, săltat de mascaţi. Beizadea din Hunedoara a bătut un poliţist într-un bar. Şi nu se află la prima abatere, este judecat şi într-un dosar de proxenetism unde a primit o primă pedeapsă de 3 ani de puşcărie.

Doi tineri din Petroşani, dintre care copilul unui fost candidat la Primăria Petroşani, au fost ridicaţi de acasă, miercuri dimineaţa, de mascaţi, după ce cu o seară înainte ar fi fost implicaţi într-un scandal cu un poliţist pe terasa unui local din Petroşani.

Daniel Pleşcan, unul dintre tineri, a ajuns, miercuri, puţin după ora 14 la sediul Poliţiei din Petroşani, unde a fost dus cu mandat de aducere, iar după mai multe ore de audieri acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

Mama tânărului, Dorina Pleşcan, a declarat pentru Gazeta de dimineaţă că incidentul a avut loc la Peter's pe fondul unei tachinări şi a consumului de alcool.

"Poliţistul (Sorin Şerban – n.r.) era la o masă alăturată şi îl filma pe fiul meu. Nu ştiu ce schimb de replici au avut ei acolo, ştiu doar că l-a întrebat de ce îl filmează. Am o filmare în care poliţistul îl filma. Astăzi (miercuri – n.r.) au venit cu mascaţii direct după el. E normal aşa?", se întreabă Dorina Pleşcan, mama tânărului, fost consilier local şi fost candidat la Primăria Petroşani.

Încătuşat, Daniel Pleşcan a precizat că nu este vinovat, nu l-a lovit pe poliţist. Alături de Daniel Pleşcan la sediul poliţiei a ajuns şi un prieten al acestuia, care îl însoţea noaptea trecută pe terasa localului. Roger Fociac a fost şi el audiat la sediul poliţiei.

Citeşte mai mult pe RTV.NET.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108