REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° ConstanÈ›a Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° ConstanÈ›a Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

FLAGRANT! Un individ s-a MILOGIT de un POLIȚIST din CONSTANȚA: 'Îți dau BANI!`

FLAGRANT! Un individ s-a MILOGIT de un POLIȚIST din CONSTANȚA: 'Îți dau BANI!`

Replica API 20 august 2020 | 10:11 3707

În cadrul unei acțiuni organizate în stația CFR Constanța, la data de 15 august, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, ag. Nicolae Medeleanu, din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, a observat un autoturism care se afla oprit la o distanța de mai puțin de 25 de metri de trecerea de pietoni, împiedicând circulația vehiculelor. Polițistul l-a identificat pe conducătorul auto, ca fiind un bărbat de 32 de ani, din Eforie Nord, iar în urma verificărilor s-a constatat faptul că acesta nu deține asigurare obligatorie RCA valabilă, fapt pentru care i s-a pus în vedere că i se va aplica o sancțiune contravențională, de 1.000 de lei, și i se vor ridica plăcuțele cu numere de înmatriculare și certificatul de înmatriculare.

Agent Nicolae Medeleanu

Ulterior, un alt bărbat, prieten cu persoana sancționată, s-a prezentat la locul în cauză, arătându-i polițistului o poliță de asigurare încheiată în ziua respectivă, valabilă din data de 16 august.

În aceeași zi, polițistul a fost contactat de cel de-al doilea bărbat, care i-a spus că ar dori să aibă o discuție personală cu acesta, cu pretextul ca plăcuțele cu numere de înmatriculare să îi fie restituite, iar în schimbul acestui lucru, polițistul va primi o sumă de bani.

Fără să stea pe gânduri, ag. Medeleanu Nicolae a anunțat Serviciul Județean Anticorupție Constanța, iar bărbatul respectiv a fost surprins în timp ce îi oferea polițistului 300 de lei, pentru a-i înapoia plăcuțele cu numere de înmatriculare, dar și certificatul de înmatriculare.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce fetishuri ai nebunule... astia cu burta nu ti mai plac homosexualule
0
0
fapta ca fapta dar poza cu milimilitianul zici ca e din filmele cu baieti hahaha
4
0
Daca dati o spaga la un gabor din Roumania trebuie sa fie consistenta adica minim 1000 euro.Noi cand livram spaga fetitele noastre sunt asigurate sa isi faca treaba si mai bine in uniune sa trimita mai multi euro si noi sa traim ca belferi fara o zi de munca.Iar prostimea la munca cu minim pe economie...asta este viata de interlop and proxenet in Roumania.De ce nu se atinge politia romana de noi ?.Cati ca noi au fost arestati ?.
3
3
Nu mai incercati sa dati spaga ca nu mai merge. Nu mai tine vrajeala.
5
0
a fost spaga prea mica
5
2
Bravo lui! Vertical!
8
2
Jos palaria pentru politist. Prezentabil, cu muschi si fara burta. De politisti de genul acesta avem nevoie! Bravoooo
7
4
Daca -i dadea 300 euro nu mai umbla cu para asa pentru suma mica......
3
9
Din pacate mentalitatea veche nu este inca perimata, nu zic ca politistul nu a procedat corect, din contra, dar parca ar fi fost mai bine daca i-ar fi spus individului ca nu este legal , moral si corect sa procedeze asa si ci ca ar fi bine sa nu mai procedeze asa niciodata decat sa-i faca cheie si sa-l trimita la puscarie ptr o chestie relativ banala. Nu asa se va starpi coruptia. Din pacate preventia a disparut in totalitate. Iar politisti de calitate ca domnul in cauza sunt foarte putini...
13
4
De asemenea oameni avem nevoie , nu de corupti , jos palaria !
11
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108