REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Flick, surpriză romantică pentru soția lui! Fotografia celor doi, văzută pe ecranele unui magazin comercial

Flick, surpriză romantică pentru soția lui! Fotografia celor doi, văzută pe ecranele unui magazin comercial

Replica API 25 februarie 2021 | 00:00 1349

Flick a demonstrat în repetate rânduri că este un romantic incurabil, iar de această dată a dus totul la un cu totul alt nivel! Omul de radio și-a surprins soția afișând una dintre fotografiile lor pe ecranele uriașe ale unui magazin comercial din Capitală, scrie spynews.ro

Flick și Denisa Filcea formează un cuplu care nu se sfiește să arate întregii lumi cât de mult se iubesc. Cei doi își fac tot timpul cadouri și pregătesc cele mai romantice surprize, iar fanii de pe rețelele de socializare sunt complet invidioși pe povestea de dragoste unică pe care o trăiesc.

De când s-au cunoscut, Flick și frumoasa orădeancă au știut că sunt suflete pereche, iar la scurt timp au decis că nu mai au de ce să aștepte și au făcut marele pas. Denisa Hodișan a devenit oficial doamna Filcea, nume pe care acum îl poartă cu mândrie peste tot, în orice moment. Cei doi „porumbei” sunt tot timpul împreună și nu ratează nicio ocazie de a-și declara iubirea în mod public.

Împătimiți ai sărbătorilor dedicate dragostei, Flick și Denisa Filcea au sărbătorit Dragobetele în scrisori de iubire, poezii romantice și buchete uriașe de trandafiri. Dacă până aici totul pare clasic și comun, omul de radio a decis să ducă totul la un nou nivel și și-a surprins din plin partenera de viață. „Domnul Rimă” a recurs la un gest măreț, care să nu fie uitat prea curând.

Prin urmare, omul de radio a decis ca poezia sa de dragoste către soția lui să nu fie citită doar de către aceasta, ci și de un oraș întreg. Astfel Flick a aranjat ca fotografia lor de cuplu, urmată de câteva versuri scrise din inimă să fie afișată pe ecranele uriașe ale unui magazin comercial din Capitală, fiind vizibilă de către orice trecător din zonă.

Denisa Filcea a fost complet fascinată de gestul măreț al soțului ei și a rămas fără cuvinte. Bineînțeles, fanii de pe rețelele de socializare au fost martorii surprizei de proporții organizate de „Domnul Rimă”, fiind complet vrăjiți de ideea curajoasă a omului de radio pentru luna iubirii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cine mai e si oparitul asta de "flick" de unde l-ati mai facut vedeta si pe poponarul asta .
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468