REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
10.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Florin Cîțu a IZBUCNIT: cere REDUCERE de buget în TOATE ministerele

Florin Cîțu a IZBUCNIT: cere REDUCERE de buget în TOATE ministerele

Replica API 2 februarie 2021 | 20:51 2132

Premierul Florin Cîțu cere reduceri de buget la toate ministerele. Cîțu e nemulțumit de sumele cerute de miniștri pentu bugetul din acest an și spune că ținta guvernului e să reducă cheltuielile și să eficientizeze activitatea.

"Sunt foarte mulți bani care se duc în sănătate. 65 de miliarde în sănătate, numai anul trecut. Trebuie să vedem cum sunt cheltuiți. Miniștri trebuie să vină cu măsuri de reducere de cheltuieli pentru ministere. Dacă nu vin, vor fi reduse cheltuielile și vom face modificări. Există o anumită rezistență la a face reforme, dar asta e mandatul acestui guvern. Anul trecut am stabilizat economia", a declarat Florin Cîțu, conform știripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
coruptiaucide
0
0
Acest nimeni propulsat?
3
1
Din pacate romanul uita repede si este las!Am sau au vrut schimbare ,uitati ca o avem!Salariile au inghetat,pensiile de asemenea ,iar alocatiile mai au de asteptat pana vor creste.Desi s-au facut imprumuturi imense ,banii nu se regasesc nicaieri!
3
1
Sa nu uiti, Darie. La alegerile urmatoare. Desi pana la primele urmatoare alegeri sunt peste 3 ani. Pe asta mizeaza nenorocitii de la guvernare, pe uitare. Le vom demonstra ca se inseala si vor plati.
4
1
Nu mai ai cu ce plaati datoriile facute??? Oamenii merita ce au votat, spitale cu morti, ministrre fara bani, si ce o mai fi!! Dar eu ma intreb ceva??? Unde sunt tinerii frumosi,unde e diaspora care venea sa protesteze?? Acum va dati seama cemanipulati ati fost??
8
1
Mie imi e dor de PeSeDe, voua ?
9
1
Mai ales la sanatate, ce mortii ma-si, daca tot reducem. Hai multa muie cacitule.
12
0
da la ASF, la Avocatul poporului, la Consiliul concurentei si la alte agentii unde sunt salalarii imense nejustificate de ce nu se uita catu preputu!!
20
0
are dreptate citu asta ,prea multi bani la sanatate,prea multe spitale covid care freaca motanul,in timp ce bolnavii cronici nu-si gasesc pastilele,ce mai tura vura,bolnavii nu se vor mai interna ,se vor duce direct la crematoriu,a se evita totusicea machidoneasca din tulcea ca-i arunca in mlastina
14
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212