REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
11° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Florin Cîțu lansează ACUZAȚII grave: PSD VINDE ROMÂNIA!

Florin Cîțu lansează ACUZAȚII grave: PSD VINDE ROMÂNIA!

Replica API 28 iunie 2020 | 00:06 2007

Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, este de părere că PSD întocmise un plan prin intermediul căruia intenționa ”să vândă România”. Cîțu arată că PSD ar fi urmat să reducă drastic numărul bugetarilor, dar și alte măsuri extrem de dure.

”PSD vinde România! Trebuie să știți ce vrea să facă PSD cu România. De două luni de zile PSD ne amenință cu moțiune de cenzură și mă acuza că îndatorez România. Explic în fiecare lună unde se duc banii pe care îi împrumutam.

De ce este PSD interesat de acest subiect?

Este simplu. PSD are un plan pe care vi-l prezint astăzi.

Acest plan urmează să fie propus și aprobat și în congresul PSD care urmează.

Anul trecut în octombrie, în numele PSD, fostul ministru de finanțe a prezentat un document în ședință de guvern prin care propunea, nici mai mult nici mai puțin, vânzarea la reducere a României.

În documentul respectiv se propunea cel mai mare împrumut din istorie pentru a acoperi gaura din buget generată de creșterea pensiilor. (vezi poza)

Vă atrag atenția asupra a două lucruri:

1. Au știut în permanenta că nu bani să plătească creșterea cu 40% a pensiilor.

2. Au știut că nu au bani pentru plata salariilor în sectorul bugetar.

Atenție!

Iată ce prevedea planul negociat de PSD și aprobat de guvern:

- reducerea cu 30% a personalului bugetar

- reducerea cu 20% a cheltuielilor primăriilor și cheltuielilor județene

- privatazirea CEC și EXIM BANK, cele doua bănci de stat

- privatizarea companiilor din sectorul energetic

- privatizarea parțială a sistemului sanitar

- reducerea arieratelor companiilor de stat

- aplicarea OUG 109 pentru toate copaniile de stat și regiile autonome

- Înghețarea salariilor în sectorul bugetar pentru 2 ani de zile.

ȘI atenție mare, Prorogarea creșterii punctului de pensie din septembrie 2020 până în septembrie 2021.

Înțelegeți cât de mare este ipocrizia acestui partid? PSD a fost de acord cu toate aceste condiții în timp ce de trei luni de zile țipă în gura mare că ei se gândesc la pensionari și alții nu. A venit momentul să demascăm minciuna PSD și românii să știe adevărul. Acesta este planul PSD pentru Romania aprobat încă de anul trecut. Și asta îi așteaptă pe romani dacă votează PSD.

PNL a demonstrat că poate face față acestei crize duble, de santate și economie, fară să cedeze nimic din independența politicii economice și fiscale.”, a scris Florin Cîțu.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
MUIE PNL MUIE PNL MUIE PNL.
4
10
dobitocul asta a citit in realitate programul PNL daca vor fi votati, ca la cel al PSD nu avea cum sa ajunga si oricum masurile luate el si gasca lui sunt mai aproape de acest program decat ce a facut PSD-ul asa ca beliti ochii in cabina de vot!!!
2
11
Tara de prostolovani penelizati.
6
11
psd asta face zilnic dupa revolutie , mai nou si celelalte psd-uri fac la fel
5
4
Uitati-va la maidanezul asta! Pe ce maini a ajuns tara asra
9
11
Ciuma rosie va vinde tara si voi tot prosti sunteti, la sparanghel cu voi, sclavilor
7
10
Hoti striga hoti !! Ati ajuns la guvernare prin jmecheriile facute de plavan si nu prin votul popular !! Sa va vedem rezultatele la alegeri , bineanteles sa nu fie masluite !!
6
12
Ar trebui sa fii nebun sa mai crezi ceva din ce spun astia de la PNL . DEZASTRU este un cuvant prea bland pt parjolirea intregii tari conduse de lepra galbena. Cum naiba sa mai comentezi de un.partid aflat in opozitie, cand ati condus tara fara parlament. Numai securistul de base , presedinte jucator a mai facut asta si ne-a intors in urma cu 20 de ani
8
13
PNL voturi 10% la revedere!
11
12
Bagabontule cu sute de hectare ciordite si seful tau cu 7 case manglite puteti sa pupati in poola pesedeul fara sa va aplecati?.
9
13
Amice Muie Psd :Multa Muie sa-i zici Ciumei Galbene de PNL-isti Ca Merita pe de plin Multa Muie si Lasa in Pace Psd-ul ce Rau ti-a facut Tie si nu mai Injura ca Taranul Prost de la Vaci si stai cuminte in banca. Ca de nu-ti dau doua dupa ceafa de nu te vezi bai Maimutoi Tolomac si blegoman!!
13
16
Pai , plecati de la guvernare!
16
16
muie pnl si la toti sustinatorii acestora
15
18
Muri-ar ma-ta de avorton, tu vorbesti Citule ? TU?? Mars in gura ma-ti de jigodie ordinara. Cu tactu ala cum ramane ma nenorocitule?
10
22
Greu de crezut!
9
3
Faceti o data ce aveti de facut! Nu mai plasati pisica moarta de la unii la altii! Suntem toti in kkt pana la gat! STATUL cheltuie mai mult decat are si in curand o sa se duca pe copca.
18
5
mananca din nou cu polonicul
17
17
Dupa alegerile parlamentare din 2020 toti pesedeii se incoloneaza si merg in lagare de munca.Heil Iohannis
18
21
IAR NU TIAI LUAT MEDICAMENTELE
21
19
MUIE PSD SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR PSD
21
32
Zilnic sa asezi latzele alea naclaite, gandind ce cacat sa mananci azi ca sa incerci sa tii la prosteala romanii. Singurul efect cert, daca o tine in ritmul asta, e ca o sa ii puta gura pe viata. Dar doar pe ma-sa o incurca treaba asta, cand o pupa de Craciun. Nimeni altcineva nu se mai uita in gura lui.
22
21
Catu acesta arunca pe piata caractere nepermise...
22
15
Buna asta. Trebuie tinuta minte. Hahahaha
10
17
Aia de la PSD era a ma-tii. A uitat sa si-o ia la plecare. Desi venise plangand ca are nevoie de ea pentru tine.
15
22
droguri la peneteu masina de scris automata la peneleu si MUIE la pesedeu
18
18
La pesedeu. Prietenii stiu de ce.
22
28
Treci, in mortii ma-tii, si munceste. Ca d-aia te-au bagat liberalii la APC. Sau doar te-au obligat sa stai pe net in timpul programului si sa dai minusuri la comentarii care nu convin partidului?
25
20
Bai nene asta chiar e nebun. Astia conduc tara si tot spun ca alti fac nasoale....As vrea sa l vad sef la un srl cu 5 angajati , sa vad de ce e capabil....Sunt convins ca si cand o fute cineva pe nevasta sa tot PSD ul e de vina....Rusinos...
32
25
ne iau de prosti. A iesit ala de la USL ca jegul de Citu impreuna cu muistul de sot al lui Goerghiu si cu Orban au pus la punct un plan sa vanda CEC si EXIM Bank. Acum dau vina pe PSD? Serios acum, cat de prosti ne cred astia?
35
24
Aveti un nume predestinat acestei pandemuius coronamuius.Sa plecati in plmea de derbedei hoti escroci,ciorditori de paduri si manglitori de case.
33
25
asta au facut sunt specialisti in vanzari paduri terenuri fabrici falimentate inclu de medicamente somaj enorm furtisaguri sforarii si ei stau in palate mananca caviar se plimba la monaco etc etc nu le ar muri m,ulti inainte la pesdisti
26
32
Da va puteti da demisia.Din cate stiu eu nu v.a ales.nimeni.A.ti venit cu japca la guvernare si atat stiti, nu avem bani pt nimik.Da cum se face ca ciuma rosie avea bani si voi nu?.cei mai mari hoti voi sunteti, in frunte cu plavanul prost de iohanis
36
31

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212