REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Florin Cîțu se răfuiește cu pesediștii: Începe reforma în toate cotloanele statului, oprim furtul PSD-ist

Florin Cîțu se răfuiește cu pesediștii: Începe reforma în toate cotloanele statului, oprim furtul PSD-ist

Replica API 2 martie 2021 | 22:20 1692

Premierul Florin Cîţu a declarat, luni, în plenul reunit al Parlamentului, la dezbaterea proiectul de buget pe 2021, că se începe reforma în "cotloanele" statului şi opreşte "furtul pesedist".

„Fără modestie vă spun că acest buget e cea mai importantă realizare de când am început această guvernare. E primul buget al acestui mandat de 4 ani al unei guvernări de centru-dreapta şi o să mă asigur, alături de colegii mei, că o să fie o guvernare de succes care o să aducă o viaţă mai bună pentru toţi românii. O să reuşim şi vom aduce reformă şi investiţii. Bugetul are două elemente definitorii la care eu ţin foarte mult – începem reforma în toate cotloanele statului român. Oprim 30 de ani de furt pesedist din buget, din bani publici. Şi al doilea, drumul României e în Europa şi alături de partenerii noştri din Alianţa Nord-Atlantică. Garantăm românilor securitate”, a declarat premierul.

„Cea mai proastă veste pentru voi cei de la PSD este că nu vă veți mai puteți îmbogăți ilegal cu bani de la buget, își dau seama că nu mai pot fura. De aia țipă și înjură”, a adăugat premierul, scrie știripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
coruptiaucide
0
0
Citi e un retatd ca toti votantii PNL, si inca ceva pt asta de la 21.14, sa o fwtem pe mata
2
0
cacatul moale la lins !!! Cu limbutza !!!
1
1
Incepe cu piticul porno de la mangalistan spaima padurilor! Borfasu asta isi bate joc de tot! Cine dracu l.a votat pe radu caca cristian? Mana sus si la colt pe coji de nuca prostilor
1
0
Incepe ba citule cu taierea pensiilor si salariilor speciale,pensionarea la 65 ptr Toata lumea,desfiintarea issj,banii furati platiti de fierea gabi la judecatori sa-i fie IMPUTATI! Incepe in plm odata,da afara din trintorii bugetari,taie supliment de antena,calculator,praf,rusine ,jena,stres. Nu-i convine,sa plece,asta e fisa Postului! Incepe in plm odata. Si tu ,ba Chitac,amiralul melcilor!
3
3
Praslea cel voinic:
4
0
Nu va mai certati ba prostilor! Ca iese lumea in strada...!
8
6
Foarte bine, asa sa faceti!
9
6
citule,bitule numai au loc pesedei la furaciune din cauza voastra a peneleilor care va sa zica,chestia este, ca si voua, nu le mai trebuie sa fure ci sa pastreze ce au furat deja,de exemplu beneficiarilor de pensii spatiale ii mai intereseaza cresterea acesteia sau dublarea ei,nu in mod normal ,mai putin nasty borat care a beneficiat pana acum de 3 feluri de pensie speciala,deci cei mai multi vor sa-si pastreze furaciunea chiar si in bataia de joc a populatieiei ,a legii si constitutiei,asta este de vazut nu ca nu-i mai lasati voi la trocul statului
7
7
coruptiaucide
12
2
PeSeDe a luat pielea de pe noi. Liberalii sa ne dea pielea inapoi...
16
12
Catuleeee , ne este mult mai bine cu Psd-u la putere, voi ne luati si pielea de pe noi ...
24
7
La toti borfasii din pnl FUCK you kwj,Citu,arafat,vela si alti DERBEDEI precum cimpeanu turcan,voiculescu
18
5
Pai aproape 15 ani tara a fost condusa se de gasca care se afla in actualul PNL, dar un lucru e sigur ca a fost condusa in toti acesti ani de securisti, de aia e jaful asta incontinuu.
22
3
stiti ca nu sunteti buni de nimik si furati cat m ai puteti ,ca nu prea o sa m ai apucati sa stati la conducere prea mult timp ,dar nu scapati.
20
7
Aia nu au furat in ani cat a-ti furat voi in cateva luni golanilor !
28
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108