REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Florin Cocargeanu crede că se poate ajunge până la revocarea sa

Florin Cocargeanu crede că se poate ajunge până la revocarea sa

Virgil STOIAN 15 martie 2023 | 00:00 2064

Primarul Vergil Chițac a luat o decizie vineri, 10 martie 2023, de a-i retrage viceprimarului USR, Florin Cocargeanu, atribuțiile pe care acesta le îndeplinea în funcție, pentru că a votat împotriva unui împrumut pe care primăria dorea să îl contracteze. Reporterii Replica de Constanța l-au contactat pe Florin Cocargeanu pentru a afla cum își desfășoară activitatea fără atribuții, dar și dacă ar putea urma altă ”pedeapsă” mai mare, adică o eventuală revocare.

Florin Cocargeanu crede ca se poate ajunge pana la revocarea sa Florin Cocargeanu

Florin Cocargeanu a spus că nu este prima oară când nu are atribuții, însă o să iasă pe teren și o să aibă mai mult timp pentru audiențe: „A mai fost o perioadă în 2021 când vreo 2-3 săptămâni nu am avut atribuții, pentru că au fost făcute modificări. Acum au fost retrase, vom vedea ce va fi. Eu îmi fac treaba. O să ies pe teren, o țin audiențe cu cetățenii, o să-mi extind programul de audiențe.”

În privința deciziei primarului de retragere a atribuțiilor, viceprimarul a declarat că nu a primit nici o motivare din partea acestuia, ci doar postarea făcută de edil, însă hotărârea poate fi atacată: ”Teoretic, ea poate fi atacată. Nu am luat o decizie în acest sens. În acest moment încă analizez. Abia pe 13 martie am primit decizia, cu data de 9. Într-adevăr, este menționat pe ea că poate fi atacată, nu am luat o decizie în sensul acesta. Nu am primit nici o motivare, în afară de ce s-a pus în acea postare de pe internet, de vineri, la dispoziție nu a fost atașată nici o motivare.”

Florin Cocargeanu crede ca se poate ajunge pana la revocarea sa Vergil Chițac

Florin Cocargeanu nu se aștepta la această decizie a primarului însă crede că se poate ajunge până la revocarea sa din funcție: „Primarul este PNL, decizia este văzută ca atare. Am fost luați prin surprindere, nu prevedeam chestia asta, dar acum cine știe. Având în vedere că unul dintre colegii noștri a avut acele voturi care nu au fost conforme cu noi la ultima ședință de consiliu local, se poate întâmpla să fie și revocarea mea din funcția de viceprimar. În momentul de față, după ce mi s-au ridicat atribuțiile, poate fi și asta. Revocarea trebuie motivată mult mai bine, în codul administrativ așa scrie, că trebuie să fie motivată temeinic.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mweeeeeeeeusr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! poponari imputiti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
0
ai o mecla de samibagpula. 2% si sa dispareti davan sange de ciorbarii dreq
2
1
Useristii trebuie starpiti politic.
3
1
noi speram sa ajungi la pirnaie si sa recuperam banii furati de tine!
4
1
Draga USR , iti scriu cu regretul unui fost votant de-al tau si ma intreb cum ai ajuns in situatia de a promova in functiile publice tot felul de nulitati ?!? Unde este meritocratia atat de clamata in timpul campaniei electorale , cum este posibil ca USR Constanta sa fie condusa de niste persoane mediocre si tot ceilalti membri sa accepte aceasta situatie ? Cocargeanu este doar un exemplu de politruc ipocrit , sa nu uitam insa de Caragheorghe , Ochiulet , Garip , Gima sau Badea Cerasela . Voua chiar nu va este rusine , cu ce proiecte finalizate o sa va prezentati in fata constantenilor la sfarsitul actualului mandat ?
14
1
Azi avem CONSTANȚA ALTFEL
5
1
Domne nu pot sa ma decid ... au aparut de la Adidas niste incaltari de alergat alb cu portocaliu frumosi rau . Acum si Nike au misto . Ce parere aveti domnul Cocargeanu
7
1
Războiul nulitatilor!!! O nulitate a ridicat atribuțiile altei nulități! Păcat de urbea/comuna noastră!
9
1
Cocargene ai decalotat-o frăția. Tre sa găsești de munca la privat la stat nu mai merge cu frecat menta. Încearcă munca nu a omorît pe nimeni. Închei asa ALUPIGUS toata
12
1
Trist despre USR... au creat impresia la început că poate e ceva de capul lor, dar din păcate absolut toți sunt doar niște nulități. Dovada concretă e CV-ul de pe site-ul primăriei, aruncați o privire și veți vedea că nici unul nu are o profesie, doar simpli vânzători cu amănuntul sau tot felul de afaceri care nici nu știi ce fac. Păcat!
13
2
Astia de la usere zici ca au nume de id.ioti. Si fete de hand.icapati. Seamana toti cu personaje din Harry Potter. Cica sunt cinstiti. He he he! Niste frustrati. Hoti care se vandvpe o friptura. Fripturisti. Dar cinstiti. Ha ha ha! Plecati ma draq afara si redeveniti statui.
13
2
Domnu' Vice, esti un mare 0 d.p.d.v. politic. In schimb ne poti consilia cu ce sa ne incaltam acest sezon. Un ghertoi.
14
1
O sa vedeti ca replika va inchide in curand comentariile in acest articol. Dl vice cred ca ii suna cand vede ce spune lumea, nu suporta adevarul. S a intamplat si in trecut cu alte articole despre el
11
2
Florin efectiv nu intelege ca e greu sa treci de la vandut pantofi la viceprimar fara sa ti iei hate. Pentru ca normal, intr o functie atat de importanta ar trebui sa ai alta experienta in spate
13
0
Cocargene , esti doar un oportunist mediocru al carui singur scop a fost negocierea unui post caldut in administratia locala . Te-ai integrat perfect in mizeria din Primaria Constanta , ascuns intr-un birou , fara sa faci nimic notabil pentru constanteni. Putin iti pasa de votantii USR , la cum atata orasul activitatea ta si a colegilor consilieri din USR s-a rezumat la un dispret total fata de promisiunile facute in campanie. Demisia ta ar fi fost un gest de onoare , in schimb te-ai complacut in acelasi dolce far niente incasand din bugetul local niste bani nemeritati . Pe tine te doare mai mult faptul ca ai putea pierde toate privilegiile de care beneficiezi in prezent , esti la fel ca toti ceilalti politruci ticalosi din PSD si PNL , o secatura !
19
1
Motivația cea mai temeinica este ca înainte ai vândut adidași Nike prin mall deci n ai nicio pregătire temeinica care sa te motiveze hihi acum ai mai mult timp liber sa ieși pe teren deci o ma mergi direct la mall ca acolo e de tine aaaaaa poți sa ții și audiențe la vânzătoarele de la Cora
11
1
Băi baiatule, oricum ești in plus acolo. USRul, plin de figuranți și frustrați o ia în bot peste tot. Cu toate astea ...nu se lasă...zic ei ! De fapt ușor și sigur vor dispare. In sfărșit a făcut și Chițac un lucru bun.
14
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108