REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
14.8° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Florin Gheorghe face MIȘTO de USR-iști: Cîțu are nevoie de CINEVA să STRÂNGĂ SCRUMIERELE

Florin Gheorghe face MIȘTO de USR-iști: Cîțu are nevoie de CINEVA să STRÂNGĂ SCRUMIERELE

Replica API 5 iunie 2021 | 00:37 1705

Faptul că Emil Sămărtinean, membru USR, fost ospătar și agent de vânzări într-o companie de telefonie, a fost numit vicepreședinte cu rang de secretar de stat în cadrul ANAF, a stârnit reacții, mai ales din partea opoziției. Unele mai serioase, altele la mișto, cert este că subiectul a devenit viral. Printre cei care și-au exprimat opinia se află și Florin Gheorghe, fost deputat (PDL, apoi a migrat în PSD) și, ulterior, fost șef al RAEDPP Constanța.

Florin Gheorghe

”Un fost ospătar "uns" vicepreședinte al ANAF! Emil Sămărtinean, membru al USR, a fost numit în funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală printr-o decizie a prim-ministrului Florin Cîţu. Păi nu trebuie să aducă cineva cafeaua, să adune scrumierele, să mai dea cu mătura prin birourile lui Cîțu și Barna!”, a spus Florin Gheorghe.

Emil Sămărtinean

Amintim că Emil Sămărtinean, din cadrul USR, a fost numit în funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, printr-o decizie a premierului Florin Cîțu.

Dan Barna

„Se reproșează clasei politice vechi că aveți tot oamenii ăia și îi rotiți. În momentul în care apare, că nu e situația doar a colegului meu, în care un tânăr care nu a lucrat în sistem și este promovat în spațiul public și administrativ se prăbușește pământul. ‘Păi nu are experiență, nu a mai lucrat, nu a mai făcut!’ Ar trebui să ne alegem o direcție: ori spunem pe ăștia îi avem, nu avem alții și nu ne mai mirăm de rezultate. Ori în momentul în care aduci oameni tineri accepți niște pariuri! Da, e un om care noi ne-am asumat un pariu. E un om care are un mandat de a obține performanță acolo. Dacă nu se întâmplă lucrul acesta nu e nicio problemă și o să fie înlocuit. Evit să dau obiective la televizor. Are obiective și am discutat cu el. Orice spun acum e politicianist”, a spus Dan Barna, la postul Digi24.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
F Gheorghe un tip ok
2
2
Toti incompetenti au ajuns sefi, secretari directori ,ajutori de ministri si de aia suntem ultimile gaini din Europa!
8
0
Asta va fi viitorul primar al Constantei!
10
5
MULTA MWE CU KKT PNL USR
8
5
Tu vorbesti ba impostorule. Acum unde esti? In ce partid mai dai cu limba? Ca le ai luat pe toate la rand.
12
6
Azi la usr, maine la psd si uite asa, mancati kkt unul de celalalt., unde e ciolanul acolo si voi
12
0
Si tragi apa la WC!
10
6
A rupt cladirile orasului. A prapadit tot ce-a putut. O lacusta pesedista. Atat.
14
7
De el a facut viata misto. Plus amanta. Nu te obosi sa te ascunzi. Enceanu stie tor
15
6

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468