REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Florin Piersic răspunde criticilor aduse în urma fotografiei cu Pomohaci: „Nişte hiene!“

Florin Piersic răspunde criticilor aduse în urma fotografiei cu Pomohaci: „Nişte hiene!“

Replica API 23 august 2019 | 00:00 401

Florin Piersic

În urmă cu aproximativ o săptămână un clip video în care marele actor Florin Piersic se strâmbă, pentru a face un selfie, alături de fostul preot ortodox şi cântăreţ de muzică populară Cristian Pomohaci, a făcut înconjurul reţelelor de socializare. Preotul acuzat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un minor i-a cerut lui Florin Piersic să facă un selfie împreună, iar actorul nu l-a refuzat, atrăgându-şi criticile celor care au fost dezamăgiţi de faptul că a acceptat să pozeze lângă Pomohaci.Toate comentariile şi părerile negative au fost citite de către actor şi l-au determinat să ofere o replică acuzaţiilor. Iată ce a răspuns acesta!

Pe 27 iulie, Cristian Pomohaci şi Florin Piersic s-au întâlnit, din pură întâmplare, la Cluj. Preotul acuzat că ar fi întreținut relații sexuale cu un minor i-a cerut lui Florin Piersic (83 de ani) să facă un selfie împreună. ”Mărgelatu” nu a refuzat, așa cum face cu orice admirator. Filmulețul rezultat este greu de privit. Marele actor face tot ce îi spune ”părintele”: se strâmbă, scoate limba, salută admiratorii. Imaginile au fost urcate de către Pomohaci pe contul personal de Youtube şi au strând numeroase comentarii, unele dintre ele negative, la adresa lui Florin Piersic.

Revoltat de cele citite şi sătul de acuzaţii, actorul a scris un mesaj consistent, în care a explicat cum a decurs întâlnirea dintre el şi Pomohaci, dar şi care a fost motivul pentru care a acceptat să pozeze alături de acesta. În concluzie, Piersic a subliniat că oamenii, în general, au devenit mult mai răutăcioşi şi i-a numit pe cei dornici de senzaţional "hiene".

“Deschid pagina de Facebook și sunt întrebat: «La ce te gândești, Florin?». Va spun eu la ce mă gândesc. O viață întreagă, am căutat să va spun lucruri frumoase, să va bucur, să va aduc speranța în suflet, să va descretesc frunțile prea încărcate uneori de griji. Am ajuns astăzi, la 83 de ani, să fiu forfecat în fel și chip și analizat și judecat, de cine mă rog?! Era o vreme când ziariștii erau respectați. Făceau parte dintr-o clasa de intelectuali și nu o dată din rândurile lor se remarcau eseiști, poeți, scriitoride valoare. Astăzi, va las pe voi, cei ce citiți aceste rânduri să le apreciați…«calitatea».

Aflu de prin ziare că sunt fotografii și o filmare cu mine și Pomohaci, că suntem nu numai buni prieteni «de șpriț», ci sunt un membru al familiei lor și tot așa. Mai întâi de toate, eu n-am fost prieten «de șpriț» cu nimeni. N-am avut chestiile astea cu șprițul și cu restaurantele și asta va pot spune toți colegii mei, care mai sunt în viață. Nu cred că în toată viață mea am băut mai mult de cinci sticle cu vin. În al doilea rând, pe Pomohaci l-am întâlnit atunci pentru prima dată și cred și ultima. De unde până unde «mare prietenie»?!

În al treilea rând, după cum bine știți unii dintre dumneavoastră, eu mă fotografiez cu oricine îmi cere și are bucurie să rămână cu o amintire a întâlnirii cu mine. N-am spus nimănui: «lasă-mă în pace». Și ce-i cu asta?! Ce să fac, să îi cer cazier judiciar lui Pomohaci înainte să accept să fac o fotografie cu el?! Să-l întreb înainte dacă este un mare om sau un dezaxat ? Cât de ridicol poate fi?

Maestrul Radu Beligan, Ion Lucian, Dem Rădulescu și atâția alți colegi de ai mei, au plecat din lumea asta triști, decepționați. Refuzau să mai apară, să mai dea interviuri scarbiti de urâțenia lumii în care am ajuns să trăim. Eu am vrut să rămân atât cât voi decide să mai apar, acel Florin Piersic pe care îl știe toată lumea. Se pare însă că va străduiți cu toată puterea să nu se întâmple așa. Sunteți că niște hiene, disperați să răspândiți vești că sunt bolnav, eventual că sunt pe moarte. Sunteți în criză de subiecte de senzație?! Să va fie rușine va spun celor ce nu știți ce să mai speculați, să mă puneți la zid! Și asta de ce? Pentru că găsiți fraieri care să “pună botul”. Nu mai aveți nimic sfânt pe lume!

Celor care îmi transmiteți gândurile voastre bune, va spun că va port în inima. Fiți buni unii cu alții, fiindcă asta e tot ce ne-a mai rămas de făcut! Va țîn la curent cu ce urmează. Prima întâlnire cu «Străini în Noapte» la Timișoara pe întâi octombrie, apoi alte spectacole în țară, iar în sfârșit de octombrie, Tel Avis, Haifa sosesc la voi cu recitalul: «Grădina cu un singur Piersic»!”, a scris Florin Piersic pe pagina lui oficială de Facebook.

Cristian Pomohaci este un fost preot ortodox şi cântăreţ de muzică populară şi religioasă din România. În anul 2017, a fost acuzat de relaţii sexuale cu un minor, iar Sinodul Mitropolitan al Mitropoliei Ardealului l-a caterisit, având în vedere gravitatea faptelor.

Înregistrările audio și mărturiile băieților care au făcut sex cu preotul au revoltat o țară întreagă. Însă, cristian Pomohaci continuă să colinde țara și să cânte muzică populară.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Florin Piersic a trait si traieste inconjurat de oameni buni dar si de ratati cu muci verzi in loc de creier. Nu are de ce sa fie trist,oamenii cu muci la cap au fost mereu si vor fi cat timp e planeta ingaduitoare sa mai tina cu noi toti.Cei mai vahamenti sunt oamenii de cacat,asa e viata. Si cacatii au rostul lor in lume. Unii cacati ajung pe functii mari si schimba destinele altor oameni valorosi,Asa se creaza unele obstacole peste care se trece cu greu,dar se dovedeste valoarea celor criticati pe nedrept si pe de alta parte,cat de cacati pot fi multi din umanoizii zisi oameni.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108