REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° ConstanÈ›a Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° ConstanÈ›a Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Forţa Civică intră şi în bătălia de la Rasova

Forţa Civică intră şi în bătălia de la Rasova

Replica API 5 mai 2014 | 00:00 312

Pe lângă alegerile europarlamentare,

Pe lângă alegerile europarlamentare,

Dublă campanie electorală pentru Forţa Civică. Formaţiunea de la Constanţa a partidului condus de Mihai Răzvan Ungureanu bate judeţul în lung şi în lat, pentru a îndemna constănţenii să se prezinte la vot, pe 25 mai. Mai mult, preşedintele pe judeţ al FC Constanţa, Dănuţ Culeţu, are şi o nouă misiune: alegerile de la Rasova. Stabilite în aceeaşi zi cu alegerile pentru Parlamentul European, alegerile din localitatea Rasova intră în linie dreaptă, cu candidaţi din partea mai multor partide, printre care şi FC. "Ca puncte principale, avem Mangalia, care se ocupă şi de împrejurimi, tot ce înseamnă Albeşti, 2 Mai, Vama Veche, 23 August, Costineşti, toată zona aceea. Avem organizaţia din Eforie, care se ocupă şi de zona Techirghiol, până la Agigea. Constanţa se va ocupa numai de Constanţa, iar Năvodari va avea zonele Lumina, Corbu ş.a.m.d. Avem şi un candidat pentru primăria Rasova şi vom inaugura şi sediul de la Năvodari săptămâna viitoare. Pentru Rasova, Aurel Sandu, este un băiat de la o companie din Cernavodă, care stă în Cochirleni. Am avut o discuţie acum două zile cu el şi l-am convins şi cred că am făcut o alegere bună, pentru că este foarte cunoscut în Cochirleni. M-aş bucura, mai ales că e tânăr şi ar putea avea o perspectivă bună în acea zonă, la Rasova", a declarat Culeţu, pentru "Replica".

De partea cealaltă, PDL are, la rândul său, un candidat, propulsat pentru alegerile de la Rasova la doar zece zile de la înscrierea în partid: Marina Iordache, profesoară la şcoala gimnazială din localitate.

Reamintim că Mihalache Neamţu, primarul comunei Rasova, i-a înaintat fostului prefect, Eugen Bola, demisia din funcţie, pe 6 ianuarie a.c. Instituţia Prefectului a luat act de document, iar rasovenii aşteaptă alegerile parţiale, care vor avea loc concomitent cu alegerile pentru Parlamentul European, respectiv 25 mai a.c.

De menţionat şi faptul că Dorel Alexandru se consideră "marele favorit" pentru primăria Rasova. A fost consilier local pe durata a trei legislaturi. În prezent, exercită ca interimar atribuţiile funcţiei de primar, pe fondul vacantării postului şi doreşte să preia permanent funcţia şi după alegeri.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108