REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Fost ministru al Comunicațiilor, plângere la SIIJ pe numele lui Kovesi. Fosta șefă DNA, acuzată de represiune nedreaptă și șantaj

Fost ministru al Comunicațiilor, plângere la SIIJ pe numele lui Kovesi. Fosta șefă DNA, acuzată de represiune nedreaptă și șantaj

Replica API 21 august 2019 | 01:48 403

Laura Codruța Kovesi

Sorin Pantiș, fost ministru al Comunicațiilor, a depus la SIIJ o plângere împotriva lui Kovesi pe care o acuză de represiune nedreaptă și șantaj. Astăzi, fostul ministru a venit în fața anchetatorilor pentru a da declarații. Plângerea a fost depusă la începutul anului.

El a fost condamnat în dosarul „Telepatia”, cunoscut și ca dosarul ICA.

„Declaraţiile Laurei Kovesi au influenţat în mod direct finalitatea procesului. O bună parte din lucrurile prezentate nu erau foarte bine cunoscute sau foarte bine înţelese în general, ca mod de desfăşurare, ca ilegalităţi şi ca mod de răspundere a fiecărei instituţii a statului. În acest proces nu a funcţionat separaţia puterilor în stat, valabil pentru toate procesele din România. Principalele probleme legate de Kovesi au avut loc în perioada 1 iunie-8 august 2014, pentru că după arestarea judecătorului Stan Mustaţă, dna Kovesi discută despre nevoia accelerării acestui proces, nevoia unei decizii rapide în acest proces, pentru că, vezi doamne, faptele s-ar prescrie în 2014. Un mare fals! Pentru că faptele noastre se prescriu în 2021, conform Noului Cod Penal sau 2022, conform vechiului Cod Penal. Cu toate acestea, dna Kovesi a invocat nevoia accelerării. Totul a avut repercusiuni, din păcate”, a declarat Sorin Pantiş la sediul SIIJ.

Întrebat dacă a fost audiată și Laura Codruța Kovesi, Pantiș a spus că nu știe.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doamna Kovesi este Doamna de fier a Romaniei, a Europei. Felicitari d-na Kovesi!
3
0
Treaba este ca femeia asta a fost bagata in frunte de Basau,deci politic,cu complicitatea altor rahati din frunte. Acume este dificil pentru cei implicaati sa recunoasca mizeria si asta este singurlu motiv de sustinere. Ai gresit,ai cacat steagul,recunoaste si gata,e mai simplu,decat sa te faci de cacat in continuare! In mod normal,muierea asta ar trebui sa dispara din zona fara probleme,sa se apuce de Kurtos Colacs,de mititei,de urmarit cainii fara stapan,orice altceva decat o functie care sa influenteze cumva romanii nevinovati. E doar notorie ,nu si de calitate,ca o sumedenie de femei.
0
6
Tuva-n gura de HOTI! Trebuia sa va intoarceti din puscarie peste douzeci de ani la cat ati furat si cat rau ati facut tarii! Sa n-aveti un ban si sa traiti din munca voastra nu sa va albeasca sparlamentarii PSD cu legilele HOTESTI facute de naparca lui DRACnea, tudorel toader. SIIJ si coada de topor adina florea o sa se aleaga praful de ea in curand dupa alegerile care urmeaza si va spulbera HOTII direct in puscarie.
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920