REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Fostă mare campioană de Grand Slam: Serena este mai bună decât Halep

Fostă mare campioană de Grand Slam: Serena este mai bună decât Halep

Replica API 23 ianuarie 2019 | 00:00 454

Martina Navratilova (62 de ani), de 18 ori campioană de Grand Slam de-a lungul unei cariere legendare, s-a convins, în urma meciului de luni dimineaţă, că Serena Williams îi este cu mult superioară Simonei Halep.

A spus-o sincer, apoi a evidenţiat marele minus al lui Halep şi a vorbit la superlativ despre jucătoarea din Statele Unite ale Americii. Halep - Williams a fost un prilej pentru fani şi specialiştii din tenis să vadă adevăratul raport de forţe al momentului, iar victoria Serenei, 6-1, 4-6, 6-4, a convins-o pe Navratilova: "Nu am fost deloc surprinsă că Simona a pierdut, v-am spus dinainte! Serena este mai bună decât Halep, a învins-o de nouă ori până acum. E mai bună, nu am niciun dubiu, lucrurile sunt clare pentru mine", a declarat fosta mare jucătoare din Cehia, înainte să o ridice în slăvi pe Serena, de 23 de ori câştigătoare în competiţiile de Grand Slam: "Sunt impresionată de modul în care arată Serena. Sigur, echipamentul o ajută, dar să fii atât de ageră şi încrezătoare, să joci la un asemenea nivel...Nu înţeleg, vreau şi eu ce ia Serena!".

O voce autorizată în circuitul feminin, Navratilova consideră că meciul s-a jucat pe serviciul al doilea al Simonei, unul care, în primul set, nu a produs niciun punct, iar pe parcursul celorlalte a părut vulnerabil şi uşor de exploatat de către o adversară puternică: "Simona a avut şansele sale în setul decisiv, dar Serena a dominat cu serviciul. În schimb, Halep s-a chinuit pe serviciul al doilea, a fost călcâiul lui Achille pentru ea", a mai punctat Martina Navratilova.

sursa: mediafax.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
traveu si Serena mai ceva ca Gwen Steffani,baietel si ea ca Lady Gaga ca si Cameroun Diaz niste baietei care acum sunt fete sa nu o uitam pe Tory Spelling alt baietel ca si PINK,numai travei.Barbati injectati de mici cu Hormoni feminini
0
0
simonel bate oricand pe oricine dar sub obladuirea lu tiioac tranteste meciuri ptr ca uno nimeni nu trebuie sa fie mai buna decat o americanca si secundo banu e mai bun decat un titlu care peste 2 ani nu mai stie nimeni de el deci tiriac intermediaru o invata bine e o mare mafie sportul international
0
0
Femeia barbat e mai buna
1
1
Fa de bine si ne lasa oaie bezmetica!
0
1
MULTUMIM SIMONA !
3
1
Am facut-o din nou de oaie!!!!
1
2
Fufa aia compara un buldog cu un chiuaua ???
2
2
trebuia sa inghita 2,,3 ghemuri inainte de joc ,,si castiga.
1
1
bine ca ati aflat si voi asta pana la urma
2
3
vedeti ca altele o bat deja pe serena doa halep nu poate si asta spune multe despre valoarea ei a lui halep
4
4
Namila de serena ar trebui sa concureze la barbati ca e mai puternica si ca multi barbati. Ce sa se bata Simona de la egal la egal cu unu ca ea. Ca nici nu pot sa ma uit la ea, balena
8
2
Vrea si ea ce ia Serena? Pai cred ca si barbatii vor sa ia . Dopingul ascuns sub motiv ca trateaza nu stiu ce boli e tot doping. Astfel tanti Serena ai altele sunt supercampioane dopate. Premiile prea mari si obtinute usor duc si ele la deformarea notiunii de sport. Daca esti bolnav nu joci, nu vii cu tratamente false de doping.
7
2
Daca o sa se umple circuitul de asa zise femei de peste 1,85m si minim 90kg pline de steroizi de ultima generatie s-a terminat cu tenisul feminin si spectacolul nu v-a mai agreat de public. Fara spectatori orice sport moare lent. Asta se doreste?!
8
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108