REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
13.7° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Foștii deținuți politic au propus două întrebări DURE pentru referendum

Foștii deținuți politic au propus două întrebări DURE pentru referendum

Replica API 13 aprilie 2019 | 01:35 448

Cei doi foști deținuți politic care au fost la consultări pe tema referendumului i-au propus lui Klaus Iohannis două întrebări. Propunerile au fost prezentate în spațiul public de Eugen Nicolicea (PSD) și îl vizează pe actualul procuror general al României, Augustin Lazăr, scrie stiripesurse.ro

„E normal să se tolereze în funcții înalte de conducere foști torționari?

E normal ca la 30 de ani de la căderea regimului opresiv comunist foștii torționari să fie promovați în funcții gigantice de conducere?”, a prezentat Eugen Nicolicea propunerile celor doi.

Unul dintre deținuții politici a fost Marin Iancu. El a fost închis la penitenciarul din Aiud timp de cinci ani și patru luni. Un alt deținut a fost Ioan Muntean. El a stat închis la Secția 6-a Bis cu regim restrictiv, categoria deținuți politici extrem de periculoși pentru statul comunist PCR, timp de șapte ani.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Latrina 3 o sa zica ca si turnatorul Felix este erou. Mu1e Felix ! Mu1e PSD ! Mu1e Dracnea !
6
1
cand ati fast detinuti politici????cand erati la gradinita la grupa mica???dupa figurile domniilor voastre,parca aratati a cetateni veniti din concediu...nicidecum detinuti...vrajeala...
5
1
stii ce au facut timp de 30 de ani? Au suferit in continuare cu si mai mare durere vazand ca tortionarii lor nu numai ca nu sunt pedepsiti dar sunt si rapslatiti iar gunoaiele tradatoare de concetateni lasi si prosti pentru care ei si-au sacrificat viata i-au uitat sau ii batjocoresc
1
4
Mai astia de la REPLICA nu stiu cui ... Cum adica statul comunist PCR ?
5
1
Timp de 30 de ani acesti "detinuti politici" ce au facut. Curios este faptul ca au aparut acum si mai curios este ca au fost gasiti de PSD. De ce 30 de ani au tacut?
9
3
prostia face casa buna cu Escu ,Klaus.Cat de prost sa fii ca sa nu stii ca PSD are o istorie de peste 120 ani iar P comunist s-a desprins din partidul mama in1921,exact cum PDL sub conducerea lui Petre Roman s-a rupt din FSN iar acum se dau anticomunisti si bratieni .Apropo de marii turnatori detinuti politici despre morti numai de bine dar Ionescu Quintus a fost colaborator dovedit de CNSAS si ca sa nu comentati el insusi recunoaste.!Escule dupa ce esti prost si incult mai ai si un caracter josnic ,sa scrii asemenea mizerii ,puti a securist ,adevarat ciumat rosu mai asta din opozitie !
2
7
Detinuti care si-au turnat camarazi dupa care au fost informatori ai securitati.Astia au supravietuit fiindca stalinisti si apoi comunisti nu aveau scrupule nu stateau aia la povesti ori faceai cum ti se spunea ori aveai onoare si mureai.Acum turnatori se dau victime,la fel ca toti profitori care se dau revolutionari.
9
5
Cum frate , fosti detinuti politici , isi alatura imaginea alaturi de PSD ? Stranepotu PCR-ului ! Maniu , Bratianu , Maresalu Antonescu , au fost omorati de comunisti si ei....in fine , adio onoare si demnitate .
11
3
mine,sugi pula lui Nicolicea si nu uita lui johannis si lazar sa le cureti cacatul de la cur zilnic cu limba ta aspra.
3
13
ia uite la Cacalicea asta , ce puslamale batrine a carat dupa el : sa le citeasca dosarul si sa vezi ca ei nu erau detinuti politici , niste borfasi de drept comun ce au d efilat si pe la Haznaua3 .
13
7
Un presedinte ce pune piedici guvernului, tzarii pioate sta in functie fara a fi demisionat ?
5
10
Cum pot sa-si alature imaginea de continuatorii partidului comunist roman?!? Iarta-i Doamne, caci nu stiu ce fac !
10
5
Pai ce raspuns sa primeasca? Astia au fost platiti sa apara acolo. Ia intereseaza-te si vezi ca din aia 3 cel putin 2 sint infractori de drept comun. Sa dai in cap la un granicer si sa-i furi arma nu cred ca te face detinut politic.
10
13
Itrebare: Sunteti de acord de a scoate in afara legi partidele care sustin infractionaritatea prin membri sai?
14
4
Intrebarile acestora sunt sigur ca nu au primit raspuns !
18
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108