REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Fostul CONSILIER Florian Constantin pierde CONTRACTUL cu Primăria Constanța

Fostul CONSILIER Florian Constantin pierde CONTRACTUL cu Primăria Constanța

Replica API 4 februarie 2021 | 00:51 5307

Primăria Constanța a cheltuit, în ultimii 12 ani, sume exorbitante pentru plata chiriilor pentru spațiile în care funcționează serviciile administrației locale. Vorbim despre contracte încheiate încă din anul 2008 cu diverși afaceriști din Constanța, oameni politici, chiar. Așa se face că cei din anturajul vechilor conduceri au supt zeci de mii de euro lunar din bugetul Constanței. Iată că actuala conducere nu mai acceptă risipirea banilor publici. Printre cei care vor pierde contractul este și fostul consilier județean Florian Constantin, ales pe liste PDL, ulterior devenind independent.

Vorbim despre clădirea de pe strada Amzacea pe care fostul politician a închiriat-o primăriei și în care își desfășoară activitatea Poliția Locală.

În iulie 2008, Primăria Constanța a semnat un contract de închiriere cu SC Daconex SRL, pentru închirierea spațiului de pe strada Amzacea numărul 13, în suprafață de 1.410 mp, proprietatea societății mai sus menționate. În prezent, aici își desfășoară activitatea Poliția Locală. Inițial, contractul a fost semnat pe 5 ani, însă ulterior a tot fost prelungit, primăria plătind o chirie lunară de peste 20.000 euro. Nu va mai face asta mult timp, pentru că se fac demersuri pentru mutarea Poliției Locale de pe Amzacea într-un sediul RAEDPP. Așa că, Daconex SRL, firmă deținută de fostul consilier județean Florian Constantin, nu va mai păpa bani de la primărie.

”Se ia în calcul mutarea Poliției Locale într-un spațiu RAEDPP. Dar nu există un spațiu funcțional. Urmează să facem o evaluare a mai multor spații și să investim în reabilitarea acestuia”, ne-au declarat surse din cadrul primăriei.

Precizăm că firma mai este deținută, pe lângă Florian Constantin, și de Zisu Câju, Monica Slavici, Mihai Preda, Dan Nicolae. Daconex are sediul tot pe strada Amzacea numărul 13.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fraierilor, unde s-au dus impozitele voastre atatia ani. Ati votat un mascarici, asta ati avut, un oras jegos. Bine ca v-ati trezit cu pandemia asta.
1
0
Rusineeeee......noi platim taxe si impozite marite de 100% anul trecut pentru asemenea chirii ....dar unde dracu va treziti in Monaco ...Las Vegas ...
3
0
mazare a fost darnic dar chiria se ducea in mai multe buzunare,fagadau a continuat ce a inceput mazare....
7
1
asta a fost mereu omul lui Mazare. Un sifonar
10
0
Cladirea aia a fost proiectata si construita ca fabrica de saci! Cate locuri de parcare au inchiriat,ca toate masinile Politiei Locale sunt parcate pe Amzacei,Hurmuzache,Ostrov,Gladiolei? Sunt doua etaje acolo ,organigrama e cam incarcata!
8
1
Asta este creatia lui Mazare preluata de Fagadau,zeci de firme care nu au facut altceva decat sa fure legal bani Constantenilor,bineinteles ca nu este asta singura si cea mai mare capusa care suge bani de la primarie.Bravo Chitac si sper sa mergi pana la capat pentru ca nu faci altceva decat ce ai promis cand le-ai cerut Constantenilor votul,sau daca te sperii de marimea hidrei atunci spune ca esti prea mic pentru si nu ai suficienta putere ca sa distrugi mafia si dati demisia.
12
0
Terenul de langa primarie vis-a-vis de lupoaica a fost al Primariei. Ulterior a fost cedat pentru Camera de Comert iar acum este al unei persoane private care costruieste acolo un bloc cu spatii de inchiriat. Astea sunt manevrele baietilor destepti.
18
0
...mai sunt si alte servicii din cadrul Primariei...Asociatia de proprietari...Autoritatea tutelara ...a fost si Asistenta sociala...conditiile spatiului ....mizerabile...sub orice critica...pentru 20000 euro pe luna . De altfel la cati bani plateste Pprimaria pe chirii...in 30 de ani ar fi putut sa construiasca o cladire emblematica pentru Constanta in care sa se regaseasca toate serviciile...nu sa umblam ca bezmeticii in tot orasul ...dar Mascariciul a vrut care alegorice si brazilience ....
21
0
Eu incasez chirii de la ANAF de peste 10 ani in cuantum de 40000 de euro lunar. Am incasat si de la parchet cit a fost in renovare adica in jur de 5 ani. Astia cu politia locala sunt mici copii. Sa vina la mine ca mai am spatii
23
0
Da,RAJA Constanta are la fel locatii inchiriate,cel de pe bd.Mamaia.Primaria mai are si la City Park.Oare Constanta nu are teren ptr.construirea cladirilor ptr.institutiile statului,regiilor etc.Rusine,sunt jocuri de putere.Cei care sunt vinovati sa plateasca.
18
4
ba voi sunteti prosti? cum sa plateasca primaria 20.000 pe un spatiu? are 40 de birouri sa zici ca s-au platit 500 euro pe birou pe luna? Da cat de mare trebuie sa fie un birou bre? Cat un spatiu de pe Tomis? Ba, cred ca scrieti prostii. Ba da cati politisti pot ocupa un spatiu asa mare? Bre cati politisti are Politia Locala? Asta de ce nu spuneti, ca vedem prin oras cum se plimba in masini fel de fel de pitipoance si papitoi plini de dansii. Cati angajati are politia locala ? asta vrem sa stim
13
3

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468